Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Έφτασε η αρχή...!

πήγα για τον προ-εγχειρητικό έλεγχο ήδη. Ολα καλά πήγαν λογικά, δεν παίρνει κανείς αποτελέσματα, απλά την Τετάρτη θα πάω πολύ νωρίς στην κλινική οπότε έπρεπε να γίνει νωρίτερα. Έβγαλα το συμπέρασμα πως όλες οι κλινικές του κόσμου μυρίζουν το ίδιο..Λογικά θα χρησιμοποιούν τα ίδια καθαριστικά (χλωρίνες κτλπ).Αν και μέσα στις τελευταίες 10 μέρες πήρα πολλές αποφάσεις και γενικότερα προσπαθώ και δεν πανικοβάλομαι, η αλήθεια είναι πως όταν πας σε μια κλινική, εστω και για εξετάσεις, ε, δεν είναι και το καλύτερό σου, έτσι δεν είναι;;;Όσο να ναι έναν κόμπο στο στομάχι τον έχεις, έστω κι αν είναι τόσο δα μικρός. Και την Τετάρτη θα τον έχω τον κόμπο, είμαι σίγουρη...Θα πάω με τους γονείς μου, και θέλει να έρθει και η "Σ" αλλά εγώ την αποτρέπω. Τώρα που έγινε και μάνα έχει άλλες έννοιες καλύτερα να απέχει απο αυτά. Θα δείξει!
Σας φιλώ, καλό υπόλοιπο Σ/Κ. Η δική μου πραγματικότητα το επόμενο Σάββατο θα είναι ΑΛΛΗ απο τη σημερινή!

5 σχόλια:

Λίζα είπε...

Όλα αυτά που περιγράφεις... για τα νοσοκομεία.. η κλινικές..ναι έτσι είναι..Πιστεύω όμως ότι το δικό σου θέμα θα αποδειχθεί κάτι απλό και συν τοις άλλοις δεν θα πονάς , αφού θα γίνει λαπαροσκοπικά!Καλή επιτυχία!! να έχεις!!Όλα θα πάνε καλά!!! Πολλά!! φιλιά! και την αγάπη μου!

Λίζα είπε...

Πάντως το γυναικολόγο που σε άφησε να μεγαλώσει η κύστη στα 7 cm , και σου έδινε και αντισυλληπτικά, να τον αλλάξεις! Δεν είχα δει , προχθές είδα την προηγούμενη ανάρτησή σου, για το μέγεθος της κύστης. Όσο για το θέμα παιδί , αν αποφασίσεις να αφαιρέσεις ωοθήκες , όπως γράφεις, μπορεί να κρατήσεις , ιστό από τις ωοθήκες για το μέλλον., όπως έχουν κάνει πολλές γυναίκες. Καλή επιτυχία!!! στην επέμβαση που θα κάνεις και την αγάπη μου!!! μικρή μου. Όλα θα είναι! και θα πάνε καλά! Πολλά φιλιά!

sundy είπε...

Μωρό μου καλησπέρα,
και άλλος ''κόμπος'' να μην σε βρει!!!
εύχομαι τα καλύτερα νέα

Sweet December είπε...

για Λιζα

Σε ευχαριστώ φίλη μου για το ενδιαφέρον!τον γυναικολόγο εκείνο τον άλλαξα φυσικά.Μετά απο την αναφορά του σε αντισυλληπτικά πήγα σε γυναικολόγο-καθηγητή Παν/ιου και σε έναν ακόμη γυναικολόγο-καθηγητή-υφηγητή-λαπαροσκόπο;-)Ο τελευταίος με διαβεβαίωσε πως 99% δεν είναι τίποτα κακό!Σε φιλώ

για

λατρεμένη μου Sundy!Σε ευχαριστώ που περνάς ακόμη απο εδώ! Σε σκέφτομαι συχνά και σε φαντάζομαι πάντα μακριά απο καρκίνους κτλπ να χαίρεσαι την οικογένειά σου, την πρόοδο των δικών σου, να απολαμβάνεις με το ταίρι σου κάποιο κρασάκι χαλαρά και γενικά να κάνεις ευχάριστες σκέψεις!!!Θα μάθεις πως τα πήγα :-)φιλιά πολλά!

sundy είπε...

Μωρό μου,
θα περάσει και αυτό!
και αυτήν την φορά θα πιούμε το κρασάκι μας μαζί!!!
Και αυτό είναι ΥΠΟΣΧΕΣΗ!!!!!

Υ.Γ.
Σε έχω πάντα μες την καρδιά μου, απλά δεν θέλω να σενοχλώ, καθώς μας χωρίζουν κάποιες δεκαετίες κ τα ενδιαφέροντα διαφέρουν. Πάντως μην νομίζεις, όλοι έχουμε τα προβλήματά μας κ οι ζωές των άλλων δεν είναι πάντα τόσο ειδυλλιακές όσο νομίζουμε.
Θα τα πούμε από κοντά
Αυτό είναι ΥΠΟΣΧΕΣΗ!!!!!!!!!!!!!!
φιλιά