Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2009

D.C.A. DiChloroAcetate

MIA ΦΙΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΕ MAIL ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ forward ΣΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΜΟΥ. ΝΟΜΙΖΩ Η ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΔΩ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΠΟ ;-)

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ, ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΤΟ MAIL ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΛΑΒΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΕΙΤΕ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΑΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΣΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΛΙΝΚΣ. ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ, ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΕΓΩ,ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΚΑΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ, ΔΙΚΑ ΣΑΣ...

>>>>>>>>>>

Υπάρχουν θεραπείες για τον καρκίνο που το υπουργείο υγείας δεν θέλει να γνωρίζετε.
Παρακολουθήστε το βίντεο και σκεφτείτε πως μπορείτε να βοηθήσετε για να σωθούν ζωές!
Διαδώστε αυτό το βίντεο όπου μπορείτε.

Βγήκε το νέο επαναστατικό φάρμακο για τον καρκίνο από ερευνητική ομάδα του Καναδά με προϊστάμενο έλληνα ερευνητή του εξωτερικού. Δραστική αντιμετώπιση των καρκίνων Πνεύμονα, Εγκεφάλου και Στήθους και δευτερευόντως άλλων μορφών, δίχως τις παρενέργειες της τυπικής χημειοθεραπείας. Εργαστηριακή επίτευξη συρρίκνωσης καρκινικών όγκων πάνω από 70%.

Εμποδίζεται να βγει στην αγορά και να χρηματοδοτηθούν οι έρευνες επειδή το φάρμακο δεν είναι συμβατό με τους αμείλικτους νόμους του Καπιταλισμού του πλέγματος των φαρμακοβιομηχανιών και της Νέας Τάξης.

Για μια ακόμα φορά οι έλληνες του εξωτερικού μεγαλουργούν και πρωτοστατούν στην μάχη εναντίον του καρκίνου.

Ιστοσελίδα του Δρ.Μιχαλάκη πάνω στο DCA Πανεπιστήμιο Αλμπερτα:
http://www.depmed.ualberta.ca/dca/

Τελευταία επιστολή του Δρ.Μιχαλάκη - Οκτώβριος 2008:
http://andromedios.blogspot.com/2009/...

Ο γιατρός Ευάγγελος Μιχελάκης καρδιολόγος στην Αλμπέρτα του Καναδά ανακάλυψε ότι η χορήγηση της ουσίας DCA σε ασθενείς που πάσχουν από καρκίνο βοηθά δραστικά στην υποχώρηση της ασθένειας!! Μάλιστα σε ορισμένες μορφές καρκίνου όπως του πνέυμονα, του στήθους και του εγκεφάλου επιτεύχθηκε συρρίκνωση των καρκινικών όγκων πάνω από 70%!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ!

http://www.youtube.com/watch?v=0qiY93khAYI

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑ:
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΑΧΥΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ;;;

ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ:
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΟΥΣΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ.
ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ, ΘΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΖΩΕΣ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ.

ΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ!!!

ΚΑΝΤΕ INVITE στο facebook ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ!!!!
ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!
ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ!
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ!!!
http://www.facebook.com/group.php?gi...3740183&ref=nf

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ένα έχω μόνο να πω,
να είστε πολύ προσεκτικοί με τέτοια δημοσιεύματα.
Το έψαξα λίγο και δεν με έπεισε.
Το μόνο που σας λέω είναι ότι το συγκεκριμένο φάρμακο ενοχοποιείται το ίδιο για καρκινογένεση στο ήπαρ.
Εγώ προσωπικά δεν θα γινόμουν πειραματόζωο.
Ο πνιγμένος όμως από τα μαλλιά πιάνεται και εκεί αποσκοπούν όλοι που τάζουν το φάρμακο για τον καρκίνο.
Αλήθεια, πόσες φορές ακούσαμε ότι βρέθηκε το φάρμακο κ πόσες φορές αυτό ήταν αλήθεια;
Προχθές κάποιος με ρώτησε : να τρώει πικράγγουρο; του κάνει καλό. Εδώ νομίζω κ έτσι απάντησα, αφού σου κάνει καλό παίρνε το είπα.
Ο καθένας κρίνει κ ενεργεί μόνος του κ αν τα σκευάσματα είναι άφοβα και νομίζει ότι του κάνουν καλό ας τα παίρνει.
Αλλά για φαρμακευτικές ουσίες ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!!
Φιλάκια
sundy

ILive2LoveMe είπε...

Εδώ και χρόνια γνωρίζω πως υπάρχουν θεραπείες για κάποια 'είδη' καρκίνου. Δεν θέλουν ή δεν τους συμφέρει να τα 'βγάλουν' στην επιφάνεια. Ακόμη κι αν είναι σε πειραματικά σταδία όπως πάντα (εδώ και χρόνια δλδ το λένε) ισχυρίζονται. Το να δώσουν μια ελπίδα σε κάποιον άνθρωπο που είναι σε κάποια τελικά στάδια δεν είναι κακό, ίσως το θεωρούν παρακινδυνευμένο. Θα μπορούσαν όμως να δουν και να ρωτήσουν ποιος θέλει να το 'υποστεί' και να αφήσουν τους ανθρώπους να κρίνουν μόνοι τους, τους παθόντες.

Εύχομαι κάποτε να αποφασίσουν πως οι ανθρώπινες ζωές αξίζουν περισσότερο από τις εταιρείες φαρμάκων και τα λεφτά που αφήνουν.
Καλό βράδυ.

Ανώνυμος είπε...

Προς ILive2LoveMe,
πάνω σαυτό που γράφεις, υπάρχει δυνατότητα στο πανεπιστημιακό της Κρήτης (Ηράκλειο). Γίνεται κάποιο εμβόλιο για ασθενείς σε τελικό στάδιο.
Όποιος ενδιαφέρεται ας απευθυνθεί στο ογκολογικό τμήμα εκεί.
Όμως κ για εκεί πρέπει να πληρείς κάποιες προϋποθέσεις (προηγείται εξέταση αίματος)και δεν πρέπει εκείνο το διάστημα νομίζω να κάνεις θεραπείες κλπ
Φιλικά
sundy

Ανώνυμος είπε...

@sundy
Για να προκαλέσει το DCA καρκινογένεση στο ήπαρ θα πρέπει να ληφθεί σε δόσεις 100 φορές μεγαλύτερες από αυτές που χρησιμοποιούνται.

Το DCA υπάρχει σε μικρή συγκέντρωση και μέσα στο νερό που πίνουμε. Είναι παραπροϊόν της χλωρίωσης, και για το λόγο αυτό έχει ερευνηθεί πολύ σχολαστικά η τοξικότητά του. Πως γίνεται αυτό? Βάζουν π.χ. 100 ποντίκια να παίρνουν DCA σε συνεχώς αυξανόμενες ποσότητες, μέχρι που κάποια από αυτά να αρχίσουν να πεθαίνουν. Αυτή η ποσότητα καθορίζει και το επίπεδο της τοξικότητας της ουσίας.
Στην περίπτωση λοιπόν του DCA βρέθηκε πως σε ποσότητες > 1000mg/Kg κάποια ποντίκια εμφάνισαν όγκους στο ήπαρ. Φυσικά, οποιαδήποτε ουσία κι αν ελέγξεις σε τόσο μεγάλη συγκέντρωση είναι βέβαιο πως κάτι θα προκαλέσει.
Όλες οι πληροφορίες που σχετίζεται με το DCA είναι συγκεντρωμένες στη σελίδα www.thedcasite.com Οτιδήποτε στοιχεία υπάρχουν από το 2007 και μετά σχετικα με τη χρήση αυτής της ουσίας (αρνητικά, θετικά, κίνδυνοι, επιστημονικές δημοσιεύσεις, αναφορές επίσημες ή ανεπίσημες, στατιστικές κλπ) θα τις βρειτε σ’ αυτή τη διεύθυνση. Όποιος ενδιαφέρεται σοβαρά θα πρέπει να διαβάσει πολύ προσεκτικά και να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα.

Ούτε η κινδυνολογία είναι σωστή, ούτε κι ο υπερβολικός ενθουσιασμός. Το DCA είναι ένα πολύ ισχυρό όπλο κατά του καρκίνου. Είναι πρακτικά μη τοξικό, και δουλεύει πολλές φορές καλύτερα κι από τις γνωστές χημειοθεραπείες. Όμως χρειάζεται ιατρική παρακολούθηση για τη σωστή χρήση του. Είναι πραγματικά κρίμα που οι περισσότεροι ογκολόγοι στην Ελλάδα το αγνοούν.

xristina είπε...

Παιδιά, υπάρχει κανεις που να ξέρει κάτι συγκεκριμένο; Ο αδερφός μου έχει ένα είδος καρκίνου και απ τη μια λεμε να παμε Σουηδια, οπου ειδικεύονται σ αυτο (μιλαμε ομως για ογκολογους παλι), απ την αλλη σκεφτομαστε μηπως ειναι καλυτερα να παρει το dca, me ιατρικη παρακολουθηση απο μακρυα (υπαρχει καποιο νοσοκομειο που το χορηγει στον Καναδα).Δεν ξερουμε ομως τι να κανουμε κι ο καιρος περναει. Οι παρενεργειες του dca μας φοβιζουν, αλλά και οι φριχτες χημειοθεραπειες ακομη περισσοτερο.Δεν ξερουμε τι να κανουμε, και δεν ξερει ουτε κι εκεινος.

Ανώνυμος είπε...

http://www.thedcasite.com/

Ch Aikaterini είπε...

Για το φίλο που ψάχνει σχετικά με το DCA για τον αδελφό του, επειδή αντιμετωπίζω πρόβλημα καρκίνου στην οικογένεια μου και είμαι κι εγώ ακόμη στο ψάξιμο, έχω ακούσει για ογκολόγο στο Βόλο που χρησιμοποιεί αυτή τη μέθοδο αλλά μόνον σε πολύ προχωρημένες καταστάσεις. Γνωρίζω επίσης ότι κάποια που το χορήγησε στον άντρα της χωρίς όμως τη συμβουλή ιατρού τον έσωσε από τον καρκίνο άλλα του δημιούργησε καρδιακό επεισόδιο και τον έχασε τελικά απ αυτό, προφανώς γιατί δεν του χορηγούνταν η κατάλληλη ποσότητα και χωρίς τα απαραίτητα συμπληρώματα για την αποφυγή των παρενεργειών….

Ανώνυμος είπε...

ξέρει κανείς πληροφορίες για το DCA
το έχω προμηθευτεί και φοβάμαι να το δώσω στον μπαμπά μου που έχει μεταστατικό καρκίνο στα κόκαλα από προστάτη. Κάποιος που να το έχει πάρει ή να ξέρει κάτι
sos βοήθεια

Antonis Papadostefanakis είπε...

Καλησπερα παιδια. Ο πατερας μου εχει ογκο στο πνευμονα εστειλε μαιλ στον πανεπιστιμιο της Alberta σημερα. Αν γνωρίζει καποιος κατι παραπάνω γι'αυτο το φαρμακο ή οτιδηποτε αλλο ας μου στείλει μαιλ στο antony_1993@windowslive.com Σας ευχαριστω εκ των προτερων.