Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2009

Μια ξεχωριστή πρωτοχρονιά!


Τελικά υπάρχουν άπειρες φορές που και να το θες κάτι…δεν πετυχαίνει…και άπειρες φορές που χωρίς να το προσπαθείς «κάθεται»! Σήμερα ευχήθηκα φευγαλέα… «τι καλά να είχα μια παρέα να βγω μετά τον πρωινό καφέ να “παρτάρω” και το μεσημέρι!» και η παρέα ήρθε εξ ουρανού (αφού τους συνάντησα τυχαία) και με κάλεσαν να πάω μαζί τους. Έτσι πέρασα πολύ όμορφα το μεσημερο-απόγευμα της παραμονής! Με γέλια, χορούς και πολύ socializing. Μήπως ο Θεός άρχισε να με ακούει; Αναρωτήθηκα! Γύρισα σπίτι κατά τις 19.00, ξάπλωσα λίγο και πήγα σε ένα ξενοδοχείο με τους γονείς μου και φίλους για Ρεβεγιόν!
Ήταν η λιγότερο μίζερη Πρωτοχρονιά της ζωής μου, χωρίς να κάνω κάτι φοβερό…! Και πραγματικά, σήμερα ένοιωσα ότι ξόρκισα το ΚΑΚΟ! Σήμερα ένιωσα πιο ζωντανή από ποτέ! Έπρεπε να φτάσει η σημερινή μέρα για να καταλάβω τελικά πως τους τελευταίους μήνες είχα φάει μεγάλη απόρριψη απο συγκεκριμένους ανθρώπους και αυτό με είχει πληγώσει μα και φθείρει πάρα πολύ. Το να κάνουν άλλοι άνθρωποι τριγύρω προτάσεις και να με θέλουν στην παρέα τους είναι απο μόνο του αναζωογονητικό και ελπιδοφόρο!

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ! Τέτοιες μέρες είναι προτιμότερο να εκτιμάμε αυτό που έχουμε παρά τα όσα μας λείπουνε! Εύχομαι το 2010 να φέρει υγεία, χαμόγελα, και να ζεστάνει πολλές καρδιές, τόσο τις δικές μας, όσο και των άλλων! Μακάρι ο κάθε ένας από εμάς να ζήσει στιγμές από τα όνειρά του φέτος και να διαγράψει κακές αναμνήσεις!
ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ και με καλή διάθεση, για ένα λαμπρό μέλλον! Και αν η ζωή μας πάει αλλού…ε…τουλάχιστον, εμείς με τόσες ευχές, θα πούμε πως προσπαθήσαμε!


ΦΙΛΙΑ!

8 σχόλια:

Unknown είπε...

Happy New Year...from Malaysia

Sweet December είπε...

για DESS

Happy New Year to Malaysia then!All the best :-)

Nemo είπε...

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά με υγεία, χαρά, χαμόγελο και πολλή ομορφιά !!!

Ανθούλα είπε...

Καλή Χρονιά, να έχεις με αγάπη και υγεία!!!
΄Ο,τι λαχταρά η καρδούλα σου να σου το φέρει πο καινούργιος χρόνος!!!

ΝΙΚΟΛΕΤΑ είπε...

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΟΛΑ ΣΟΥ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ ΑΛΗΘΙΝΑ.ΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΞΕΝΙΑΣΕΣ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ

Sweet December είπε...

για Nemo

Καλή χρονιά!Με ότι καλύτερο παρέα!


για Ανθούλα

Επίσης φιλενάδα!Να πορευόμαστε με υγεία και πολλά χαμόγελα! :-) Να μαστε καλά πάνω απο όλα, και στο σώμα, και στο νου!Φιλάκια!


για ΝΙΚΟΛΕΤΑ

υγεία πάνω απο όλα!!!Καλή χρονιά με ότι επιθυμούμε στο πλευρό μας!φιλιάααα!

Unknown είπε...

''..Ό,τι δεν έχεις είναι αυτό που δε χρειάζεσαι
ό,τι δεν έχεις δεν αξίζει ν΄αγαπάς..''
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ!!!!
ΦΙΛΑΚΙΑ Κ2

Sweet December είπε...

για K2

Καλή χρονιά!!!ΥΓΕΙΑ και ΠΟΛΛΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ!να μαστε καλά!
πολλά φιλιά!