Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2009

Φετινά Χριστούγεννα!

Έχουμε και λέμε…

Ποικιλία ανθρώπων, ποικιλία συναισθημάτων. Παρεξηγήσεις πριν, παρεξηγήσεις μετά. Εντάσεις, εντάσεις, φωνές, τσακωμοί και προς τι όλα αυτά;;;ΦΦΦΦΦΦΦΦΦ ένα μεγάλο ξεφύσημα!
Απορίες πολλές, αμέτρητες. Ψάχνω τη θέση μου εδώ, ψάχνω τη θέση μου εκεί. Μα που θα πρεπε να βρίσκομαι, σε ποιανού πλευρό; Τι δυσκολεύει μια ανθρώπινη σχέση παρόλο που οι άνθρωποι αγαπιούνται;;; Γιατί το πνεύμα των Χριστουγέννων να μην αγγίζει όλες τις καρδιές; Γιατί να μην ανοίγουν όλες οι καρδιές να σε καλοδεχτούν όταν πας άοπλος;
Αυτά και άλλα πολλά ήταν τα φιλοσοφικά ερωτήματα αυτών των ημερών. Τελικά είμαστε όλοι εμείς οι άνθρωποι αυτής της γης κουρασμένοι για να κάνουμε μια υποχώρηση; Για να κάνουμε μια νέα αρχή; Για να αναθεωρήσουμε θετικά έναν άνθρωπο; Είμαστε απογοητευμένοι; Βαριόμαστε να δώσουμε χαρά; Πνιγόμαστε στα προβλήματά μας, και Θέλουμε κόσμο δίπλα μας; Θέλουμε τα πάντα, και δεν αρκούμαστε στο λίγο, ζητιανεύοντας το πολύ;
Δε βγαίνει νόημα;;; το ξέρω, συνήθως στις σκόρπιες σκέψεις του μυαλού (που είναι μονίμως κατεβατά, δεν βγαίνει νόημα)…
Περσι είχα μια τρελλή χαρά γι αυτές τις μέρες, και ήταν όμορφα Χριστούγεννα. Φέτος είναι πιο υποτονικά...είναι τελικά οι άνθρωποι που στολίζουν τις μέρες μας και οι καλές στιγμές που μας προσφέρουν.

6 σχόλια:

adda είπε...

Καλή μου μόλις ανακάλυψα το μπλογκ σου και καταχάρηκα. Δεν είχα βρει κάτι παρόμοιο. Είμαι 30 και μου μένει μια ακόμα χημθερπ. Και όμως... σκέφτομαι ότι πέρασα ήδη 7 και είναι σαν ψέμα. Δεν το βάζω κάτω και τα όνειρα που κάνω πάρα πολλά. Μου δίνει δύναμη ότι το έχουν περάσει τόσες γυναίκες και είναι καλά. Συνέχισε το έργο σου...

Sweet December είπε...

για

καλωσήρθες λοιπόν στην παρέα μας...αν και μας έψαξες με άσχημη αφορμή,ελπίζω τόσο εγώ, όσο και οι φίλες/οι που γράφουν να κάνουμε καλή παρέα!
φιλιά! να είμαστε καλά!

ILive2LoveMe είπε...

Καλή Χρονιά , γεμάτη Υγεία και Αγάπη, ότι επιθυμείς γλυκιά μου.

Κυριακή είπε...

Πέρασαν τα θλιβερά Χριστούγεννα και έρχονται όμορφες μέρες.
Πάντα έτσι ένιωθα τις γιορτές, και προ αρρώστιας. Θλιβερά Χριστούγεννα (που θα έπρεπε να είναι χαρούμενα λόγω του γεγονότος της γέννας)και χαρούμενη Πρωτοχρονιά (ίσως λόγω της ελπίδας). Είθε όλες μας να έχουμε ένα δημιουργικό, γεμάτο Υγεία, χωρίς πισωγυρίσματα 2010.
Φιλιάααααααα
Θα σας δω την Νέα Χρονιά

Ανθούλα είπε...

Για την καινούργια τη χρονιά , σας εύχομαι να βρείτε ,του παραδείσου τα κλειδιά ν’ ανοίξετε να μπείτε. Μια ευχή σας εύχομαι για τον καινούργιο χρόνο , Την πόρτα σας να τη χτυπά η ευτυχία μόνο! Θεέ μου και τούτες τις γιορτές καν΄ τις ευχές μου πράξη και η ζωή των φίλων μου προς το καλό ν' αλλάξει!!!!

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!!!!

Sweet December είπε...

για ILive2LoveMe

Καλή χρονιά!Πολλές πολλές ευχές και σε σένα!

για Κυριακή

Να σαι καλά φιλενάδα! Να περάσεις όμορφα, ότι καλύτερο για το νέο έτος!Μέρες είναι, θα περάσουν και θα βρούμε τα ζύγια μας!φιλάκια!