Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Ο ήλιος που βγήκε

χάρισε ελπίδες και αισιοδοξία...ακριβώς όπως ένα λουλούδι στον γκρεμό!














η ζωή συνεχίζεται, με ή χωρίς...
συμπληρώστε εσείς τι σας λείπει ή τι θα θέλατε στη ζωή σας (ονόματα, πρόσωπα, καταστάσεις, συναισθήματα, εμφάνιση, υγεία, καθημερινότητα, προβλήματα και λύσεις...) βάλτε εσείς τι έχετε τώρα, κοιτάξτε δίπλα σας και χαμογελάστε σε όλα όσα έχετε, για αυτά που μας λείπουν ή που χάσαμε δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, παρα μόνο να κοιτάξουμε μπροστά και να ελπίσουμε πως, κάπου, κάποτε στο μέλλον θα τα βρούμε, μπορεί να μη μοιάζουν με τα προηγούμενα αλλά πρέπει να εκτιμήσουμε την δεύτερη ευκαιρία και να τα κρατήσουμε κοντά μας!
Οι άνθρωποι που φύγανε απο κοντά μας, οι άνθρωποι που πάλεψαν πλάι μας και εκτεθήκανε σε λάθη, είναι κομμάτι της ζωής μας και είμαστε κομμάτι της δικής τους ζωής. Για κάθε έναν απο αυτούς που μας γύρισαν την πλάτη, αν το σκεφτήτε ρεαλιστικά, βρέθηκε και κάποιος να αναπληρωσει το κενό, δίχως να κάνουμε πολλές φορές μεγάλη προσπάθεια. Αυτό είναι το θαύμα της ζωής...ο κύκλος της φύσης...όταν κόβεται και χάνεται ένα λουλούδι στο δάσος, εξαφανίζεται απο το τοπίο, όμως τα υπόλοιπα λουλούδια που μένουν εκεί, αργά ή γρήγορα, θα πλαισιωθούν απο άλλα, νέα πολύχρωμα λουλούδια και όλα μαζί θα φτιάξουν μια νέα εικόνα πάνω στο πράσινο χαλί της φύσης. Έτσι είναι, αρκεί να το δούμε!
Μακάρι η άνοιξη να γεμίσει με αισιοδοξία όλες τις ταλαιπωρημένες ψυχές...μαζί και τη δική μου! Να βρω την γαλήνη που ζητώ, μαζί με εμένα και εσείς!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπήκα τυχαία στο blog σου και ειλικρινά συγκινήθηκα. Καταναλωνόμαστε σε μικρά και ανούσια πράγματα ξεχνόντας πως υπάρχουν πολύ πιο σημαντικά και σοβαρά.
Πρέπει να ζούμε την κάθε μέρα μας σαν να είναι η τελευταία.Πάντα θα το λέω(:
καλή σου νύχτα*!

Ανώνυμος είπε...

cΚαλή μου φίλη καλησπέρα!οπως εχεις πει ''μου λείπει ένα κομμάτι απο το παζλ" ...αυτό το κομμάτι πάντα θα μας λείπει..εξαφανίστηκε!!!χάθηκε!!! όμως ας ακολουθήσουμε τη συμβουλή σου αγαπημενη μου φίλη...''μικρές ανάσες ζωής πρέπει να παίρνουμε κάθε μέρα''γιατί πράγματι...η ζωή ήταν πολύ γενναιόδωρη μαζί μας .
πολλά φιλιά Κ2

Sweet December είπε...

για Κάποια*

να είσαι καλά που πέρασες και μας άφησες όμορφα λόγια!Καλή εβδομάδα!ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΤΟ ΤΩΡΑ!

για K2

πολλά φιλιά φίλη μου!Πάντα κάτι θα λείπει μα και εμείς δεν πρέπει να χανόμαστε μέσα στην απώλειά μας!Πρέπει να βλέπουμε τα πράγματα θετικά!φιλάκια πολλά!