Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2010

2nd day!


Και συνεχίζουν οι βόλτες!

Χθες φυσούσε πάρα πολύ…τόσο που δεν μπόρεσα να κοιμηθώ καλά.
Το πρωί όμως, ένας λαμπρός ήλιος στον ουρανό και μια θερμοκρασία άνοιξης με αγκάλιασαν. Ο αέρας γυάλισε τα πάντα! Τι μαγικό! Τι ομορφιά να βλέπεις το χιόνι στις κορυφές πέρα μακριά και να κάθεσαι έξω, δίπλα στη θάλασσα για καφέ με τα γλαρόπουλα να τσαλαβουτάνε! Ο ήλιος δυνατός, έκαιγε τα πόδια μου!

Ξέχασα τόσες μέρες να σας πω πως ορίστηκε ημερομηνία για το χειρουργείο!

Στις 14.1.2010 μπαίνουν οι σιλικόνες και τελειώνει ο β’ κύκλος. Είναι κάτι που εμένα θα μου αλλάξει την καθημερινότητα γιατί θα «ξεφορτωθώ» τους διατατήρες και θα έχω στο μπούστο μου κάτι πιο φυσικό σαν αίσθηση…Ξέρω πως στην αρχή θα είναι δύσκολα, δεν θα μπορώ πάλι για κάποιο διάστημα να κοιμάμαι στο πλάι αλλά δεν είναι αυτό το πρόβλημα, ας πάνε όλα καλά και θα τα βολέψω. Είμαι άτομο της υπομονής όπως και να χει. Αν ανυπομονώ δεν μπορώ να σας πω, γιατί ένα χειρουργείο είναι πάντα χειρουργείο και δεν αντέχω αυτά τα λεπτά πριν να κατέβω στο χειρουργείο (συνήθως κάτω είναι…) όπως και δεν αντέχω τα λεπτά μέχρι να με τρυπήσουν και να μου βάλουν την νάρκωση. Νομίζω όμως πως οι περισσότεροι έχουν τέτοια «θέματα» με τα χειρουργεία και αυτό με καθησυχάζει….Οπότε αύριο πάω στην Αθήνα για το final check μα και για το τελευταίο φούσκωμα…σε 2 βδομάδες από τώρα θα ξέρουμε το αποτέλεσμα και θα το μοιραστώ μαζί σας! ΦΙΛΙΑ!

6 σχόλια:

γυάλινο δάκρυ είπε...

Καλή χρονιά και καλή επιτυχία με το χειρουργείο! Ναι, όλοι έχουμε αυτό το θεματάκι, μην ανηχυχείς!
Φιλιά πολλά!

me είπε...

Καλή χρονιά και από μένα. Έλειψα και δεν μπόρεσα να ευχηθώ, οπότε εύχομαι να έχουμε μια χρονιά ευλογημένη, με υγεία, αγάπη και πολλές χαρές.
Καλή δύναμη στο χειρουργείο σου, όλα σιγά σιγά τακτοποιούνται.
πολλά πολλά φιλιά

Sweet December είπε...

για γυάλινο δάκρυ

Σ'ευχαριστώ!Θα σας πω τα νέα!Φιλάκια πολλά!

για Β.

Καλή χρονιά φιλενάδα!Να μας πάνε όλα καλά!Με υγεία όλα γίνονται (και με υπομονή)Φιλιά!

Unknown είπε...

ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΜΙΚΡΗ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ.ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ME HAPPY END.
ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΒΡΕΘΕΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ Η ΣΚΕΨΗ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΘΕΤΙΚΗ ΜΑΣ ΑΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΚΟΝΤΑ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ.
ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ.

Unknown είπε...

katerina=k2

Sweet December είπε...

για K2

Σ'ευχαριστώ!Τα λόγια σου μεγάλη συντροφιά γιατί κάπως άρχισα να πέφτω ψυχολογικά!Thanks dear!φιλάκια!