Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2010

289 αναρτήσεις!

Σας γράφω βιαστικά γιατί το PC που χρησιμοποιώ κολλάει οπότε υπάρχει μεγάλο ρίσκο να χάσω όσα σας γράφω ανα πάσα στιγμή, οπότε θέλω όσο πιο γρήγορα να σας τα "στείλω".

289 αναρτήσεις με τη σημερινή και περίπου 300 κλικ την εβδομάδα! Και είμαι ακόμη εδώ...όπως και εσείς, όλοι εδώ! οδεύω προς το τέλος της περιπέτειας! Ήταν μακρύ το ταξίδι! 15 μήνες έζησα με την μαστεκτομή, 10 μήνες ζω με τους διατατήρες! 10 μήνες και την επόμενη βδομάδα βάζω τις σιλικόνες. Χθες είδα τον πλαστικό μου, κάναμε το τελευταίο φούσκωμα και συζητήσαμε κάποιες λεπτομέρειες! Τελικά ο Άγιος Βασίλης ήρθε για μένα χθες, όταν ο γιατρούλης μου, μου έκανε ένα τεράστιο δώρο το οποίο με συγκίνησε πολύ...είχε να κάνει με την αμοιβή του και πραγματικά, τόσα μέρη γύρισα και τόσους γιατρούς γνώρισα, αυτός ο πλαστικός είναι πάνω απο όλα άνθρωπος, και με έχει λυπηθεί (με την καλή έννοια) καιρό τώρα!Μου είπε πως αρκετά ταλαιπωρήθηκα και πως είμαι καλός άνθρωπος. Του ανταπέδωσα το κομπλιμάν ότι είναι και αυτός καλός άνθρωπος. Τελικά για κάτι τέτοιες μικρο-στιγμές αξίζει κανείς να είναι ο εαυτός του...
Μπορώ να πω πως συγκινούμαι που επιτέλους θα βάλω τις σιλικόνες, το μόνιμο ένθεμα που λένε. Με αγχώνει το χειρουργείο αλλά απο την άλλη όταν τελειώσει θα νοιώσω μεγάλη ανακούφιση.
Σήμερα έκανα τις εξετάσεις για το χειρουργείο!Όλα οκ...έκανα μια βόλτα στην Ερμού και μου πήρα και ένα δωράκι. Ήπια καφέ στο Μοναστηράκι και ξαφνικά βγήκε ο ήλιος...Σκέφτηκα πως το μόνο που χρειάζεται είναι λίγη εως πολλή υπομονή και ο ήλιος θα βγεί! Πάντα βγαίνει!

6 σχόλια:

DRN 06 είπε...

Θέλει δεν θέλει θα βγει!
(...θα πρόσθετα εγώ...:-)

roadartist είπε...

Θα συμφωνήσω με το από πάνω σχόλιο :)
Φιλάκια :)

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...

Κουκλίτσα ΜΠΡΑΒΟ, με το καλό!

ΥΓΕΙΑ, ΑΓΑΠΗ, ΓΑΛΗΝΗ, ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ.
ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΧΡΟΝΙΑ!!!


Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

me είπε...

Όλα να γίνουν με το καλό και όλα παίρνουν το δρόμο τους καλή μου φίλη.
Σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, όλα να γίνουν μια ανάμνηση...
πολλά πολλά φιλιά

Truthseeker.Vasiliki είπε...

Εύχομαι να έχεις ότι επιθυμείς και να χαίρεσαι με ότι έχεις.
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ φίλη μου,
με ΥΓΕΙΑ και ΑΓΑΠΗ πάντα!

Sweet December είπε...

για Dreamon

Σωστό!ΠΟυ θα πάει, θα ΒΓΕΙ!!!

για roadartist

Γεία σου γλυκιά μου!

για Γλαρένια

Σ'ευχαριστώ που δεν με ξεχνάς!Φιλιά πολλά!

για Β.

Αυτό περιμένω και εγώ, να γίνουν όλα μια ανάμνηση, να τελειώσω και να τα αφήσω πίσω μου!

για VASILIKI

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ και πολλά μα πάρα πολλά ΧΑΜΟΓΕΛΑ!