Πέμπτη 8 Μαΐου 2008

Καλημέρα!

Τι ωραία που έφτιαξε σήμερα ο καιρός. Ο Αττικός ουρανός είναι κρίμα να είναι συννεφιασμένος :-(
Αχ αυτή η Αθήνα. Πάντα το παθαίνω αυτό όταν έρχομαι για "δουλειές". Τι παθαίνω; Αργώ να τη συνηθίσω. Έχω μια απίστευτη νύστα αυτές τις μέρες και για κακή μου τύχη χθες και προχθές βράδυ έκανα εμετό. Ίσως να κρύωσα γιατί μπες-βγες στον ΗΣΑΠ, μια κρυο μια ζέστη, δε θέλει και πολύ ο άνθρωπος, πόσο μάλλον ένας ταλαιπωρημένος οργανισμός!

7 σχόλια:

ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΛΩΣΤΗ ΔΕΜΕΝΗ είπε...

η Αθήνα είναι μια κακή συνήθεια αλλά μόλις τη συνηθήσεις γίνεται μια αρμονική ζωή.
Μάλλον θα κρύωσες γιατί με αυτό το καιρό οι ιώσεις είναι σε έξαρση. να προσέχεις και να ντύνεσαι καλά έστω και με ήλιο. πρώτα πρέπει να στεθεροποιηθεί ο καιρός και μετά να βγάλουμε τα μπράτσα έξω.

ΥΓ: επειδή απο παλιότερες αναρτήσεις σου δεν έχω καταλάβει απο που είσαι; αν θες απαντάς. έστω απο πιο νομό.

Sweet December είπε...

για πράσινη κλωστή δεμένη

κάπως έτσι έχω ψυχολογήσει και εγώ την Αθήνα..Πρέπει όμως να προσέχω,έφτασα ως εδώ,είναι κρίμα να ταλαιπωρούμαι με ιώσεις.
Όχι δεν έχω πει απο που είμαι...είμαι απο Βόρεια,πιο πάνω απο Λάρισα, πιο κάτω απο Βέροια ;-).Φιλιά!

nikiplos είπε...

Τέλος πάντων... να μας φυλάγεσαι!!! μην εκτίθεσαι στα ρεύματα...

Για καλό και για κακο το βραδάκι, κράτα και κάνα ζακετάκι...Κι επίσης σε θερινό άμα πας...

Πάρε ένα αναβράζον Ντεπόν προληπτικά και αύριο θα είσαι περδίκι, λέει ένας ψυχίατρος εδώ... (παναντόλ είπε αλλά εγώ το μεταφράζω σε ντεπόν)

Ανώνυμος είπε...

Περαστικά σου sweetie και καλό μήνα-έχω καιρό να γράψω και δε σου είχα πει.Όντως με τον άστατο καιρό οι ιώσεις καραδοκούν και θέλει extra προσοχή μέχρι να σταθεροποιηθεί(ΑΝ σταθεροποιηθεί έτσι όπως καταντήσαμε) Πάντως εννοείται ότι και το παραμικρό σύμπτωμα θα το αναφέρεις στο γιατρό σου...you know, για ασφάλεια!
Να περνάς καλά και take care που λένε κι οι αγγλοσάξονες!

vpmech είπε...

εμ βρε δεκεμβρη, επρεπε να ξερες οτι οι Αθηναιοι εχουν ειδικα αντισωματα λογω των μεσων μεταφορας...Γινονται ολοι τοσο σκληροπετσοι κι ανθεκτικοι δε, που μεταλλασσονται και σε καφρους ειδικα μεσα στα ΜΜΜ :-)

αστειευομαι...ελπιζω με τις εναλλαγες να την παλεψεις, αλλα δεν εισαι η μονη, αυτο το κρυο ζεστη ταλαιπωρει αρκετο κοσμο...και που σαιηθικο ακμαιοτατο, οπως ειχα κι εγω σημερα το πρωι με ενα sms που ειδα :-)))))

φιλια πολλα κι ελπιζω να απολαυσεις την Αθηνα το Μαη

ILive2LoveMe είπε...

Αλλά σήμερα είναι ηλιόλουστη μέρα και ελπίζω να το ευχαριστηθείς! Να προσέχεις τα κρυώματα και τις ιώσεις βρίσκονται σε έξαρση αυτή την εποχή.
Φιλιά να έχεις μια όμορφη ημέρα γλυκιά μου και να χαρείς την Αθήνα και αν μπορείς και τον Πειραιά! Και εκεί άλλη μια πρόταση για να περάσεις όμορφα.

Sweet December είπε...

για nikiplos

Σ'ευχαριστώ για τα tips. Είμαι ήδη καλύτεραααα!


για vasiliki

Καλώς τη!Να σαι καλά!Θα προσέχω, EXTRA, EXTRA!


για vpmech

Χαχα!εΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΕΙΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ!Καλή επιτυχία σε όσα κάνεις κ προσπαθείς αυτό τον καιρό. Keep in touch, και τα λέμε και απο κοντά!


για ilive2loveme

Έχει πολύ ωραία μέρα σήμερα και θα πάω βόλτα στο κέντρο με μια φίλη!Φιλάκια και καλή σου μέρα!