Πέμπτη 1 Μαΐου 2008

Καλό μήνα!


Είμαι εδώ όχι μόνο για να σας ευχηθώ καλό μήνα αλλά και καλή Πρωτομαγιά! Σήμερα έχει μια τέλεια μέρα! Ήλιος και ζέστη! Τι άλλο θέλει κανείς για να συνειδητοποιήσει ότι η άνοιξη πάτησε γερά το πόδι της. Τόσο γερά που σήκωσε σκόνη και έκανε αισθητή την παρουσία της! Το καλοκαιράκι δεν θα αργήσει…ο μήνας Μάιος θα περάσει και θα ρθουν και τα πρώτα μπάνια!

Συνεχίζω τον μικρό μου αγώνα, στην ίδια πόλη, με τους ίδιους ανθρώπους τριγύρω. Με προσπάθεια και επιμονή έχω καταφέρει να φέρω τον οργανισμό μου σε επίπεδα βασικού fitness. Κάνω καθημερινό (σχεδόν) περπάτημα 4 χλμ. σε γρήγορο ρυθμό. Το χειρουργημένο χέρι δεν έχει αποκατασταθεί πλήρως, νιώθω κάτι τραβήγματα και μουδιάσματα αλλά που θα πάει. Κατά τα άλλα…τα κενά των μαλλιών μου καλύφθηκαν με φρέσκα, ωραία γυαλιστερά μαλλάκια :- ) Οι βλεφαρίδες αρχίζουν να σκάνε μια μια και είμαι εν αναμονή για τα φρύδια. Όμως όπως έχω ξαναπεί όλα αυτά κρατήθηκαν σε καλό επίπεδο και για κάποιον που δε με ξέρει δε θα καταλάβαινε τη διαφορά, και αυτό βέβαια με έκανε να βολτάρω ανενόχλητη, χωρίς να σκέφτομαι τους άλλους (ε, επαρχία είμαστε, παίζει και αυτό).

Καλά να περάσετε ότι και αν κάνετε σήμερα. Και η πιο απλή-μικρή βόλτα θα σας δώσει κάτι μέρα που είναι ;-) Εγώ δεν έχω αποφασίσει ακόμη τι θα κάνω, το σίγουρο πάντως είναι ότι θα "κατεβάσω" τα καλοκαιρινά μου ρούχα και θα τα ετοιμάσω για Αθήνα!

Y.Γ : Στη φωτό μυρίζω ένα λουλούδι, πέρσι λίγο μετά τον Μάιο...

11 σχόλια:

nikiplos είπε...

καλό μήνα να έχεις και να είσαι καλά!!! εγώ βλέπω δύο λουλούδια στη φωτογραφία...
φιλιά!!! και να ανθίζεις πάντα!!!

Ανώνυμος είπε...

Γνωριζομαστε πολλα χρονια αλλα απο αποσταση. Οταν μου εδωσες την διευθυνση του blog ημουνα πολυ ψυχραιμη, ηθελα να μαθω τι περασες και περνας ετσι ωστε να μην κανω ερωτησεις και σε φερω σε δυσκολη θεση. Τελικα, εχω γινει ρακος... νοιοθω πολυ ασχημα που δεν πηρα τοσο καιρο χαμπαρι το τι περνουσες. Τελικα η αποσταση καποιες φορες δεν εκμηδενιζεται,οπως εχουμε πει πολλες φορες απο το τηλ. Παντα, την «χρυση παρεα» την αισθανομουνα κοντα μου αλλα τελικα δεν ημουνα κοντα της....
Δυο σχολια εχω να κανω. Σε καποιο post σου αναφερεις οτι δεν εκανες ακομα οικογενεια και δεν εχεις συντροφο και σου ετυχε αυτη η περιπετεια. Ναι οντως, αλλα αυτος που θα σ’αγαπησει θα το κανει και δεν θα ασχοληθει με την εμφανιση. Εισαι τοσο γλυκια που το στοιχειο της Αμαζονας δεν νομιζω οτι θα ειναι ο λογος που θα σε αποφυγει καποιος...
Παντα πιστευα οτι ησουν δυνατη, παντα ησουν παραδειγμα προς μιμηση και τωρα μεσα απο αυτη την περιπετεια δειχνεις πραγματικα ποσο μεγαλη δυναμη εχεις.
Σε ενα αλλο post γραφεις...«ότι και αν γίνει, και τώρα να τελειώσουν όλα είμαι ευγνώμων για τη ζωή. Σπούδασα, καλλιεργήθηκα, ανέβηκα «κορυφές», εκτιμήθηκα, καθιερώθηκα στην εργασία μου, είδα ανατολές σε εφτά διαφορετικές χώρες, είδα τον κόσμο και αφουγκράστηκα τους ανθρώπους, για τα 27 μου χρόνια έκανα πολλά.» Και εγω εχω να συμπληρωσω οτι εχεις να κανεις και αλλα πολλα αλλα κυριως χαιρομαι που σε γνωρισα, εστω και τοσο λιγο πριν απο πολλα χρονια(σε μια περιοδο που μολις ειχα βγει εγω απο το νοσοκομειο, μετα απο μια επεμβαση καθολου σοβαρη αλλα με ορμομες πειραγμενες), και που κρατησαμε επαφη μεσω γραμματων και emails.

Απεκτησες και αλλη μια αναγνωστρια...
Ευχομαι ολα να πανε καλα στην Αθηνα.

Πολλα Φιλακια, και αμετρητες αγκαλιες.

Καλο μηνα!

Sweet and bitter είπε...

Καλό μήνα να έχουμε!

Sweet December είπε...

για nikiplos

Να σε καλά (για τα 2 λουλούδια).Καλό μήνα!


για The small elephant

Αγαπημένη μου φίλη καλωσήρθες και εδώ. Δεν ξέρω τι γίνεται με εμάς αλλά αντέξαμε σίγουρα στο χρόνο αν και ποτέ δεν είμασταν (αν το σκεφτείς) η μια στην καθημερινότητα της άλλης.
Γράφεις λόγια σοφά. Η απόσταση κάποιες φορές σίγουρα δεν εκμηδενίζεται γιατί θέλεις κοντά σου όσους περισσότερους φίλους μπορείς να έχεις. Απο την άλλη το να το πω σε σένα ή σε άλλους φίλους με δυσκόλευε. Ξέρεις θέλει δύναμη να παραδεχτείς κάτι άσχημο για τον εαυτό σου και ακόμη υπάρχουν φίλοι μου που δεν ξέρουν το παραμικρό.Η αρρώστια όμως δεν είναι ντροπή και δεν είναι κάτι που το προκαλείς εσύ. Όσο σε αποφορτίζει όμως κάποιες φορές το να μιλάς για το πρόβλημά σου άλλο τόσο σε αποφορτίζει και το να είσαι με παρέα που το αγνοεί. Έφτιαξα αυτό το blog για να μοιραστώ και με άλλους την εμπειρία μου. Να φωνάξω ότι δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου για μένα, ότι παλεύω αλλά με ελπίδα και αισιοδοξία για τη μάχη που δίνω. Η καλή μου ψυχολογία με βοήθησε πάρα πολύ. Πήρα δύναμη απο φίλους, απο αναγνώστες και βρήκα και γυναίκες στην ίδια ηλικία που τα πέρασαν ήδη. Θέλω επίσης ο κόσμος να ενημερωθεί απο δω και μακάρι να προλάβει το τρένο που έχασα εγώ (πρόληψη). Να καταλάβει επίσης ότι ο Καρκίνος του μαστού δεν έχει ηλικία αλλά δεν είναι και αήττητος. Προσπαθώ να δώσω ένα αισιόδοξο μήνυμα όμως δεν τα καταφέρνω σε κάθε ποστ :-P Έχω και εγώ τις μεταπτώσεις μου μετά απο 5 μήνες που "θαλασσοδέρνομαι" το δικαιούμαι έτσι δεν είναι ;-) Ελπίζω να μη σε έριξα. Και τώρα που ξαναβρεθήκαμε, και ας αργήσαμε, εμένα μου φτάνει. Οι ανθρώπινες σχέσεις θέλουν μια αφορμή, αυτό είπαμε και με "Κ" τότε. Μπορεί να βρεθήκαμε μόνο 4-5 φορές αλλά το ενδιαφέρον μας για τις ζωές μας παραμένει αμείωτο. ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!


για sweet & bitter

Καλό μήνα και ένα καλύτερο καλοκαίρι ;-)

Ανώνυμος είπε...

Καποιος μου ειχε πει σε μια δυσκολη μου φαση "τροχος ειναι και γυριζει" θα ερθουν μερες που θα τα θυμασε σαν αναμνηση ολα αυτα. Και το καλυτερο ειναι οτι θα βγεις πιο φιλοσοφιμενη απο αυτη την ιστορια. Δεν ειναι μονο η αρρωστια αλλα και τα τριγυρο που σε κανουν να σκεφτεσαι και να αναθεωρεις καποια πραγματα.
Βρεθηκαμε ξανα, ελπιζω να ερθουν καλοκαιρινες μερες συντομα.

ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΛΩΣΤΗ ΔΕΜΕΝΗ είπε...

καλό μήνα γλυκείε μου δεκέμβρη. μου αρέσει που καλοκαιριάζεις κι έσυ. να είσαι πάντα χαμογελαστή όπως στη φωτογραφία

ria είπε...

καλό μήνα!
ο τελευταίος με δυσκολίες μετά όλα θα είναι ανθισμένα!!!

Donnaliza είπε...

Κουκλα μου ευχομαι απο δω και περα ολη σου η ζωη να ειναι ενα ζεστο, φωτεινο, χρωματιστο, χαρουμενο, ευτυχισμενο γεματο καλοκαιρι.

Και θα ειναι.

Τα φιλια μου, τον σεβασμο μου ,τον θαυμασμο και την εκτιμηση μου!

Ηλιαχτίς είπε...

Καλό μήνα κουκλίτσα μου!
Έφερες βλέπω μέσα στο μπλογκάκι σου λίγο από Άνοιξη και Μάη!!
Χαίρομαι πραγματικά τόσο πολύ που όλο και καλυτερεύουν όλα!!
Χαίρομαι πραγματικά και για τη δύναμη που έχεις μέσα σου κορίτσι μου!Πολλά φιλιά για μια γλυκιά καληνύχτα και όταν ξυπνήσεις να σε περιμένει μια πανέμορφη μέρα!
Τα πιό γλυκά μου φιλιά!!

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...

Δε μου λες Λουλουδένια ομορφιά μου, πώς το λένε το λουλούδι που μυρίζεις;
Πριν αρκετά χρόνια είχα αγοράσει ένα από τη Γλύφα (παραθαλάσσιο θέρετρο ανάμεσα Λαμία-Βόλο)
Αυτοί εκεί το έλεγαν ...άκουσον... "στρατηγό"

ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΜΗΝΑ!!!

Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

Sweet December είπε...

για the small elephant

Σε ένα καλό καλοκαίρι ελπίζω και εγώ!Αντε και σύντομα!


για ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΛΩΣΤΗ ΔΕΜΕΝΗ

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!


για ria

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!


για Donnaliza

Να σαι καλά!


για Ηλιαχτίδα

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!Ξύπνησα μόλις!Η μέρα είναι ηλιόλουστη, μήπως και εσύ έστειλες καμιά ηλιαχτίδα προς τα εδώ;


για ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ

Γλαρένια μου δεν ξέρω πως το λένε το φιόρο,είναι όμως σίγουρα πολύ όμορφο.Αν κάποιος απο τους αναγνώστες ξέρει,να μας το πει!