Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

σήμερα είδα στον ύπνο μου

πως ήρθε το καλοκαίρι...έτσι απλά, απο τη μια μέρα στην άλλη...και είχα την αίσθηση μέσα στον ύπνο μου πως ήρθε πολύ γρήγορα η αγαπημένη μου εποχή!

ελπίζω αυτό το όνειρο να είναι η αρχή μιας νέας περιόδου! όμορφης όπως το καλοκαίρι, ελπιδοφόρας όπως ο καθαρός ουρανός και ο λαμπρός ήλιος...
Δυστυχώς όμως η κατάσταση της ξαδέρφης μου είναι πολύ κρίσιμη...

Υ.Γ ο γυναικολόγος μου είπε πως μετά την απόξεση είμαι καλά! όσο για το "σπυράκι" μου είπε πως είναι κάτι επιφανειακό, και η αλήθεια είναι πως δεν το πιάνω πια...

3 σχόλια:

Δακανάλη Μαρία είπε...

Καλησπέρα!!
Πάντα ο ήλιος βγαίνει και εύχομαι κι έτσι θα είναι για σένα μια νέα αρχή!!

Χαίρομαι που είσαι καλά!!!
είχα μέρες να σε διαβάσω..
Όσο για τη ξαδέρφη σου σκέψου θετικά και όλα θα πάνε καλά..
Ελπίζω να παλέψει όπως πάλεψες κι εσύ!!!
δώσε της δύναμη από τη δική σου!
με μια Αγκαλιά!!!

Ανώνυμος είπε...

koritsaki mou o karkinos telos gia sena..prepei na to pistepseis..koita apo do kai pera tin kardia sou kai tin osteoporrosi pio poly . Giati ehontas sto myalo ton karkino afinoume ta alla organa pou ehoun talaiporithi apo tis chmthr kai pethenome apo alles ashetes aities.
Filia polla

Ps se parakoloutho syneheia edo kai 3 hronia. Eimaste kala afto ehei simasia....mia megalyteri fili sou

Sweet December είπε...

για Mοναδική Τριανταφυλλιά

γειά σου φίλη!!! σε ευχαριστώ για την ευχή, ναι, είμαι καλά! όσο για την ξαδέρφη μου,είναι σίγουρο πως θα μας αποχαιρετήσει, απλά θα πάει "παλικαρίσια" και σίγουρα η ελπίδα πεθαίνει τελευταία!φιλάκια!

για Ανώνυμος

έχεις δίκιο!πρέπει να προσέχουμε τον εαυτό μας γενικώς και όχι μόνο σε σχέση με τον καρκίνο,αλλά και όλα τα άλλα.να, ένα τα οστά, δύο το χέρι...το προσπαθώ, αλλά είναι στιγμές που δεν θα θελα να σκέφτομουν ούτε αυτά ;-) φιλάκια,χαίρομαι που είσαι καιρό στην παρέα μας! να είσαι κ εσύ καλά!