Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

Νέα απο νησιά!

γειά σας, γειά σας!

επισκέφτηκα 2 νησιά! Γύρισα γεμάτη δροσιά, αλάτι απο τα "πισινάτα" νερά της θάλασσας, και με πολλες καλοκαιρινές εικόνες. Οι αναμνήσεις μας, είναι η μεγαλύτερη επένδυση στο μέλλον! Οι διακοπές, οι εκδρομές και τα ταξιδάκια μας ξαλαφρώνουν!

σας χαρίζω τις ακόλουθες φωτό! Ξεκουράστηκα εκεί που πήγα...η παρέα με ξεσήκωσε! Τα γέλια, οι κουβέντες, οι βόλτες, τα μπαράκια, αισθάνθηκα ζωντανή και πάλι, ανέμελη, καλοκαιρινή! Μα γιατί τα στερούσα όλα αυτά απο τον εαυτό μου;;; Μαζί με το καλοκαίρι 2007, μετά το κενό που ακολούθησε, χαράσω καινούριο καλοκαίρι, καλοκαίρι 2010. Και το φετινό καλοκαίρι έχει την χάρη του! Σας φέρνω την ελπίδα! Είμαι εμφανισιακά πολύ κοντά σε εκείνο το τελευταίο καλοκαίρι ;-) Και όσο και αν αντιστέκομαι στην ιδέα, τελικά, όταν βλέπεις τον εαυτό σου όπως ήταν πριν την περιπέτεια της υγείας του, κάπου νιώθεις πως τίποτα δεν άλλαξε, πως είσαι εκείνη η κοπέλα...η φρέσκια, η ανέμελη, η δραστήρια που δεν έχει σχέση με κλινικές, χειρουργεία και θεραπείες!
Φυσικά όλα αυτά είναι απο την άλλη τελείως ανεδαφικά, τα πάντα άλλαξαν, τα πάντα όλα! Μια 2χρονη παύση απο τη ζωή, μια αρρώστια σκιά, τα πάντα, αλλά τις περισσότερες μέρες της ζωής μου, κάνω πως δεν συμβαίνει τίποτα...και τα ξεχνώ όλα...κάνω πως είμαι αυτή που ήμουν πάντα, προσποιούμαι πως κανείς δεν μου πήρε ποτέ τίποτα.
..
Αλλά ας αφήσουμε τα δυσάρεστα και ας κάνουμε focus στο ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ μαςςςςςςς!















































2 σχόλια:

Unknown είπε...

μα εισαι αυτη που ησουν παντα μικρή μου φίλη!!!!
...ακόμα σοφότερη όμως.....
νεα αρχη για πολλά ομορφα καλοκαιρια με εναρξη το 2010!!!!!
πολλα πολλα φιλακια!!!
κ2

Ανώνυμος είπε...

Πάρε μόνο την σοφία και πέταξε όλα τα άλλα από πάνω σου...
Μπορείς!!!!!!!!!!!!!!!!