Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2008

Kαινούριος μήνας & 100η ανάρτηση!

Ο καινούριος μήνας με βρήκε πολύ μουδιασμένη να μετράω απώλειες. Μέσα στον τότε πανικό μου, τώρα αρχίζω να συνειδητοποιώ την απουσία του παππού μου πια. Βλέπετε η ως τώρα εντατική ενασχόλησή μου με το θέμα της υγείας μου δεν μου άφηνε περιθώρια για άλλες στεναχώριες.

Στο come back μου από τις διακοπές ήρθε να προστεθεί και ο αποχωρισμός και των δυο φίλων μου που τώρα που το φθινόπωρο σιγά σιγά μας καλημερίζει μου στοιχίζει όλο και περισσότερο.

Σήμερα πήγα στον καρδιολόγο για ένα check up. Μου είπε πως γενικά η καρδούλα μου είναι καλά αλλά…μου βρήκε πως έχω άγχος. Λέτε να μην το ξέρω; Από την Πέμπτη που η «Σ» μου είπε πως φεύγει δεν κοιμάμαι καλά τα βράδια. Υπερβολές θα μου πείτε. Οκ, το ξέρω, but I cant help it. Δεν μπορώ από τη μια στιγμή στην άλλη να συνηθίσω τη νέα μου πραγματικότητα. Με πιέζει, με πνίγει! Νοιώθω όπως όταν ήρθα από τις σπουδές μου, ΜΟΝΗ, ΔΙΧΩΣ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΔΙΧΩΣ ΛΕΦΤΑ. Έτσι είμαι, εδώ και μέρες: NO FRIENDS, NO JOB, NO MONEY. H ζωή μου έπαιξε το πιο περίεργο παιχνίδι της και εγώ που βαρέθηκα να της πάω κόντρα περιμένω να δω τι άλλο μου σκαρώνει. Φυσώ και ξεφυσώ., είμαι σε μηδενική βάση. Μα δεν μπορούσε τουλάχιστον να μην αλλάξει το κοινωνικό μου περιβάλλον; Αλλαγές παντού; Έτσι είναι, πρέπει να δω κατάματα την πραγματικότητά μου, όσο ψυχρή, όσο άσχημη και αν είναι. Έχω πέσει στο κενό, είμαι 100% συναισθηματικά ακάλυπτη και σέρνω τις μέρες μου. Τελικά ο άνθρωπος ξεχνάει ,και μόλις λίγο πατήσει στα πόδια του ψάχνει για το «παραπάνω» και όχι για το στάνταρ (υγεία και μια ακόμη αυγή). Δεν είμαι αχάριστη, πέρασα τόσα με τις θεραπείες και το μόνο που παρακαλιόμουν ήταν να τελειώσουν. Τώρα όμως που τελείωσαν όλα, είχα να κάνω και μια ακόμη ευχή. Είχα να ευχηθώ να έχω τους ανθρώπους που θέλω δίπλα μου, μα πριν προλάβω να εκφράσω την ευχή, πέταξαν μακριά και οι δυο μου φίλες. Ρεαλιστικά έτσι είναι η ζωή, κάποιος φεύγει, κάποιος έρχεται, είναι η ηλικία των αλλαγών αλλά όλα αυτά πονάνε και είναι πολλά, πάρα πολλά για να τα δεχτώ σε δυο μέρες.

8 σχόλια:

eirini είπε...

Καλό μήνα γλυκιά μου! Καταλαβαίνω πως περνάς δύσκολα, δεν έχω λόγια παρήγορα να σου πω αλλά τουλάχιστον είμαστε εμείς εδώ, να σ'ακούμε και να λέμε δυο κουβέντες έστω και ηλεκτρονικά. Δεν είσαι ολότελα μόνη όπως πιστεύεις, εμείς ενδιαφερόμαστε για σένα κι ας μην γνωριζόμαστε προσωπικά. Καλησπέρα!

alex1970 είπε...

Sweet D η πραγματική δοκιμασία έχει πλέον περάσει ,τώρα αντιμετωπίζεις τα απλά, στην ουσία καθημερινά προβλήματα ,που πολλοί από εμάς αντιμετωπίζουν ,μοναξιά ,οικονομική ανασφάλεια. Κάθε αρχή και δύσκολη που λένε ,εδώ φάγαμε το γάιδαρο στην ουρά θα κολλήσουμε; . Το κεφάλι ψηλά και προχωραμε . Έχεις τόσους γνωστούς εδώ γύρω.

Sweet December είπε...

για eirini

Είμαι σίγουρη γλυκιά μου πως όλοι εσείς που με διαβάζετε και μου γράφετε με σκέφτεστε και μου στέλνετε θετική ενέργεια. Το νοιώθω!Και πολλά απο όσα πέρασα στο πόδι τα οφείλω σε σάς, τη δύναμη που μου στέλνετε και σε αυτό εδώ το "βήμα"
Φιλιά!

Sweet December είπε...

για alex1970

"Ψηλά το κεφάλι" έχεις δίκιο,πρέπει να το γράψω 100 φορές για να το εμπεδώσω!Μια φίλη μου είχε πει "εδώ δεν μας έβαλε κάτω ο καρκίνος,θα μας βάλουν οι άνθρωποι;" (χεχε)

ILive2LoveMe είπε...

Έτσι είναι , οι αλλαγές δεν είναι πάντα ευπρόσδεκτες αλλά... Μαθαίνουμε να ζούμε με αυτές! Πάντα υπάρχει τουλάχιστον μια κατάσταση χειρότερη από αυτή που εμείς νομίζουμε πως είμαστε. Για να μην πω 1 εκ καταστάσεις και βάλε. Ξέρω πως είναι οι αλλαγές ιδίως όταν δεν είναι και τόσο επιθυμητές... Αλλά... τα καταφέρνουμε πάντα έτσι δεν είναι ? :) Να περνάς καλά , πολλά φιλιά!

igkros είπε...

Έχουμε καιρό να τα πούμε αλλά διαβάζωντας τις αναρτήσεις σου μαθαίνω τα ευχάριστα και τα δυσάρεστα που σου συμβαίνουν.

Εϋχομαι καλό χειμώνα και να απολαμβάνει9ς κάθε στιγμή μοναδικά.

Σε φιλώ

Roadartist είπε...

"είμαι σε μηδενική βάση"

να ήξερες πόσοι αισθανόμαστε έτσι..Τη ΚΑΛΗΜΕΡΑ μου..

Εχεις απίστευτη δύναμη μέσα σου μη τα παρατάς..

Sweet December είπε...

για ilive2loveme

ναι,έτσι είναι με τις αλλαγές και οι περισσότερες στη ζωή μας δεν είναι επιθυμητές :-( Αλλα η ζωή συνεχίζεται με όποιο τρόπο,με κάθε τρόπο...!ΦΙΛΙΑ!


για alps


KAΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ και σε σενα φίλε μου!Να είσαι καλά!φιλιά

για roadartist

Nα σαι καλά!Το παλεύω με την καλή έννοια...όσο μπορώ!φιλάκια!