Σάββατο 29 Μαρτίου 2008

Τα χαμένα μου λεφτά και προσεγγίσεις..

Εδώ είμαι πάλι!

Σήμερα έχει πολύ ωραία μέρα! Έχει ήλιο και πως γίνεται κάθε φορά που βλέπω αυτή τη φωτεινή μπάλα να μεσουρανεί να ανεβαίνω ψυχολογικά; Κι όμως γίνεται, και για μένα και για τους περισσότερους από εσάς. Ενώ είχα πει δεν θα ξανάβγαινα πριν την τελευταία μου θεραπεία και λόγω διάθεσης, εμφάνισης και γιατί ήθελα να ξεκουραστώ, τελικά θέλω να βγώ (από σταθερή ψυχολογία σκίζουμε δηλαδή). Θα πάω σε λίγο για καφέ με τη «Ν».
Σήμερα το πρωί έγινε κάτι αστείο. Κατάλαβα πως έχασα 50 ευρώ, τραγικό για την εποχή μας και την τωρινή μου ανεργία, αλλά η αντίδρασή μου είχε πλάκα! Συγχύστηκα, έβρισα, φώναξα! Με την απώλεια αυτή αντέδρασα όπως θα είχα αντιδράσει και πριν τον Δεκέμβρη, σαν όλο μου το πρόβλημα να ήταν αυτά τα χρήματα και τίποτε άλλο. Δεν ξέρω τι συμπέρασμα να βγάλω; Μήπως ότι όλα τελείωσαν για μένα και είμαι ένας ακόμη άνθρωπος όπως όλοι οι άλλοι, που ναι, νευριάζει και για «ψήλου πήδημα»;;;

5 σχόλια:

Εξύμνoς είπε...

Χαχαχαχαχαχα!!! Ειδες?? Ειδες??
Πολυ χαιρομαι για εσενα!! (οχι που εχασες τα λεφτα βεβαια...)

να εχεις μια πολυ ωραια μερα!!!

ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΛΩΣΤΗ ΔΕΜΕΝΗ είπε...

καλημερα. άντιδρας όπως κάθε φυσιολογικός άνθρωπος! τελικά έχεις ξαναβρεί τον εαυτό σου. καφέ με ωραία λιακάδα και ανησυχείς για τα λεφτά σου όπως οι σημερίνοι ελληνάρες. είσαι ελληνίδα τελικα. σου προτείνω μιας και είναι σάββατο πήγαινε και το βράδυ μια βόλτα. όχι τίποτα τραγικό στο κέντρο να πιείς ένα καφέ και να χαζέψεις βιτρίνες. θα δεις πως αυτό είναι που θέλεις τελικά και όλα τα άλλα είναι απλές σκέψεις που σου βασανίζουν το μυαλό.

mad2luv είπε...

ανθρωποι ειμαστε ολοι απλα καποιοι -πχ εσυ- ειναι λιγο πιο συνειδητοποιημενοι...αντε καλη μου..One month to go...φιλακιααα!!!!

ria είπε...

μη μασάς!
άνθρωπος είσαι και φυσιολογικά αντιδράς. θα έπρεπε να χαίρεσαι γιατί επανήλθες στον παλιό σου εαυτό.
όσο θα είσαι στην αθήνα για ακτινοβολίες, σου υπόσχομαι βόλτες με το αυτοκίνητο και πριβέ ξενάγηση στα ωραιότερα μέρη της πόλης μου

φιλιά

Sweet December είπε...

για eximnos

Καλημέρα Φίλε!


για πρασινη κλωστη δεμενη

Είμαι Ελληνίδα τελικά;-)Τι να κάνω;;Όχι βρε, τα λεφτά τα ξέχασα απο ένα σημείο και μετα:-Ρ Ήμουν όλη μέρα έξω, 13.00-23.00.Πολύ ωραία!


για mad2luv

Χεχε, έτσι είναι;One month to go...Τρίτη όμως όπως και να χει φεύγει ένα βαρύ φορτίο!


για ria

Ναι τελικά μάλλον επανήλθα!Χθές πέρασα όμορφα.Λες να βρεθούμε στην Αθήνα;Ωραία θα ήταν.Φιλιά!