Τετάρτη 26 Μαρτίου 2008

Καλημέρα!

Καλημέρα σε όλους εσάς που αγκαλιάσατε το προηγούμενο μου ποστ με τα σχόλια σας και σε όλους όσους διαβάζουν αλλά δεν σχολιάζουν. Σημασία έχει η επαφή, έστω και η οπτική. Καμιά φορά σκέφτομαι πως όσοι διαβάζετε συχνά είναι σαν να με ξέρετε χρόνια γιατί γράφω από την καρδιά μου και χωρίς αναστολές, πάντα με ειλικρίνεια.

Χθες 25η, δεν έκανα κάτι φοβερό γιατί φυσούσε πάρα πολύ. Ο αέρας έχει τα θετικά του βέβαια γιατί παίρνει μακριά τα συννεφάκια και ο ορίζοντας καθαρίζει και έτσι μπορείς να δεις πιο πέρα από κει που έβλεπες συνήθως. Αν τύχει και είσαι σε κάποιο βουνό μπορείς να κοιτάξεις κάτω και να δεις καθαρά την πόλη που άφησες. Αν είσαι στη θάλασσα μπορείς να αφήσεις το βλέμμα σου να πλυθεί στα βαθιά. Χθες διάλεξα τη θάλασσα για να πιω ένα καφέ ξεκουράζοντας το βλέμμα μου πάνω σε μια λευκή-χρυσή γραμμή που άφηνε ο ήλιος στα βαθειά. Τι ωραία που ήταν! Από πάντα θαύμαζα τη φύση γύρω μου, ανακάλυπτα μικρά θαύματα παντού!
Την επόμενη βδομάδα, αρχές Απριλίου θα κάνω την και τελευταία χμθ μου! Απίστευτο! Τελικά το γράφω για να το πιστέψω μάλλον! 1η Απριλίου τέρμα οι χμθ! Μακάρι να ήταν και τέρμα για το -3 αλλά εκεί κάνουν και τις ακτινοθεραπείες. Μεταξύ μας όμως, άλλο το ένα και άλλο το άλλο!

16 σχόλια:

Εξύμνoς είπε...

Καλημερα!!

Πρωταπριλια τελειωνουν τα ψεματα!!

Τελειωσαν τα δυσκολα Sweety!! Ωρα να συνεχισεις απο εκει που σταματησες!!

Υ.Γ. Στο ιστολογιο αυτο εχεις κρατησει ενα αρχειο σκεψεων το οποιο ισως σου φανει θυσαυρος στο μελλον!

Sweet December είπε...

για eximnos

"Τελειώνουν τα ψέματα"!Σαν ψέμα ακούγεται ;-)

Θα πρέπει όμως πρώτα να περάσει και ο Μάιος κ λίγος Ιούνιος με τις ακτινοβολίες και μετά όντως τέλος.Αλλα ας μη παραπονιέμαι,το χειρότερο θα έχει φύγει την Πρωταπριλιά!
Καλή μας συνέχεια!

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα Sweety ! Σε σκέφτομαι και περνώ κι από δω για να μαθαίνω περισσότερα νέα σου ! ! ! Happy 1st April... Πραγματικά ημερομηνία που τέλειώνουν τα ψέματα !
Φιλάκια πολλά!
Ζαχαρένια

Ηλιαχτίς είπε...

Καλημέρα γλυκό κοριτσάκι!

Λίγες μέρες μείνανε να τελειώσουν όλα. Να σου φύγει κ το όποιο μικρό και μεγάλο άγχος σου χει μείνει και να τα αφήσεις όλα πίσω σου!
Και μετά μια καινούργια αρχή πιο όμορφη από πριν θα κάνεις!!
Αν και δε γνωριζόμαστε να ξέρεις πως σε σκέφτομαι και σου στέλνω όλη μου τη θετική μου ενέργεια!!

Μια όμορφη μέρα να έχεις!!
Σκάσε ένα χαμόγελο και χαρισέ το σε όσους σε σκέφτονται!!

Πολλά φιλιά!

ria είπε...

πέντε μέρες και τέλειωσαν τα ψέμματα!

οι ακτινοβολίες δεν είναι τίποτα, λίγη ώρα, η περισσότερη στην αναμονή και πίσω σπίτι σου! μόνο προσοχή στον ήλιο για φέτος το καλοκαίρι!

ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΛΩΣΤΗ ΔΕΜΕΝΗ είπε...

επίτέλους τέρμα τα ψέματα γλυκιέ μου Δεκέμβρη. Λίγες μέρες έμειναν. Πολύ χαίρομαι για σένα. Λίγη προσοχή για αρχή και όλα θα πάνε καλά. Και να θυμάσαι κάτι που μου είπε ένας ψυχολόγος. Φοβούνται να πεθάνουν αυτοί που θέλουν να ζήσουν. Γι΄ αυτό κι έσύ απο εδώ και πέρα θα ζήσεις ένα παραμύθι με όμορφο τέλος. Γιατί ξέρεις να το κάνεις.

ΥΓ το βιβλίο το πηρες;

mad2luv είπε...

μπραβο καλη μου...οσο για το mail σου το κρατησα,αλλα εχω blog..δεν στο βγαζει σε link?anyway,αν σε ενδιαφερει καθολου να διαβαζεις χαζομαρουλες,ελα απ το "σπιτι μου"..www.mad2luv.blogspot.com...kisses!!

Sweet December είπε...

για Ζαχαρένια

Γεία σου κούκλα!Να περνάς και να μας γράφεις που και που!Να ναι κάθε μέρα σου καλύτερη απο την προηγούμενη!Φιλάκια!


για Ηλιαχτίδα

Ένα όμορφο βράδυ εύχομαι για σένα γιατί πλέον η ώρα είναι 21:30 ;-) Να ξέρεις ότι κανένας από όσους μου γράφουν δεν με γνωρίζει "προσωπικά" βλέπεις οι φίλοι μου εδώ δεν ασχολούνται.Δεν έχει όμως καμιά σημασία γιατί όσο κοντά με αισθάνεστε εσείς άλλο τόσο κοντά σας αισθάνομαι και εγώ,πραγματικά!Φιλιά!


για ria

Είναι πολύ λίγες οι μέρες,όντως!Απλά οι ακτινοβολίες θα με κρατήσουν μακριά από το σπίτι μου καθώς θα μείνω Αθήνα Μάιο-Ιούνιο.Ήθελα να ξεκινήσω τα μπάνια από Μάιο αλλά δε θα μου γίνει η χάρη.Δεν πειράζει και ο Ιούνιος δεν αργεί;-)Φαντάζομαι όμως φέτος θα πηγαίνω για μπάνιο αργά το απογευματάκι...


για πράσινη κλωστή δεμένη

Ένα παραμύθι με όμορφο τέλος .Μακάρι!Πάντα έλεγα "μα γιατί να μην δίνουνε happy end στις ιστορίες τους αυτοί οι συγγραφείς;". Άντε να δούμε στο δικό μου βιβλίο της ζωής τι θα γίνει ;-)Φιλάκια!
Υ.Γ το βιβλίο δεν το πήρα ακόμη αλλά το σημείωσα να είναι το επόμενο που θα ζητήσω στο βιβλιοπωλείο!!!


για mad2luv

Στο link δεν μου το έβγαζε το blog σου...anyway, Θα περάσω, γιατί όχι. Φιλάκια!

Μαργαρίτα είπε...

Sweety μου... πέρα από τα νέα σου
που πάντα έρχομαι με πολύ εγνοια
να διαβάσω..χαίρομαι που χαρίζεις
όμορφες πτυχιές του ψυχικού
καλλιτεχνικού σου κόσμου...
σιγά σιγά που ο πόνος ξεμακραίνει
αφήνεσαι σε όμορφα μονοπάτια του
μυαλού και μας χαρίζεις όμορφες
πολύ όμορφες εικόνες!!! Παίζεις
με τις λέξεις κι αυτές με σένα ;)

Άντε μάτια μου...και τα ψέματα
τελειώνουν..εύχομαι ο χρόνος ως
τότε..ακόμη πιο γρήγορα να περάσει!!!

Φιλιάαα κι αγκαλιέεεες :))

ILive2LoveMe είπε...

Καλησπέρα γλυκιά μου:) Λιγάκι ακόμα, τι είναι το 'λιγάκι ακόμα' όταν έχεις κάνει τόση διαδρομή; Άντε να θυμηθούμε και τη λαϊκή ρήση 'φάγαμε το γαίδαρο στην ουρά θα κολλήσουμε;' καλή υπομονή εύχομαι και να ξέρεις πως σε στηρίζουμε και θέλουμε να ακούσουμε κι εμείς πως όλα ΘΑ είναι παρελθόν! Φιλιά πολλά πολλά , καλό βράδυ!

vasilikh είπε...

Σήμερα είδα πρώτη φορα το blog σου αξίζει ένα μεγάλο μπράβο για την δύναμη που έχεις στην καρδία σου. Τελειώνουν όλα σε λίγο και μετά νέα αρχή. Να είσαι πάντα γερη και δυνατή
φιλακια βασω

Sweet December είπε...

για vasoula

Σ'ευχαριστώ για τα λογάκια σου και την προσοχή σου!Να σαι και συ πάντα καλά!Καλωσήρθες!
Φιλιάαα!

Ανώνυμος είπε...

Ηi sweetie! Μπράβο κι από μένα,τα κατάφερες πολύ καλά και τώρα τελειώνουν τα δύσκολα!Και όσο για την παρατεταμένη παραμονή σου στο κλεινόν άστυ το καλοκαίρι...μη σκας!Έχει η άτιμη η πρωτεύουσα τα καλά της,σινεμαδάκια,θεατράκια,συναυλίες,συνέδρια...
Αρκεί να'χεις όρεξη!
Να σαι πάντα καλά,φιλάκια πολλά!

Sweet December είπε...

για vassiliki

Έτσι λέω και εγώ είπα να πάρω την πρωτεύουσα με καλό μάτι και όπου βγει.Εξάλλου δεν μπορώ να πάω κόντρα στους γιατρούς,ότι πούνε εδώ που φτάσαμε!

Roadartist είπε...

Καλησπέρα sweety :)
Αντε να τελειώνεις..κανε λιγο υπομονη..
Ωραιο να ανακάλυπτεις μικρά θαύματα παντού γυρω.
Και εγω αγαπαω πολυ τη θαλασσα..
ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ, το εχουμε πει αυτο..
Σε φιλω πολύ γλυκά :)

Sweet December είπε...

για roadartist

Το θυμάμαι ότι σου αρέσει η θάλασσα ;-)
Και εγώ σε φιλώ και σε αγκαλιάζω όσο πιο σφυκτά μπορώ!