Πέμπτη 20 Μαρτίου 2008

Back to base!

Γύρισα λοιπόν! Αυτό ήταν! Την Τρίτη έδιωξα και το νούμερο 7 και θα φορέσω την 1η Απρίλη τη φανέλα με το νούμερο 8!!! Αισίως, και καλά να είμαι θα κόψω το νήμα τον άλλο μήνα. Χημειοθεραπείες τέλος δηλαδή! ΤΕΛΟΣ!
Πωπω, είναι απίστευτο το συναίσθημα! Είναι απίστευτο το ότι άνοιξα αυτό το Blog τον Δεκέμβρη του 2007 ξέροντας ότι θα χω μπροστά μου 5 μήνες με 8 χμθ, ανά 15 μέρες κατέβασμα στην Αθήνα, 8 ταξίδια, 8 δοκιμασίες και ταλαιπωρία. Να όμως που μαζί με την άνοιξη έρχεται το τέλος.
Βέβαια θα είχα τελείως διαφορετική ψυχολογία αν το τέλος αυτό δεν συνοδευόταν με την αρχή των ακτινοβολιών αλλά εδώ που φτάσαμε ας γίνουν και αυτές. Από ότι πληροφορήθηκα δεν είναι τίποτα το φοβερό η ακτινοθεραπεία, δεν έχει την ταλαιπωρία της χημειοθεραπείας, θα γίνει όμως για λόγους προληπτικούς…Και θα κρατήσει από Μάιο μέχρι αρχές Ιούνη. Ακόμη φοβάμαι να πω ότι τα «βάσανά» μου θα τελειώσουν αρχές Ιούνη, μήπως και εμφανιστεί και κάτι άλλο στην πορεία αλλά τι άλλο να είναι αυτό;;; Μάλλον τον Ιούνιο τελειώνω και όσο μου το επιτρέψει το ακτινοβολημένο μου δέρμα θα ήθελα να τρέξω στην πλησιέστερη καθαρή και όμορφη παραλία για κολύμπι!

Στη χμθ μου το κλίμα ήταν αρκετά συγκινητικό μπορώ να πω. Η νοσοκόμα μου είπε «Άντε κορίτσι μου να τελειώνεις, και να μη σε ξαναδούμε ποτέ εδώ». Μακάρι σκέφτηκα, μακάρι! Δεν έχω κάποιο σύμπτωμα τώρα, ούτε εξάντληση δεν έχω! Εμετούς δεν έκανα, γενικά αντέδρασα καλά στα φάρμακα! Προσέχω και πολύ τη διατροφή μου (η αλήθεια να λέγεται, «ντοπάρομαι» δηλαδή με τρόπο φυσικό). Είναι όμως και η καλή μου ψυχολογία! Πέρασα άσχημα αλλά είπα δεν θα το βάλω κάτω! Ο καρκίνος είπα δε θα περάσει απο το μυαλό μου! Θα κρατήσω την καλή μου ισσοροπία!

Και να σας γράψω κάτι ακόμη! Παρατήρησα ότι ενώ ακόμη δεν τελείωσα τις χμθ τα φρύδια μου που είχαν ελαφρώς αραιώσει αρχίζουν και πυκνώνουν! Που θα πάει, σιγά σιγά θα ανακάμψουμε!

Υ.Γ Πάντως μου το λέγανε και δεν το πίστευα, αλλά ο κάθε οργανισμός αντιδρά διαφορετικά στα φάρμακα!

Φιλιά και αγκαλιές σε όλους!Όλοι με τον τρόπο σας βοηθήσατε! Και σας χαρίζω μια ακόμη φωτο που έβγαλα στη Θεσσαλονίκη, την τοποθέτησα δεξιά του blog, είναι ένα υπέροχο ηλιοβασίλεμα στην παραλία. Προάγγελος μια όμορφης αυγής...(ας ελπίσουμε!)

7 σχόλια:

Sweet and bitter είπε...

Μπράβο! :)

Φιλί και 4 αγκαλιές!

Simela Meletlidou είπε...

kalos to korotsi maaaaassss... ;-)

apo kero i8ela na sou po glikia dekevri an mporesis na promi8eftis to vivlio tou Deepk Chopra "kvantiki 8erapia"!
ine gia emas tis amazones aparetito na diavazoume tetia vivlia.
vivlia pou prosegizoun ton esotero eafto mas - vivlia me enalaktrikies 8erapies ke an8roposofistikes filosofies....

sou to sinisto.
to diavazo tora ego ala protitera eho diavasi ena soro ala paromia vivlia!

se filo - eho ha8i stin souidiki bogkosfera ke de se vlepo toso sihna oso palia.
se skeftome omos to idio sihna!!!

vpmech είπε...

ετσι, κεφια επιτελους....μπραβο ρε σουητ, μια και τελος....και που σαι η ανακαμψη δε θα αργησει...γενικα μιλαω :-)

φιλια πολλα

Μαργαρίτα είπε...

ΜΠΡΑΒΟ sweety μου.. μπράβο!!!
Χαίρομαι απίστευτα για σένα :))
Φυσικά και κάθε οργανισμός
αντιδρά διαφορετικά κι εσύ
"του πήρες τον αέρα" !!!
Έτσι μάτια μου.. πάντα έτσι..

Η φώτο ΤΕΛΕΙΑ...!!
Πολλά φιλιά κι αγκαλιές***

igkros είπε...

Δεν ξέρεις πόσο χαίρομαι που πλησιάζεις στο τέλος της ιστορίας αυτής. Λίγο ακόμα και θα βρεις το καλοκαιράκι μπροστά σου να σε περιμένει για να αγκαλιάσει το κορμί σου σε κάποια θάλασσα...

ΥΓ: Την φώτο πότε την τράβηξες?

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...

Μπράβο θηρίο!!!!
΄Οσο για τη φωτογραφία σου είναι σαν ψεύτικη..

Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

Sweet December είπε...

για sweet and bitter

Φιλάκια και 4 αγκαλιές!


για simela meletlidou

Nα σαι καλά Simela μου!Και η σκέψη σου και μόνο μετρά και ας μη με διαβάζεις τόσο συχνά!θα το ψάξω το βιβλίο αυτό.Σ'ευχαριστώ για τη σκέψη...!Φιλιά!


για vpmech

Έτσι, έτσι!Δεν θα αργήσει,μακάρι!


για μαργαρίτα

Φιλάκια και αγκαλίτσες φίλη μου!Πάντα με χαιρετάς τόσο γλυκά!


για alps

Γεια σου αγαπημένε Alps!Ανυπομονώ για το καλοκαίρι και τη θάλασσα...Τη φωτό την έβγαλα 23/2/2008!


για Γλαρένια

Και εγώ όταν είδα τη φωτο στο μπλογκ είπα ότι είναι σαν ψεύτικη και όμως είναι 100% δική μου και μάλιστα την έβγαλα με το κινητό μου ;-)Φιλάκια!!!