Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2008

Γειά σας!

Εδώ είμαι πάλι. Σήμερα έχει κρύο αν και ο ήλιος μας έκανε τη χάρη και βγήκε καμαρωτός καμαρωτός. Τη Δευτέρα φυσούσε τόσο πολύ που λέω πάει, ο καιρός βάλθηκε να ξεριζώσει τα πάντα γύρω μου (μαζί και εμένα;).
Χθες Τρίτη έκανα εξετάσεις οστικής μάζας. Μου βρήκανε ότι έχω 20% οστεοπενία. Λυπήθηκα λίγο, μετά σκέφτηκα οτι το ποσοστό δεν είναι πολύ και μετά ξανασκέφτηκα ότι με τόσα φάρμακα πως να μην πειραχτούν τα οστά. Κατα την εξέταση, ο χειριστής του μηχανίματος με ρώτησε τι έχω και αναγκάστηκα να πω την ιστορία. Φορτίστηκα αρκετά γιατί ξέρω ότι όσοι ακούν την ιστορία με λυπούνται γιατί βλέπουν μπροστά τους ένα νέο άτομο. Ζω μια "παλιοκατάσταση" που είπε και ο χειρούργος μου. Τι να πει και αυτός; Ολόκληρο μαστό έκοψαν τα χέρια του απο ένα κορμί πολύ νέο, πολύ "γερό".
Χθες πήρα και ένα τεχνητό μαστό απο σιλικόνη, που φοριέται με έναν ειδικό στηθόδεσμο. Πήγα με τη μάνα μου...κακώς. Κακώς γιατί η μάνα μου σάστισε ξαφνικά. Φαινόταν ψύχραιμη αλλά η καρδιά της το ξέρει. Εγώ πάλι... επέπλευσα. Δοκίμαζα μια το ένα μια το άλλο, αποφασισμένη ότι αυτός ο μαστός θα με συνοδεύει για αρκετούς μήνες. Έτσι είναι, θα περάσουν αρκετοί μήνες μέχρι την αποκατάσταση. Μπορεί φέτος τα πρώτα μπάνια να με βρούν με τον χθεσινό μαστό αλλά τι να κάνες; Ωστόσο η τεχνολογία κάνει θαύματα και όντως αυτός ο μαστός είναι πολύ καλός. Σαν αίσθηση πάνω απο το εσώρουχο μοιάζει αληθινός.
Αν βαρέθηκα τα επιθέματα; Ναι, τα βαρέθηκα. Δε μου αρέσει τίποτα ψεύτικο πάνω μου αλλά απο το να έχω τα αδιάκριτα βλέματα πάνω μου αναγκάζομαι και φορώ τον στηθόδεσμο.
Έκανα εξετάσεις αίματος σήμερα γιατί αύριο φεύγω για Αθήνα. Εξετάσεις, εξετάσεις, εξετάσεις. ΟΥΦ! Σήμερα ξύπνησα στραβά, το ομολογώ αν και το καταλάβατε ήδη...Το αριστερό μου χέρι απο τα φάρμακα πονάει κάπως. Το δεξί πάλι είναι το χειρουργημένο. Παρόλα αυτά πήγα για καφέ με τη "Σ" και σε λίγο θα πάω σπίτι της για καμιά ταινία ή ξάπλα.
Την Παρασκευή θα με βρει ο καινούριος μήνας στην 4η θεραπεία. Πιστεύω η ψυχολογία μου θα αλλάξει στην 5η θεραπεία. Ελπίζω όσο πλησιάζω στο επιθυμητό νούμερο (8) να ανεβαίνω ψυχολογικά αν και κάτι μέσα μου αρχίζει να κουράζεται, να βαριέται... Δε λένε ότι η "ουρά" είναι πιο δύσκολή;
Γενικά μέσα σε όλα αυτά κατάλαβα ότι η ψυχολογία είναι το Α και το Ω. Για να γίνω καλά πρέπει να έχω καλή ψυχολογία. Γι'αυτό (πέρα απο το σημερινό ποστ) προσπαθώ να είμαι ανεβασμένη. Και Δευτέρα βράδυ βγήκα με τη "Σ" σε Live και χθες βγήκα με τη "Ν" ταβέρνα και ποτό. Αντιστέκομαι αλλά είναι και μέρες όπως η σημερινή που ξεφυσωωωωώ
Καλό απόγευμα!

13 σχόλια:

roadartist είπε...

Καλησπέρα φιλενάδα μου. ΣΕ καταλαβαίνω. Λογικά τα συναισθήματα σου. Εισαι ομως πολυ δυνατη και τελικα βλεπω οτι δινεις εσυ κουραγιο στους αλλους :) Σε παραδεχομαι, αν και το ξερεις ηδη αυτο. Μη στενοχωριεσαι ή μη νιωθεις ασχημα με το να μας μιλας για την ασθενεια σου. ΑΥΤΟ Να κανεις! Να ξεσπας εδω! Να μας μιλας συνεχεια. Δε θα γινεις κουραστικη. ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΟΚ??
Οσο για τα αδιάκριτα βλέματα, ΧΕΣΤΑ! Σορυ που μιλαω ετσι, αλλα δεν μπορω να βρω κατι αλλο τωρα να σου περασω αυτο που θελω! Μη δινεις καμια σημασια στους γυρω σου ΚΑΜΙΑ! Ειδικα στους αδιακριτους! Ασε μη γραψω τιποτα χειροτερο..
Θα ξαναπερασω, φιλια πολλα να συνεχισεις να το παλευεις. :)

Εξύμνoς είπε...

Προσυπογραφω τα λεγομενα της Roadartist. Πολυ καλα τα λεει!
Ακομα χαιρομαι που καταλαβες αυτο που σου ελεγα απο την αρχη! Η ψυχολογια ειναι το Α και το Ω!! Ακριβως οπως το λες!!! Πρεπει να βοηθησεις και την μητερα σου και ολους οσους ειναι γυρω σου. Οσο για τον ψευτικο μαστο, καντο μονο αν βοηθαει ΕΣΕΝΑ! Μην κανεις τιποτα αναγκαστικα ή αν ετσι πρεπει. Δεν υπαρχει ετσι πρεπει!! Αν σε χαλαει μην το σκεφτεσαι καν!! Μαλακες υπαρχουν πολλοι και θα συνεχισουν να υπαρχουν. Δεν μπορουμε να κανουμε κατι για αυτο. (Ασε που ωρες ωρες οι γυναικες ειναι χειροτερες!!)

Αλκοολ κανει να πινεις? Με μετρο ε!!
Και οπως ειπε και η Roadartist θελουμε να σε διαβαζουμε!! Αν αυτο σε βοηθαει εμας μας ευχαριστει!

Καλο απογευμα! Να εισαι καλα!!
ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...

Μεταξύ μας, μόνο εσύ το γνωρίζεις... το τρίτο μάτι λοιπόν δεν ξέρει τί συμβαίνει κάτω από τη μπλοζα σου...
Αισιοδοξία λοιπόν, είναι μια προσωρινή κατάσταση και θα δεις που όλα θα πάνε αλά.
Να, φθάσαμε στην 5η και κοντεύουμε...
Είδες; αναφέρομαι σον πληθυντικό, γιατί είσαι καθημερινά στη σκέψη μου και μας.
Είμαστε μια παρέα και μα΄ζί θα το συζητάμε, μέχρι να τελειώσει τούτο το άσχημο όνειρο.
Και ύστερα...ποιός μας πιάνει...
;-)))

Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

Sweet December είπε...

για roadartist

Να ξαναπεράσεις!Εδώ θα είμαι και μάλλον πιο αισιόδοξη!

για eximnos

ψυχολογία comes first!Είχες δίκιο!Αλκοόλ μπορώ να πίνω μα φυσικά με μέτρο. Κάνα κρασάκι είναι το ιδανικότερο...αλλά το ουισκάκι μου το χτύπησα τη Δευτέρα ;-). Ένα ποτήρι (χαμηλό) με πάγο

για Γλαρένια

Μ'αρέσει να είμαι στη σκέψη σου & σας!Νομίζω και εγώ ότι απο τον Απρίλιο και μετά όντως "ποιός μας πιάνει"!!!

ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!

lemon είπε...

Κοριτσάκι μου, διάβασες το μυστικό της μακροζωίας;
Ρίξε μια ματιά, λέει ακριβώς αυτό που κατάλαβες και λες κι εσύ: θ ε τ ι κ ό τ η τ α, να δίνουμε, να λαμβάνουμε, για να αντανακλάει γύρω μας και να πηγαίνουν καλά τα πράγματα!
Μη σκας για ένα στήθος.
Πάνε να δεις το Juno στο σινεμά: άνθρωποι εντελώς "υγιείς" και καλοί.
Και,πρόσεξε τι λέει στο τέλος: αυτός που σ αγαπάει, θα βλέπει τον ήλιο να βγαίνει από τον κ@#..λο σου!
Το στήθος, τώρα είναι όμορφό, στα 40 σου θα το βλέπεις και θα τρομάζεις! Δεν έχει καμία σημασία, ένα μισό ή κανένα. Το μέσα σου να έχει υγεία, το πρόσωπό σου να την ακτινοβολεί, άλλο δεν χρειάζεσαι!

Εξύμνoς είπε...

Lemon...νομιζω (δεν ειμαι σιγουρος) οτι δεν συμφωνω.

Καληνυχταααααα.....

Μαργαρίτα είπε...

Καλημέρα sweety μου!!
Έτσι να σε νιώθουμε
ΔΥΝΑΤΗ & ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ
Αυτό είναι το καλύτερο
"φάρμακο" (και χωρις
παρενέργειες παρακαλώ!!)
:)))
Πάντως εγώ όπως σου είχα
ξαναπεί συμφωνώ με την
απόφασή σου..όσο για
τους αδιάκριτους έχε τους
γραμένους!! Αυτοί κοιτάζουν
όλους αδιάκριτα..!!!
ζεστά φιλιά ***

roadartist είπε...

Προσπαθώ απο εχτές να σου στείλω ενα email και μου έρχεται πίσω. Μήπως δεν έχεις χώρο?..

Ανώνυμος είπε...

OMOΡΦΟΥΛΑ, Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΩΡΑΙΑ...ΠΑΝΤΑ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ....
ΤΙ ΟΜΟΡΦΙΑ.....

nikiplos είπε...

Καλησπέρα!

Συμφωνώ κι εγώ με τη roadartist...

Και δεν είναι και τίποτε σπουδαίο να ξέρεις ο μαστός από σιλικόνη... Να σκέφτεσαι ότι αποτελεί αναγκαίο μεταβατικό στάδιο μέχρι την αποκατάσταση, που θα άρει και τα βλέμματα των ηλιθίων στις παραλίες τα καλοκαίρια...

Συμφωνώ με τον eximnos για το ποτό... με μέτρο, κι άσε εμάς να πίνουμε τα παραπανήσια στη δική σου υγεία...
Είδες που σιγά σιγά γίνεσαι δυνατή και παίρνεις και τους άλλους μαζί σου?

Δύναμη και κουράγιο λοιπόν, και να σκέφτεσαι το καλοκαιράκι, που θα λούζεσαι σε κάποια παραλία το φως του ήλιου και την γαλήνη του φλοίσβου!

Ανώνυμος είπε...

pos paei? ego eimai teleia. min anisixeis gia tipota. ola tha einai meta apo ligo mia kaki anamnisi. apo edo kai pera tha erxomai sixna na sou leo ena kalispera. enas filos apo ta palia pou o kirios K DEN tou allaxe telika ti zoi.

Ανώνυμος είπε...

Αποψε σε ανακαλυψα μικρη μου.

Χαιρομαι που το σεργιανι μου με εβγαλε στο κατωφλι σου.

Δεν θα σου πω πολλα , θα σου αφησω μονο τον Θαυμασμο μου, την σκεψη μου και ενα φιλι, σιγουρη οτι μετα απο λιγο καιρο ολα τα δυσκολα και τα ασχημα θα ειναι μια αναμνηση , θα εχουν μεταμορφωθει σε δυναμη ηρεμια και σοφια.

Εξύμνoς είπε...

απο εμενα... μια μεγαλη καλημερα!!