Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2008

Καλησπέρα!

Καλή βδομάδα. Δε ξέρω τι ακριβώς μπήκα να γράψω τώρα αλλά το σίγουρο είναι ότι κάτι θέλω να εξωτερικεύσω.
Είναι Δευτέρα και ήρθα απο το Σάββατο σπίτι μου, όμως ακόμη οι φίλες μου να 'ρθουν να με δουν. Και μεταξύ μας...ούτε απόψε νομίζω πως θα 'ρθουν. Σκέφτομαι ότι αν η απουσία τους συνεχιστεί για πολύ τότε θα τη συνηθίσω.
Απο χθες πονάω λες και με έχουν σαπίσει στο ξύλο. Πονάνε τα κόκαλά μου, το δέρμα μου, τα πάντα όλα μέσα μου, αρθρώσεις, μύες. Χθες δεν μπόρεσα να κοιμηθώ, ήταν λες και στην πλάτη μου είχα καρφιά. Κάνω υπομονή...δεν είναι απο τα φάρμακα αλλά απο την ένεση που έκανα (οι παρενέργειές της). Μέχρι και το σαγόνι μου πονάει όταν το ακουμπώ. Όσο για τα μαλλιά μου, πέφτουν και πέφτουν. Νόμιζα ότι δε θα με πείραζε αλλά τελικά είναι λίγο σοκαριστικό να φεύγουν τα μαλλιά σου τούφες. Δε με πειράζει όμως το αποτέλεσμα (το ποσοστό που θα φύγει) αλλά αυτό το θέαμα "μαλλιά παντού".
Τελικά το δύσκολο κομμάτι δεν ήταν η εγχείρηση, ούτε η μαστεκτομή. Το δύσκολο κομμάτι είναι τώρα. Πρέπει να μάθω στις καλές και κακές μέρες. Να μη με νοιάζει ο ενδεχόμενος πόνος, ή η ατονία και να ελπίζω σε καλύτερες μέρες!

10 σχόλια:

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...

Και ποιον από εμάς δε θα ενοχλούσε το θέαμα που περιγράφεις, η κατάσταση που υφίστασαι και ο γολγοθάς που ανεβαίνεις.

Δεν ηρθα να σε παρηγορήσω... μόνο να σου υπενθυμίσω πως από αυτό το κανάλι πέρασαν πολλοί..
Είδα χθες την ηθοποιό που είχε προ χρόνων την ίδια περίπτωση (παρουσίαζε με το Θανάση Πάτρα μια Σ/Κκη εκπομπή, δε θυμάμαι το όνομά της Κάτια...)
Έίναι και μακάρι να είναι πάντα, μια χαρά, δουλεύει και συνεχίζει τη ζωή της.
Κοριτσάκι μου, κουράγιο, είσαι δυνατή και σου έχω εμπιστοσύνη.
Θα δεις που μεθαύριο,... θα τα θυμόμαστε παρεούλα εδώ ...

Σήμερα γιορτάζω, αλλά ήρθα, γιατί το ήθελα να μιλήσουμε..

Mε θετική σκέψη λοιπόν, απλώνω το χέρι συνεχίζουμε...ναι;
Εδώ θα τα λέμε...
Φιλί γλυκό αφήνω στο μαξιλάρισου
για συντροφιά το βράδυ..
και μια Γλαρένια αγκαλιά
τον πόνο να γλυκάνει

Sweet December είπε...

για Γλαρένια

Χρόνια σου πολλά!Πάρα πολλά!
Μακάρι οι άνθρωποι γύρω σου να παίρνουν την ίδια ενέργεια που παίρνω και γω απο σένα τώρα!Περιμένω το μεθαύριο τελικά. Να σου πω ένα μυστικό...;Μέρα που περνά ανήκει στο παρελθόν,αυτό σκέφτομαι και προχωρώ.Όπως και να ήταν το χθες μου,έφυγε και έχω το αύριο, μια μέρα πιο κοντά στο "καλοκαίρι". Θα πάρω στο μαξιλάρι μου απόψε τις αγκαλιές σου. Σ'ευχαριστώ!Καληνύχτα και ελπίζω να πέρασες καλά απόψε!

Εξύμνoς είπε...

Χμμμ...
Κι εγω γιρταζα σημερα!
Γιαννης που λες...

Προσεξε διαλογος:

-Γεια σου!
-Γεια σου!
-Γιαννης!
-Πρωτοτυπο!
-...

Ετσι που λες ... ενας απ' τους 45!

Παρε τηλεφωνο τις φιλες σου!!! Μην τις περιμενεις!
Το εχετε συνηθειο αυτο το "περιμενε" οι γυναικες... εκνευριστικο!

πολυ ωραιο το ποιηματακι σου φυρδην-μιγδην!!

καληνυχτα!
καλυνυχτα!

Εξύμνoς είπε...

χαχα!! Το εγραψα δυο φορες!!

Sweet December είπε...

για eximnos

Χαχα!Καλημέραα!Χρόνια πολλά για χθες, το το 'ξερα θα σου ευχόμουν νωρίτερα ;-)
Χθες με πήρε η "Ν" το βραδάκι και πήγαμε για μια κρέπα.Ωραία ήταν.Λες τελικά να μην περιμένω ε;Να σηκώσω το ακουστικό εγώ..;Για να δούμε,θα το σκεφτώ και νομίζω μάλλον θα το κάνω ;-)ΦΙΛΙΑ!

roadartist είπε...

Καλημέρα sweet december! όμορφο nick.. Σε ευχαριστώ πολύ για το πέρασμα απο το blog μου, θα ήθελα να σε βλέπω συχνά :). Γιατί οι φίλες σου απουσιάζουν? Γιατί δηλαδή δεν είναι διπλα σου?.. Οχι να μη συνηθίσεις την απουσία τους, μάλλον χρειάζεσαι "αληθινούς" ανθρώπους δίπλα σου, δεν σου αξίζει να το περάσεις όλο αυτό μόνη. Εύχομαι τα καλύτερα για τη νέα χρονιά, είμαι σίγουρη ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ, θα το δείς!! Και θα τα λεμε συχνά, τώρα που σε εντόπισα :) ΤΑ γλυκά φιλιά μου :)

Dr Low είπε...

Μην τολμήσεις να το βάλεις κάτω κοριτσάκι! Ακούς; Και να θυμάσαι πως ποτέ δεν είσαι μόνη σου. Πάντα θα έχεις τον υπέροχο εαυτό σου μαζί.
Που ξέρεις; Όλη αυτή η περιπέτεια μπορεί τελικά να σου βγει σε καλό. Ότι χρειαστείς απο νοσοκομεία και όχι μόνο...let me know!
Καλημέρα πέρα για πέρα!!!

Roadartist είπε...

Καλησπερα ξανα. Συμφωνω με την el. Απο νοσοκομεία εγώ δεν ξερω, αλλά οσον αφορά σε άλλα "θέματα" να ξέρεις είμαι εδώ. Το email μου εύκολο να το βρεις.

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...

Είδα πως ψάχνεις τον τρόπο για να στολίσεις το μπλογκ σου
Λοιπόν Πρότυπο κλίκ==>αρ. επάνω "Στοιχεία σελίδας" κλίκ==>δεξιά "Προσθήκη στοιχείου" ή στο μέσον "Προσθήκη στοιχείου" κλικ (ανάλογα που θέλεις να βάλεις αυτό που επέλεξες)===>βγαίνει πινακάκι με διάφορες επιλογες. Αν έχεις τον κωδικό κάνεις κλικ δεξιά στο HTML/java script-Προσθήκη στο ιστολόγιο====> δεξιά Αποθήκευη κλικ και είσαι ΟΚ
Καλή επιτυχία!!!

Φιλί και μεγάλη Γλαρένια αγκαλιά

Χρησιμοποιείτε Yahoo!

Sweet December είπε...

για roadarstist

θα περνώ συχνά!

για el

Έχω τον εαυτό μου ε?Ωραίο αυτό :-) Θα παλέψω μέχρι τέλους,το αποφάσισα!

για Γλαρένια

Σ'ευχαριστώ για τα tips!Θα ασχοληθώ σήμερα αλλά αργότερα ;-)