Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2008

Καλημέρα σε ένα ηλιόλουστο Σάββατο

Καλημέρα! Μόλις διάβασα και τα χθεσινά σας σχόλια. Σας ευχαριστώ για τις σκέψεις σας! Παίρνω κουράγιο και δύναμη με όσα λόγια μου αφήνετε!

Χθες είχε ήλιο, βγήκα στην αγορά και έφαγα έξω το μεσημέρι. Το βραδυ πέρασα μια βόλτα απο τη "Σ". Ενω όμως νύσταζα δεν κοιμήθηκα στην ώρα μου και με πήρε ο ύπνος τελικά κατα τις 5. Σηκώθηκα όμως νωρίς, κατα τις 9. Έχει ήλιο σήμερα, με δόντια βέβαια αλλά θα μπορούσε να ήταν και χειρότερα...συννεφιά και κρύο :-Ρ

Αυτό το "χειρότερα" πάντα το υπολόγιζα στη ζωή γι'αυτό και χαιρόμουν με το παραμικρό. Γενικά πιστεύω ότι οι μεγάλες συγκινήσεις στη ζωή μας είναι ελάχιστες και είναι πραγματικά δυστυχισμένοι όσοι στηρίζουν την ευτυχία τους περιμένοντας κάτι δυνατό. Καλό είναι να ρουφάμε τη ζωή μέσα απο τα μικρά που μας προσφέρει. Να σκεφτόμαστε ότι τίποτα απο όσα ζήσαμε δεν είναι ανάξια σημασίας. Ο, τι είμαστε σήμερα το οφείλουμε στο δρομο που τραβήξαμε, στις καλές και κακές μας στιγμές. Στους ανθρώπους που αγαπήσαμε αλλά μας απογοήτευσαν, στους ανθρώπους που αγαπήσαμε και έμειναν κοντά μας. Όλοι οι άνθρωποι που μας χάρισαν λεπτά απο τον χρόνο τους, όπου και αν είναι εκει έξω ο,τι και αν κάνουν, κάτι άφησαν επάνω μας. Κάτι που δεν το βλέπουμε, ίσως δεν το νιώθουμε αλλά υπάρχει τελικά σε αυτό που είμαστε!

Καλημέρα εκεί έξω! Βρείτε την ευκαιρία σήμερα για μια βόλτα. Αφήστε τον ήλιο να αγγίξει όχι μόνο το πρόσωπό σας αλλά και την ψυχή σας. Αισθανθείτε υγειείς! Όλη η μέρα μα και κάθε χρόνος είναι δικός σας. Η ζωή είναι ένα δώρο, αρκεί να προσπεράσεις το περιτύληγμα και να την γευτείς.

14 σχόλια:

Εξύμνoς είπε...

Καλη σου μερα!!
Βγες μια βολτα και για εμενα... εγω θα κατσω να διαβασω... :(

roadartist είπε...

Τι καταπληκτικά που τα γράφεις!! Η ζωή ειναι δώρο..χαρείτε την!
Κάπου διάβασα οτι η καλύτερη θεραπεία για το καρκίνο ειναι η καλή και θετική διάθεση!
Το "έχεις"..συνέχισε έτσι!
Και εμάς μας βοηθάς με τις σκέψεις σου πολύ περισσότερο απο όσο φαντάζεσαι..
Αν εχεις όρεξη για σινεμα, πολύ καλή ταινία η Εξιλέωση..
χαχαχα τι σου γράφω?? Αξίζει ως ταινία πάντως.. ΦΙΛΙΑ! :)

Roadartist είπε...

Όλη η μέρα μα και κάθε χρόνος είναι ΚΑΙ δικός σου! Μη το ξεχνάς αυτό! Πήγαινε μια βόλτα στα ζεστά βιβλιοπωλεία της πόλης και ψάξε κάποια βιβλία με θέματα που να σε αφορούν..Για ανθρώπους που πέρασαν απο τη φάση που εισαι εσύ και ΝΙΚΗΣΑΝ! .. ωραία ιδέα? Αν μπορέσω κ βρω κατι θα σου πω κ εγω. Σε
φιλώ καλό όμορφο σκ...

Μαργαρίτα είπε...

Καλημέρα!!! :)
Τι όμορφα λόγια...!!!
Τι ισορροπημένες σκέψεις...!!!
Πολύ χαίρομαι για σένα...
Μάλλον εμείς παίρνουμε απο σένα..
Ναι, ο ήλιος θες δε θες σε
κάνει παντα να χαμογελάς ;)
Εκμεταλεύσουτο κι εσύ..
ζεστό φιλι *

Ανώνυμος είπε...

ΠΗΓΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΔΡΟΜΗ (ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΕΣΤΩ!!)??
ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΣΤΗΝ ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ, ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΜΜΟΝΗ....ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΖΕΣΤΑΙΝΕΙ ΛΙΓΟ Ο ΚΑΙΡΟΣ, ΘΑ ΤΟ ΚΆΝΩ......ΤΕΛΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ, ΑΡΧΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ.
ΠΑΝΤΩΣ, ΕΙΜΑΙ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ, ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ, ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΚΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ. ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ'ΧΕΙ ΘΑ ΣΕ ΘΛΙΨΟΥΝ, ΜΗΝ ΦΟΡΤΩΝΕΣΑΙ. ΔΙΑΒΑΖΕ Ο,ΤΙ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ, ΚΑΙ ΠΡΙΝ.
ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ......(ΜΥΣΤΙΚΟ)
ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ

Sweet December είπε...

για eximnos

Καλο διάβασμα!Θα βγω μια βόλτα τώρα, όσο έχει ήλιο!

για roadartist

Την έχω υπόψη μου την "Εξιλέωση", why not? όσο για τα βιβλία θέλω να ξεκινήσω κάποιο λογοτεχνικό. Αυτή την περίοδο με συγκινούν οι ήρωες που πάσχουν. Κακό;
kisses!

για μαργαρίτα

Και εγώ παίρνω τόσα απο σας κάθε μέρα. Άλλο πράγμα ο ήλιος!

για μπλε

Και εγώ νομίζω το "πως" δεν είναι λύση τώρα. Ο καθένας τελικά βρίσκει "κουτσά στραβά" ένα τρόπο για να ξεπεράσει όλα αυτά. Τελικά δεν πήγα σήμερα μονονήμερη. Θα πάω μια βόλτα για καφέ στη θάλασσα και ελπίζω πως αύριο θα καταφέρω μεγαλύτερη βόλτα.

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...

Πέρασα για ένα γεια...
:-)
Καλό σου απόγευμα!

Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

Sweet December είπε...

για Γλαρένια

Γεια σου και σένα!

Roadartist είπε...

Καθόλου κακό! Μάλλον πολύ καλό για να σου δίνουν την βοήθεια που ψάχνεις. Είναι καλό να δεις πως άλλοι αντέδρασαν :) αρκεί να αξίζουν να τους διαβάσεις έτσι? Φιλούρες!!!

Sweet December είπε...

για roadartist

θα το σκεφτώ και θα το ψαξω...

Μαργαρίτα είπε...

Καλησπέρα και πάλι :)
Σου έστειλα ένα e-mail
Ελπίζω να σου αρέσει!!

ζεστό φιλί*

Εξύμνoς είπε...

Εχω καιρο να σου γραψω και ειπα να πω ενα γεια!
Σημερα εγραψα τα πρωτα μαθηματα... μαθηματικα και τα δυο... αναμενομενη αποτυχεια...
Στα υπολοιπα θα παω σιγουρα καλυτερα...
Περνω καθε βραδυ μια βολτα απο το blog σου.

καλα να περνας! ΧΧΧ

Roadartist είπε...

που εισαι sweety?? Καλημέρα! :))

Sweet December είπε...

για μαργαρίτα

αν λες για ενα e-mail με τιρκουάζ γράμματα, ναι το πήρα...

για eximnos

good luck!καλη επιτυχία. Διάβασε ότι μπορείς και κάνε την προσπάθειά σου όσο μπορείς. Ξέρω πως είναι οι εξεταστικές αλλά όλα τα μπορούμε τελικά :-)

roadartist

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!