Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2008

Σήμερα φεύγω!

Πριν φύγω όμως θέλω να σας πω ευχαριστώ που αμέσως ανδιαφερθήκατε για το θέμα μου με το group therapy!Το να διαβάζω τις απόψεις σας μου είναι πολύ χρήσιμο. Πάντα άκουγα-διάβαζα και έβλεπα το θέμα απο πολλές πλευρές. Δεν έχω αποφασίσει ακόμη τι θα κάνω. Τις τελευταίες μέρες πέρασα τόσο όμορφα που δεν το σκέφτηκα και πολύ...

Χθες πήρα τη "Ν" με το δικό μου αυτοκίνητο, και μετά απο καιρό οδήγησα 100km!Τα πήγα μια χαρά. Ήθελα όμως τη "Ν" δίπλα μου για να νιώθω μια σιγουριά...!Δεν ήξερα πως θα είμαι με το χέρι μου και τις ταχύτητες.
Και που δεν πήγαμε!Βόλτες,βόλτες παρόλο που ήταν "νύχτα" (ξεκινήσαμε στις 19.00)! Απο την Εθνική στο βουνό, και απο το βουνό στη θάλασσα, για φαι και Live μουσική! Η αλήθεια είναι ότι απο τότε που έγιναν όλα αυτά είχα έντονη την ανάγκη να πάρω το αμάξι μου και να τρέξω...Μη φανταστείτε τρελές ταχύτητες, αλλά ήθελα να νιώσω μια δύναμη. Αν μπορούσα ας πούμε να έτρεχα εγώ η ίδια σε μια ακρογυαλιά, θα έτρεχα...Ήθελα λοιπόν λίγη "ταχύτητα¨.
Η χθεσινή μου βόλτα με ανακούφισε απο πολλά. Γύρισα σπίτι στις 23:30. Ως τότε είχα περάσει απο όλα μας τα καλοκαιρινά στέκια. Όλα ήταν εκεί, όλα στη θέση τους! Λίγο πιο μουντά αλλά όλα εκεί. Ένιωσα πως όλα με περιμένουνε. Απλά έσβησαν φώτα ως την άνοιξη, όπως και εγώ "κατέβασα ταχύτητα" ως τότε. Ένιωσα οτι δεν χάνω κάτι αυτή τη στιγμή, απλά έχω την ύφεση που έχει ένα παραθαλάσσιο τοπίο που περιμένει το καλοκαίρι. Και εγώ τελικά περιμένω το καλοκαίρι, να τρέξω σε όλα αυτά τα μέρη, να κολυμπήσω εκεί όπως και περσι. Να πιω τα ποτά μου με το αεράκι να μου χαιδεύει το πρόσωπο και να μου παίρνει τα μαλλιά. Να πάρω μια βαθιά ανάσα και να γεμίσω το κορμί μου απο τους ήχους της φύσης. Να γεμίσουν τα μάτια μου απο θαλασσινές εικόνες και να βουτάω στο βαθύ γαλάζιο χωρίς να φοβάμαι μην κρυώσω!

Επιστρέφω Κυριακή!Θα ανυπομονώ να σας πω τα νέα! Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους!Η ζωή έχει περισσότερες ομορφιές απο αυτές που παρατηρούμε!

7 σχόλια:

roadartist είπε...

Τι όμορφη ανάρτηση! Γλυκιά μου σε πάω τρελά! Με 1000!! Και παραπάνω! Να είσαι πάντα καλά, να είσαι πάντα με τόσο ανεβασμένη διάθεση όπως τώρα που σε διάβασα! Τελικά θα μας δίνεις εσύ σε λίγο κουράγιο για τις....κ*λ*ζωές μας..Που έχουμε όλοι γεμίσει με άγχος, και μιζέρια.. Μίζερα ανθρωπάκια.. αυτό είμαστε! Ναι αυτά αξίζουν στη ζωή.. Οι βόλτες στη παραλιακή, το να οδηγείς βράδυ .. και να πέρνει ο αέρας τα μαλλιά σου. Πόσο χαίρομαι που εντόπισα το blog σου.. Αλλά δεν περνάς απο τα μέρη μου..Θέλω να περνάς..θέλω να τα λέμε. Με βοηθάς..ναι, ναι εσύ :) ΦΙΛΙΑ! Και μη χάνεσαι!

Sweet December είπε...

για roadartist

Να σαι καλά και εσύ για το πολύ ανεβασμένο σου σχόλιο!Και εγώ σας πάω!Εναν έναν ξεχωριστά.Το είπα απο την αρχή!εδω δεν ήρθαμε να downιαστούμε(με μικρές εξαιρέσεις..)Εδώ ήρθα για να σας γνωρίσω & να γνωρίσετε οτι ΝΑΙ,η κατάστασή μου παλεύεται!

ΦΙΛΙΑΑΑ!

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΗ!!!!!!!!
ΟΔΗΓΗΣΕΣ, ΚΑΙ ΝΥΚΤΑ ΜΑΛΙΣΤΑ, ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΒΟΛΤΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΦΕ....
ΑΡΙΣΤΑ ΕΙΣΑΙ, ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΚΑΛΑ!!!!
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ (ΕΝΝΟΩ ΝΑ ΣΕ ΡΙΞΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ , ΓΙΝΕΤΑΙ) ΠΡΟΧΩΡΑΣ, ΑΚΑΘΕΚΤΗ!!!!!!!!!!!
μ π ρ α β ο!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ....

nikiplos είπε...

Καλό ταξείδι, και καλή επάνοδο εύχομαι...

Τα καλοκαίρια της ζωής τα χαιρόμαστε δεόντως!!! Μπράβο Sweet December!

Sweet December είπε...

Σας ευχαριστώ όλους που δεν με ξεχνάτε!

για μπλε

ΜΠλε μου λες τα καταφέρνω ε;Και εγώ έτσι νομίζω...Άλλες 5 θεραπείες μείνανε..που θα πάει;

για nikiplos

Σ'ευχαριστώ!Είμαι ήδη Αθήνα. Περιμένω το καλοκαίρι πως και πως!

Εξύμνoς είπε...

Εχουμε κατι κοινο. Ζουμε για το καλοκαιρι!

Sweet December είπε...

για eximnos

Μ'αρέσει το κοινό μας σημείο :-)