Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2008

Άλλη μια μέρα

Καλημέρα!

Αυτές τις μέρες γράφω πρωί. Σχετικό είναι το πρωί.. όταν τέλος πάντων σηκώνομαι(που δεν είναι και πολύ νωρίς). Ευτυχώς απο τη Δευτέρα δεν πονάω. Είναι σημαντικό να μην πονάς, οι μέρες περνούν πιο εύκολα :-). Χθες πέρασα καλά, βγήκα, για shopping ;-) και για supermarket. Το απόγευμα χουζούρεψα και κατα τις 19:00 ήρθε η "Σ", και έμεινε ως τις 23:30.

Έχω μια περίεργη αυπνία αυτές τις νύχτες...ίσως ξυπνώ απο την προσωπική μου νάρκωση σιγά σιγά...Χαζεύω τηλεόραση ως αργα η αλήθεια είναι, όταν όμως κλείνω την tv, αν και νυστάζω, ο ύπνος δεν έρχεται τόσο εύκολα. Δεν μπορώ να πω ότι σκέφτομαι κάτι συγκεκριμένο ή έντονα... γι'αυτό λέω ότι είναι περίεργη η αυπνία.

Ωστόσο χθες σκέφτηκα ότι ενώ αγάπησα τη "μισή" μου πλευρά θα 'θελα τελικά να την αγαπήσει και κάποιος άλλος. Θα 'θελα κάποιος να τη δει σαν να βλέπει κάτι πολύ καθημερινό, να κοιτάξει το τραύμα μου και αντι να στρέψει το βλέμμα να σκήψει να φιλήσει την πληγή μου και να την αγαπήσει. Να ξορκίσει μαζί μου το κακο.

Σήμερα συννέφιασε. Πάει ο χθεσινός ήλιος! Μου έστειλε sms η "Ν" > "Κι ας έχει μουντό καιρό, εμείς στο μυαλό μας έχουμε λιακάδα". Λέτε να αποκτήσω την "Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού;".

10 σχόλια:

still ill είπε...

Ευεργετκά τα λόγια αγάπης και συμπαράστασης από φίλους,πραγματικούς και διαδικτυακούς.Και πρέπει να είμαστε ευγνώμονες για την παρουσία τους δίπλα μας,όταν μοιράζονται τη χαρά μας και διώχνουν τη λύπη.
Είναι όμως φορές,όπως τότε που περνάς την πόρτα του χειρουργείου ή το δωμάτιο της θεραπείας ή όταν αισθάνεσαι το σκαμμένο από τομές κορμί,που ψάχνεις να βρεις το κουράγιο στα λόγια τους και αυτό που βρίσκεις δεν είναι αρκετό.
Συγχώρεσέ με αν αυτά ακούγονται εγωιστικά και λιπόψυχα.Δεν θέλω να κλονιστεί το ηθικό σου,αντιθέτως,εύχομαι να παραμένεις αισιόδοξη,να σκέφτεσαι πως είναι απλά μια δοκιμασία που θα περάσει γρήγορα και εσύ θα βγεις πιο δυνατή,πως οι μέρες σου και οι σκέψεις σου θα συνεχίσουν να είναι γεμάτες λιακάδα,πως κάποια στιγμή θα βρεις εκείνα που ονειρεύεσαι για να σε πάρουν μακριά απ'όλα αυτά.
Την καλημέρα μου,κοριτσάκι:)

Εξύμνoς είπε...

Ο κοσμος ειναι μικρομυαλος δυστυχως. Την παρτη του και μονο και το "τι θα πουν οι αλλοι" εχει στο μυαλο του.
Αυτα...τι κρυο ειναι αυτο!...

Sweet December είπε...

για still ill & eximnos

"Οι φίλοι είναι για να διαιρούν το κακό και να πολλαπλασιάζουν το καλό".Σίγουρα το ξέρω ότι το πρόβλημα το 'χω εγώ αλλά είναι ωραία να ακουμπώ και πάνω σε κάποιους φίλους...Αλλά φυσικά και είμαι ρεαλίστρια ότι μονη μου το περνώ.

Εξύμνoς είπε...

Οχι! Την μαχη την δινεις εσυ, αλλα οχι μονη σου!

nikiplos είπε...

Καλημέρα! κάνει κρύο, έχει συννεφιά, αλλά και αυτός ο καιρός έχει την ομορφιά του... και αυτές ο ημέρες έχουν νόημα και (πρέπει να) τις απολαμβάνουμε...

...τα προβλήματα (μικρά-μεγάλα) ξεπερνιούνται πάντοτε σταδιακά με μικρά βήματα και πολύ κόπο... μικρούς εύκολους στόχους σιγά σιγά... για να έχουμε νίκες και να ανεβαίνει και το ηθικό μας...

... Εσύ καλείσαι να πολεμήσεις με πολύ μεγάλη δύναμη... Μα πρέπει να έχεις στο νου σου κάποια πράγματα ππου νομίζω ισχύουν...

- Τη δύναμη την έχεις... άντλησε μέσα σου και χτύπα δυνατά! ξέρω υπάρχουν στιγμές λιποψυχίας, αλλά έτσι είναι ο πόλεμος... μάχες, νίκες και ήττες... Το θέμα δεν είναι να κερδίζεις παντού, αλλά να κερδίσεις τον πόλεμο!

- Ο πόλεμος κερδίζεται... δεν είναι βέβαια ένα απλό κρυολόγημα, αλλά αυτό έτσι κι αλλιώς δεν θα απαιτούσε τίποτε... Πολλοί άλλοι κέρδισαν πριν από σένα, και πρέπει πολλοί άλλοι σαν και σένα να νικήσουν...

- Δυστυχώς καλείσαι να είσαι τρεις φορές πιο δυνατή, από τους φίλους σου... (Εκείνοι έχουν να "παλέψουν" με κρυολόγημα...). Άρα εσύ με τη δύναμή σου θα τους τραβήξεις κοντά σου!

- Το σημαντικότερο... δεν είσαι μόνη σου... έχεις δίπλα σου τους δικούς σου ανθρώπους, που αισθάνονται αδύναμοι... (Και αυτούς πρέπει να βοηθήσεις!)

- Τέλος έχεις και εμάς εδώ που όταν θα αισθάνεσαι αδύναμη, θα σε ανεβάζουμε!!!

Να ξέρεις (και να είσαι βέβαιη) ότι τα πράγματα θα πάνε καλά! Να το πιστεύεις αυτό!!!


Εύχομαι καλό ΠΣΚ...

Μαργαρίτα είπε...

Καλημέρα καλή μου..
σίγουρα η μάχη είναι δική σου
όμως πάντα θα 'χεις ανθρώπους
δίπλα σου.. κι ας έρχονται στιγμές που δεν τους "βλέπεις" ..
Πράγματι ο άνθρωπος έχει πολύ
περισσότερη δύναμη απ' όσο νομίζει.
Πίστεψε στον εαυτό σου και θα βγείς νικήτρια!!
Αυτό έκανε η μητέρα μου πριν χρόνια
στα 35 της, έχοντας 2 μικρά παιδια,
κι όμως.. πήραμε μάθημα ζωής!!!
Σε φιλώ..

roadartist είπε...

Γράφεις πολύ όμορφα και εχεις μια φοβερη δύναμη μέσα σου. Παντα να εχεις διπλα σου ανθρωπους τετοιους οπως η φιλη αυτη. :) Να εισαι δυνατη Φιλιά!

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...

΄Ολες οι μέρες είναι όμορφες ηλιόλουστες ή συννεφιασμένες.
Τα μάτια να έχουε ανοιχτά και να τις ρουφάμε γιατί είναι δικ΄λες μας,

Φιλί και Γαρένιες αγκαλιές

Ανώνυμος είπε...

ΑΧ, ΝΟΜΙΖΑ ΠΩΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΠ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ........
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΑ ΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΤΗΣΩ ΑΛΛΟ ΚΟΥΜΠΑΚΙ ΝΑ ΒΓΩ ΣΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ, ΤΟΣΟ ''ΚΑΛΑ'' ΞΕΡΩ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ...

ΒΛΕΠΩ, ΠΩΣ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΔΙΑΔΥΚΥΙΑΚΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ...ΤΙ ΟΜΟΡΦΑ!!!!!!!!
ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ!!

Sweet December είπε...

για nikiplos

Νομίζω τα είπες όλα!Σ'ευχαριστώ!

για μαργαρίτα

Σ'ευχαριστώ που πέρασες και μου έδωσες κουράγιο!

για Γλαρένια

Ελπίζω σε περισσότερες λιακάδες!

για Μπλε

Καλως ξανάρθες!Συνεχίζω όπως βλέπεις!