Κυριακή 3 Μαρτίου 2019

1/3/2019

Κι ήταν η θάλασσα η γαλάζια
Τα μάτια σου τα καστανά
Τα φιλημένα
Κι ήταν η θάλασσα η γαλάζια
Τα μάτια σου τα σκοτεινά
Τ’ αγαπημένα


Γιώργος Ανδρέου||στίχοι||Μουσική 

Καλό μήνα! Ήρθε η Άνοιξη παιδιά! 
Ήρθε εκείνο το κομμάτι του χρόνου που και όρεξη να μην έχεις, και πεσμένη διάθεση να έχεις, θα βγεις έξω στον ήλιο, θα κάτσεις σε ένα παγκάκι της πόλης ή στην καλύτερη περίπτωση στη φύση και θα νιώσεις η καρδούλα σου να γεμίζει! Ο ήλιος θα σε αλλάξει! Θα σε κάνει δυνατό, θα κοκκινίσει το προσωπάκι σου, θα ζεσταθείς! Όπως θα κλείνεις τα μάτια σου στο φως, εκεί έξω, ένα χαμόγελο μετά απο λίγα λεπτά θα σχηματιστεί στο πρόσωπό σου. Πάρε μια βαθειά ανάσα, είσαι ζωντανός, ζεις, αφουγκράζεσαι, νιώθεις. Είσαι εσύ, είσαι εσύ, ίσως λίγο αλλιώς αλλά αυτός είσαι. Άσε τον ήλιο του Μάρτη να μπει στην καρδιά σου κι ας σε κάψει! τίποτα δεν είναι εύκολο αλλά όλα γίνονται! Άκου τις αλήθειες της φύσης. Εκεί κάπου είσαι κι εσύ, ένα κομματάκι της ανάμεσά μας. 

Βγες στον ήλιο του Μάρτη...έχεις πολλά να δεις, να αισθανθείς, να αγκαλιάσεις.
Βγες να δεις τη ζωή, θα ζήσεις σε μια στιγμή όσα τόσα χρόνια νομίζεις πως ζεις.
Χαμογέλα, η μέρα ξεκινάει! Σε καλεί, πήγαινε!  Κάθε πρώτη του μήνα έχεις άλλες 30 υπόλοιπες να γελάσεις, να ξεχάσεις, να τρέξεις να αγκαλιάσεις. Δες τις μνήμες, βρες τις στιγμές και φύγε για το αύριο! Άνοιξε τα παράθυρα στο αυτοκίνητο και βάλε μουσική. Βγες στη φύση, μείνε μόνος άκου τον εαυτό σου!

Σας φιλώ γλυκά με ένα Μάρτη στο χέρι! Η ζωή με συν και πλην είναι δική μας, είναι εδώ μας φωνάζει και μας καλεί! Σήμερα δεν είναι αργά να αλλάξεις κάτι απο το μέσα σου ή το έξω σου! Κάνε σήμερα κάτι που θα ζεστάνει την καρδιά σου, ότι κι αν είναι αυτό! 

Love,
SD

3 σχόλια:

Unknown είπε...

Καλο μήνα μόνο με χαρές. Να είσαι καλά μου δίνεις δύναμη κάθε φορά που σε διαβαζω. Έχω τρία αγοράκια και το μεγάλο μου έχει αναπηρία κινητή και νοητικη. Η ζωή είναι ένας αγώνας για άλλους πιο δύσκολος και για κάποιους πιο εύκολος.

Sweet December είπε...

Unknown μου

έτσι είναι...η ζωή είναι ένας συνεχής αγώνας! Έχει σίγουρα και τις χαρές της...είμαι βέβαιη...αλλά πραγματικά το σκέφτομαι πολλές φορές πως για πολλούς ανθρώπους, ανάμεσά τους κι εμείς η ζωή θέλει πολλή προσπάθεια. Μας δοκιμάζει...
Ας χαιρόμαστε με το παραμικρό για να παραμένουμε γενικότερα χαμογελαστές όσο γίνεται
<3 σε ευχαριστώ που μου έγραψες!

Ανώνυμος είπε...

Καλό μήνα όμορφη!!! Να μας γράφεις πιο συχνά!