Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

Καλό Μήνα!



Να τος και ο Δεκεμβρούλης! Είναι η πρώτη χρονιά εδώ και πολλά χρόνια που τον αποκαλώ έτσι! Εϊμαι ενθουσιασμένη με τα Χριστούγεννα, πολύ και δίχως ιδιαίτερο λόγο. Ίσως τελικά ο λαός να είναι σοφός, για όλα υπάρχει η ώρα τους.Και πραγματικά φέτος χαίρομαι για τον Δεκέμβρη! 
Αύριο είναι η επέτειος μιας επέμβασης και μιας ιστορίας που έκανε πρεμιέρα το 2007, νωρίς το πρωί, με προεγχειρητικό έλεγχο και χειρουργείο (το πρώτο) αφαίρεσης όγκου και μαστου! ΜΠΑΜ-ΜΠΑΜ! Έτσι, σε μια νύχτα αλλάζει η ζωή, το σώμα κι η ψυχη! Έτσι, δίχως επιλογή, δίχως μια σκέψη άλλη! 
Η ζωή δείχνει! όχι πάντα καλά αλλά δείχνει πάντα κι έχει τα δικά της σχέδια για όλους! Κι εδώ διαβάζετε 8 χρόνια τώρα τα σχέδια της ζωής για εμένα...!
ΟΛΑ ΚΑΛΑ λοιπόν φέτος, όλα κάπως καλύτερα σίγουρα!
<3 br="">


1 σχόλιο:

persefoni είπε...

Kαλησπερα.
Εισαι πραγματικα απιστευτη, ενα αγαπητο δυνατο πλασμα , οπως εχω καταλαβει απο τα γραπτα σου. Αφου ειδα τα τελευταια φετινα σου , αρχισα να διαβαζω κι εχω φτασει στον Φεβρουαριο του 08 .
Σου ευχομαι χαρα και υγεια.
Ειμαι κι εγω παθουσα , προσφατα , τον Ιανουαριο του 2014 η επεμβαση μου .
Αλλα να μην σε κουραζω με τα δικα μου , η ζωη θελει αισιοδοξια.
Ειδα καπου οτι ανεφερες τη σειρα the big c .Δεν την εχω δει ,αλλά επειδη βλεπω σειρες και ταινιες στο διαδικτυο , δινω το λινκ για οσους/ες θελουν :http://online-movies.cc/?go=movie&id=8107
Να εισαι καλα .