Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

ένα πριν και ένα μετά

Καλημέρααα! Σήμερα που η Ελλάδα γιορτάζει για τους αθλητές της, σήμερα που η Ελλάδα παλεύει για ένα καλύτερο μέλλον, εγώ θα σας το παρουσιάσω σε φωτό!

Αποφάσισα μετά απο πολλά μαιλ πως ναι, είναι χρήσιμο/καλό να δείξω φωτο μου με μαγιώ το καλοκαίρι μετά τις χμθ και φετινές! Και το αποφάσισα γτ πολλές απο εσάς με ρωτάτε για τα κιλά, για την εμφάνιση κτλπ. Η αριστερή λοιπόν είναι με μαστεκτομή και όλα τα πρηξίματα των χμθ και η δεξιά είναι πριν 10 μέρες! Με σιλικόνες, γυμναστική και σωστή διατροφή...

τα συμπεράσματα δικά σας!
καλή ψήφο και με προσοχή! 


5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Sigxaritiria!
Egw dixws na exw perasei tetoies peripeties, eimai pio paxia..... Mipws na arxisw sobari diaita?

Sweet December είπε...

pros 8eou! den anevasa tis photo gia paradeigmatismo, alla gia na ampsyxwsw ta koritsia pou perasane ta idia me emena, pws nai, mporoun k 8a doun kalytero swma an to pistepsoun k prospa8hsoun ;-)

filiaaa!
P.S ta kila den exoun shmasia, kala na eimaste prwta apo ola,omws xerw pws oi perissoteres gunaikes omoiopa8ouses skane poly gia thn emfanish!

Ανώνυμος είπε...

μπραβο σου!
καλα εκανες κ ανεβασες τη φωτο!
1 κουκλα εισαι!
φιλια!
alex

ΛΙΖΑ είπε...

Μπράβο σου Sweet!Ωραίο!!!! το σώμα σου και συμφωνώ με αυτά που γράφεις,ότι μπορούμε να έχουμε καλύτερο σώμα, αν το πιστέψουμε και το προσπαθήσουμε!Πρέπει να αγαπάμε λοιπόν το σώμα μας και να το φροντίζουμε!! Εγώ, αν και μεγαλύτερή σου, επίσης γυμνάζομαι! και είμαι περήφανη για το σώμα μου!Μάλιστα μου έχει γίνει συνήθεια πια.Έκλεισα 3 χρόνια και 3 μήνες από το χειρουργείο και είμαι καλά.Σε διαβάζω πότε - πότε και χαίρομαι που περνάς καλά! Σημασία στη ζωή έχει να είμαστε καλά από υγεία και να ασχολούμαστε με πράγματα που αγαπάμε εμείς! και μας ενδιαφέρουν και δεν εννοώ βέβαια μόνο τη γυμναστική ,αλλά και πολλά άλλα που μας γεμίζουν σαν ανθρώπους. Είναι πολύ εύκολο πιστεύω για όλες εμάς που ζήσαμε αυτή την περιπέτεια! να τα βρούμε (αν δεν τα έχουμε βρει) γιατί μάθαμε να εκτιμάμε τη ζωή και γι αυτή αγωνιστήκαμε!Φιλιά πολλά!!! και καλό καλοκαίρι!!!

Sweet December είπε...

για ΛΙΖΑ

ΝΑ ΕΙΣΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΦΙΛΗ Κ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΣ!
ΦΙΛΙΑΑΑ!