Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Σήμερα συνέβει

κάτι όμορφο...

γύριζα απο τη δουλειά με προορισμό τη θάλασσα όπου και φάγαμε με του συναδέλφους μου. Στο δρόμο χτύπησε το τηλέφωνο. Στο ραδιόφωνο έπαιζε αυτό το τραγούδι, τραγούδι που με σημάδεψε καθώς το άκουγα καθώς γύριζα απο το νοσοκομείο όπου μου είχαν πει για πρώτη φορά πως είμαι σοβαρά και πως θα κάνω οπωσδήποτε μαστεκτομή. Ήμουν μικρή, τι είχα χαρεί απο τη ζωή; Μόλις 27 ετών (δεν τα είχα κλείσει καν). Στο δρόμο χωρίς να κλαίω μου φεύγανε δάκρυα αλλά οδηγούσα στην εθνική ατάραχη. Το τραγούδι έπαιξε τυχαία εκείνη τη μέρα αλλά επειδή το είχα ήδη σταμπάρει στα fm ανέβασα την ένταση να το απολαύσω παρόλο που ήμουν στις μαύρες μου. James Blunt, Simona το έλεγα μα είναι το "1973". Το έχω ξανα πει, κολλάς με κάποια πράγματα, τα συνδυάζεις κάπως. Εγώ αυτό το κομμάτι έτσι το συνδύασα αλλά ξέρετε κάτι; Δίχως πόνο πια. Έμαθα να ξεπερνάω τον πόνο μου, έτσι απλά, απο μόνη μου, δίχως καλά καλά να κάνω Yoga ή διαλογισμό.

Σήμερα στο αυτοκίνητο, καλοκαιράκι, μετά τη δουλειά, ανοιχτά παράθυρα και στην άλλη γραμμή ένας φίλος απο το νησί. Ανέβασα τη φωνή στο ραδιόφωνο γιατί δεν ήξερα τι να πρωτοαπολαύσω (και μη νομίζετε πως μιλάμε για κάτι ερωτικό με τον φίλο, καμία σχέση). Το μυαλό μου αμέσως πήρε 1000 στροφές "ευτυχία!!!!!!!!!" είπα στον εαυτό μου! Πέρασαν 5 χρόνια, ακούω αυτό το τραγούδι, η ζωή μου έφερε ένα χρόνο κάπου μακριά όπου πέρασα σούπερ και μου χάρισε νέους ανθρώπους που με αγαπάνε και με σκέφτονται. Μα δεν είναι ένα είδος ευτυχίας; Ορίστε είπα στον εαυτό μου η δεύτερη ευκαιρία στη ζωή! Είμαι πάλι μεσα στο ίδιο αμάξι, στα fm o James Blunt αλλά έξω δεν κάνει κρύο, είναι καλοκαίρι, χαμογελώ στον εαυτό μου! Είμαι καλά, δεν φοβάμαι πια, η περιπέτεια ξεμακραίνει, για κάποιους είμαι σημαντική, μου τηλεφωνούν, ζητούν να με δουν, με αγαπούν. Τι άλλο να γράψω... σας αφήνω με το τραγούδι, σήμερα μου γεφύρωσε όμορφα το παρελθόν με το παρόν! 



Είμαι εδώ, είμαστε εδώ, παρέα! ΟΛΑ ΚΑΛΑ! ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ (τις περισσότερες φορές) σημασία έχει Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΣ! και όταν τα δεις, θα πεις "άξιζε τον κόπο"!!!!




Δεν υπάρχουν σχόλια: