Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου 2010

Καλή βδομάδα, καλό μήνα!

Καλό μήνα με καλά νέα! Η Οργάνωση BE STRONG εγκαινιάζει τον χώρο της, μαζί με μια γραμμή ανακούφισης! Σας αφήνω την "πρόσκληση"


Εγκαίνια Πρότυπου Κέντρου Υποστήριξης 1069 για όσα άτομα εμπλέκονται με τον ΚΑΡΚΙΝΟ!


Την παραμονή της παγκόσμιας ημέρας κατά του καρκίνου στις 3 Φεβρουαρίου 2010, επιλέξαμε για συμβολικούς λόγους να πραγματοποιήσουμε τα εγκαίνια του νέου μας κέντρου!

Σας προσκαλούμε, στα εγκαίνια του Πρότυπου Τηλεφωνικού & Διαδικτυακού Κέντρου Υποστήριξης 1069, που έχει σαν στόχο την ψυχοκοινωνική υποστήριξη των ανθρώπων που εμπλέκονται με τον καρκίνο.

Στα πλαίσια των εγκαινίων θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο ευρύ κοινό, η μόνιμη έκθεση φωτογραφίας με τίτλο "ΜΕΙΝΕ ΔΥΝΑΤΟΣ".


Τα έργα και η συλλογή των φωτογραφιών, που θα διακοσμούν το κέντρο μας, προέρχονται από την ομάδα φωτογραφίας της εταιρείας Intracom, μέσα σε αυτούς και επιζώντες του καρκίνου, μια ευγενική δωρεά της εταιρείας Intracom.


Τέλος στην εκδήλωση αυτή θα παρεβρεθούν εκπρόσωποι του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, που είναι και οι δωρητές για την δημιουργία της Εθνικής Γραμμής Υποστήριξης 1069.


Θα ήταν τιμή για εμάς να παραβρεθείτε σε αυτή την τόσο σημαντική εκδήλωση, στο κέντρο μας που βρίσκεται στην Κυψέλη, Άγιας Ζώνης 1Α στις 20.00 μ.μ.


Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ !!!

Με εκτίμηση
Παναγιώτης Μιχαήλ
Ιδρυτής της Οργάνωσης

2 σχόλια:

katerina είπε...

KALΟ ΜΗΝΑ !!
ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΔΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΓΑΠΗΣ ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΜΑΣ....ΑΣΤΑ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ....ΡΩΤΩ ΚΑΙ ΓΩ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΗ ΤΕΛΙΚΑ....ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΩ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ !!!
ΤΕΛΙΚΑ...ΔΥΣΚΟΛΑ ΞΑΝΑΒΡΙΣΚΕΙΣ ΤΙΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΠΟΥ ΦΑΓΑΜΕ !!!
ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ..
ΦΙΛΑΚΙΑ
Κ2

Sweet December είπε...

για katerina

Πως ήταν τα εγκαίνια;;;