Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2009

Check part II

Και μετά τις εξετάσεις αίματος και ούρων πάμε για τις εξετάσεις «οστικής πυκνότητας» και τον «υπέρηχο ύπατος».
Τρέχοντας, μετά τη δουλειά και νηστική από τις 8 το πρωί ως τις 5. Αλλά τελικά όλα τα μπορεί ο άνθρωπος…
Βρέθηκα στο κέντρο για τις εξετάσεις και ευτυχώς πρώτα έγινε ο υπέρηχος γιατί κάπου είχα σκάσει με τα πολλά νερά. Αλλά από τη ρεσεψιόν μου είπαν ότι τα νερά ήταν άχρηστα γιατί για το ήπαρ δε χρειάζεται να έχεις πιει νερό, εξετάζεσαι δίχως. εγώ βέβαια ως εκείνη την ώρα, νόμιζα, με βάση τα περσινά δεδομένα ότι θα έχω και υπέρηχο κάτω κοιλίας , αλλά το παραπεμπτικό μου ήταν μόνο για ύπαρ. Εμένα όμως το ένστικτό μου κάτι μου έλεγε και έτσι, αν και με παρότρυναν από την ρεσεψιόν (επί λέξη) να πάω στην τουαλέτα και να αδειάσω, εγώ αντιστάθηκα γιατί σκέφτηκα ότι μπορεί κάλλιστα αυτός που θα εξετάσει το συκωτάκι μου να δει και τα γυναικολογικά μου αν έχει κέφια. Και, έπεσα μέσα. Όταν λοιπόν άρχισε να βάζει το τζελ χαμηλά στην κοιλιά(απο μόνος του,χωρίς να του πω κάτι), αναρωτήθηκα φωναχτά «μα που είναι το συκώτι;;» και αυτός είπε «έξυπνο κορίτσι είσαι, θα σου ελέγξω δωρεάν και την κάτω κοιλία». Τελικά είμαι τυχερή αρκετές φορές αλλά και έξυπνη που δεν «άδειασα» (χιχι).

ΟΛΑ ΚΑΘΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ!!!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΩ!

Τη στιγμή που έβλεπε το συκώτι μου σκέφτηκα, και αν δει κάτι, τι κάνουμε;;; νομίζω οι περισσότερες σκεφτόμαστε κάτι τέτοιο, άλλες πριν και άλλες κατά τη διάρκεια. Όσο για την οστική πυκνότητα, εξακολουθώ να εμφανίζω οστεοπενία αλλά κάπως πιο βελτιωμένη από την προηγούμενη φορά!

Πήρα τα αποτελέσματά μου ανακουφισμένη αλλά και χαρούμενη, με περίμενε η φίλη μου η «Β» για να μοιραστεί την καλή μου διάθεση και τα καλά νέα. Γιατί όσο και αν μέσα σου τα περιμένεις τα καλά νέα, θες πάντα να τα μοιράζεσαι και περιμένεις το ενδιαφέρον των γύρω σου. Περπατήσαμε σε πολυσύχναστους δρόμους μιλώντας για διάφορα και πήγαμε για φαγητό, πεινούσα φοβεράα!Ο καιρός ήταν πολύ καλός και καθίσαμε έξω. Έστω και υποσυνείδητα είχα μια ανακούφιση και αυτό πιστεύω φαινόταν στο πρόσωπό μου.Για τη «Β» είμαι το πιο δυνατό άτομο που έχει γνωρίσει ποτέ στη ζωή της, και μου λέει πως το να «πέφτω» δεν μου πάει. Εγώ γελάω όταν ακούω όλα αυτά γιατί δεν πιστεύω πως έχω κάνει κάτι που δεν έκαναν άλλες γυναίκες που πέρασαν τα ίδια. Γύρισα στο σπίτι κατά τις 10 το βράδυ. Πάει και αυτό είπα και έβαλα στη θήκη με τα μπιζού μου το κρεμαστό που μου χάρισε η «Β».

καλό Σ/Κ

4 σχόλια:

Ανθούλα είπε...

Πολύ χαίρομαι για τα καλά αποτελέσματα σου!!
Φιλιά

Unknown είπε...

ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΝΕΑ.ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ!! ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ!!
ΣΕ ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΜΕ ΠΕΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΠΑΝΕΛΕΓΧΟΥ!! ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΑΝΙΝΓΚ ΟΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΕΡΗΧΟ ΗΠΑΤΟΣ.............
ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.
ΣΕ ΦΙΛΩ ΚΑΙ ΣΕ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ .
ΦΙΛΑΚΙΑ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ
Κ2

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Sweety,
αν και μας έβγαλες την ψυχή μέχρι να μας γράψεις.
Τέλος καλό όλα καλά.
φιλιά

Sweet December είπε...

για Ανθούλα

Σ'ευχαριστώ φιλενάδα!


για katerina

Θα πας και εσύ φίλη μου για τις εξετάσεις και θα δεις πως όλα θα πάνε μια χαρά και για σένα!Ναι το σκάνινγκ το σκέφτομαι και εγώ αλλά όσο και να το σκεφτώ το σίγουρο είναι πως θα το κάνω ;-) φιλιάαα!


για Sundy

Φίλη Sundy σορυ που άργισα τόσο αλλά ήμουν αρρωστούλα :-( Ναι τέλος καλό, άντε και στα δικά σου!Kisses baby!