Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2009

γράφω βιαστικά!

είναι πια 00.20 και νυστάζω! Είπα όμως να σας γράψω δυο λογάκια...

Σήμερα δεν ξέρω τι με έπιασε αλλά πήγα Θεσσαλονίκη για ένα καφέ και λίγη αποσυμπίεση. Νομίζω πως σταδιακά εμφανίζω συμπτώματα κατάθλιψης αλλά μπορεί να είναι απλά η ιδέα μου αλλά και οι ορμόνες μου που στείνουνε τρελό χορό κάθε μέρα :-P Πολλά νεύρα, πολλές φωνές και και και, όλα στον υπερθετικό :-(

Αύριο θα κάνω εξετάσεις (γενική ούρων και οστική πυκνότητα μαζί με υπέρηχο ανω και κάτω). Θα πάω μόνη για πρώτη φορά στα 2 χρόνια, Ίσως έτσι να είναι καλύτερα...ίσως είναι πιο ψυχοφθόρο να βρίσκεται κάποιος έξω και να περιμένει...θα σας πω, αύριο βράδυ για την αίσθηση! Και ναι, έχω άγχος για τον υπέρηχο (εδώ λέμε αλήθειες!) Θα είμαι και νηστική απο τις 8 το πρωί ως τις 4.30 το απόγευμα σίγουρα, αλλά πιστεύω παρόλη την ταλαιπωρία θα τα καταφέρω!

φιλάκια! Πάω για ύπνο!

7 σχόλια:

ΝΑΝΤΙΑ είπε...

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να πάνε όλα καλά.

Ανώνυμος είπε...

να σου πω... μην σκας για τις εξετάσεις.. αφου το ξερεις οτι εισαι καλα...
η βλακια ειναι οτι δε θα φας συντομα...
η αγγελικη θα ειναι θεσσνικη....
μηπως γυρισετε παρεα...

me είπε...

Καλά αποτελέσματα, όλα καλά θα είναι καλή μου φίλη.
Κι εγώ όταν πηγαίνω για τις εξετάσεις μου, πηγαίνω μόνη μου για να μη χρειάζεται να δίνω κουράγιο σ' αυτούς που με συνοδεύουν.
Περιμένουμε νέα σου
πολλά φιλιά

Ανώνυμος είπε...

Εύχομαι όλα καλά.
Και γω πάω παντού μόνη μου. Πιστεύω, όσο άγχος και να έχουμε εμείς, δεν είναι υγιές να το μεταφέρουμε στον περίγυρό μας, άλλωστε αυτό κουράζει κιόλας. Και με τίποτα δεν θάθελα να γίνω κουραστική στον σύντροφό μου ή να φορτώνω άδικα τα πααιδιά. Και οι πιο μακρινοί έχουν και αυτοί τα δικά τους, δεν χρωστάνε τίποτα. Δεν είναι εύκολο μερικές φορές (χώρια που πρέπει να προφασίζομαι διάφορα αθώα ψεμματάκια, ενώ δεν είμαι άνθρωπος του ψέμματος), αλλά προτιμώ να ανακοινώνω έτσι στο ξαφνικά τα αποτελέσματα.
Φιλιά

nikoleta είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΟΡΙΣΤΙ ΜΟΥ.ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.ΦΥΣΙΑ ΕΣΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΑΓΧΩΜΕΝΗ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΝΑΜΕ ΟΛΕΣ ΟΣΟ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΝΙΩΘΟΥΜΕ.Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Σαν να μοιάζουν ότι οι εξετάσεις για σένα είναι ρουτίνα, πια. Πηγαίνεις μόνη σου γιατί σαν να νιώθεις πιο δυνατή και σίγουρη,γιατί μπορείς να αντιμετωπίσεις τα αποτελέσματα μόνη σου ,γιατί ξέρεις μέσα σου ότι όλα είναι καλά. Μία στάση για εξετάσεις και συνεχίζεις με καινούργιους στόχους,γιατί έχεις να κάνεις και να προσφέρεις πολλά σε όλους μας. Σε περιμένω να σε δω από κοντά.Καλά αποτελέσματα. Με πολύ αγάπη, "η γιατρός" σου.

Sweet December είπε...

για NANTIA

Να σαι καλά φίλη!

για Ανώνυμος αλλά τόσο γνώριμος

για τις εξετάσεις νομίζω έστω την ώρα που είσαι μέσα στην εξέταση,σκάς και πάντα θα σκάς γιατί σκέφτεσαι,και αν κάτι πάει στραβά..;;;Καλό Σ/Κ


για Β.

Φιλάκια!!!

για sundy

Κατάλαβα...ποτέ δεν είναι εύκολη αυτή η αναμονή αλλά...πρέπει να το περνάμε κάθε τόσο...!Φιλάκια!

για nikoleta

Σ'ευχαριστώ πολύ!

για γιατρό μου

Να σαι καλά!Ακόμη δεν το καταλαβαίνω αν είναι έτσι αλλά έχεις δίκιο σε πολλά!Σ'ευχαριστώ που είσαι εκεί και με ακούς και ας έχεις τόσα θέματα να διαχειριστείς!Φιλάκια πολλά!