Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2009

Η προβληματισμένη!

Τελικά Θεσσαλονίκη δεν πήγα σήμερα.
Όπως λέω τώρα τελευταία...μας "πρόλαβαν τα γεγονότα"!

Μην αγχώνεστε, δεν έπαθα κάτι εγώ αλλά αυτό που έπαθε ένα πολύ δικό μου άτομο, μου στοίχησε...! Δεν έχει να κάνει με αρρώστιες αυτή τη φορά, αλλά με τον τρόπο που συμπεριφέρονται κάποιοι ανεγκέφαλοι (προφανώς) σε ένα άτομο που αγαπώ πολύ. Τι να πεις; Τελικά λέμε και ξανα λέμε εδώ στο μπλογκ για την υγεία μας αλλά έχετε σκεφτεί πόσοι γύρω μας έχουν την υγεία τους αλλά είναι αχάριστοι και δεν βλέπουν το δώρο της ζωής και την καλή τους τύχη; Κάποιοι άνθρωποι, ότι και αν τους δώσεις, όσα και αν τους κάνεις, πάντα θα μένουν ανικανοποίητοι και όσο θα σκύβεις άλλες τόσες θα σου ρήχνουν!

Έχετε σκεφτεί ποτέ, πως τα ατυχήματα είναι θέμα δευτερολέπτου; Πως ένας άνθρωπος μπορεί να τα καταστρέψει όλα (αγάπη, σεβασμό, σχέση κ.α) αλλά να σε στείλει και στον άλλο κόσμο σε ένα τέταρτο; Αυτό είδα να γίνεται μπροστά μου σήμερα και λυπήθηκα. Μιλάμε για έναν πολύ άγριο καυγά, που όμοιό του δεν έχω ξαναδεί. Κινδύνεψα και εγώ λυπάμαι όμως όχι για μένα(που τα σκάγια με πέρασαν ξυστά) αλλά για το άτομο που εμπλέκεται άμεσα.

Ναι, είμαι στεναχωρημένη, όσο στεναχωρημένη είναι και η φίλη μου! Τέτοιες στιγμές ξανα καταλαβαίνεις πόσο αγαπάς έναν άνθρωπο. Πόσο θέλεις να τον βλέπεις χαμογελαστό γιατί σκέφτεσαι πως σε μια σύντομη ζωή, όλοι αξίζουμε πολλές στιγμές ευτυχίας. Είμαι και αδέξια όμως, και δεν ξέρω τι στάση να κρατήσω...φοβάμαι πως κάνω λάθος που ανοίγω το στόμα μου και γίνομαι σκληρή. Θα νομίζει πως της κάνω κριτική αλλά δεν είναι έτσι! Τι να κανω ; Όπως θα μιλούσα στην αδερφή μου, έτσι μιλώ σε ανθρώπους τους οποίους νοιάζομαι. Δεν ξέρω όμως αν λέω "σωστά" πράγματα, δεν ξέρω τι να πω και τι να κάνω, που θα την έκανε να νιώσει καλύτερα...Γιατί να γίνει αυτό σήμερα μπροστά στα μάτια μου; Μήπως για κάποιο λόγο έγινα μάρτυρας σε αυτό το παραλίγο "σκότωμα" με την κυριολεκτική σημασία; Μήπως έχω κάποια ευθύνη ως φίλη ή μάλλον δεν μου πέφτει λόγος...;;;

Φιλενάδα πραγματικά, όσα είπα, τα είπα γιατί σε αγαπώ πολύ και δεν θέλω να σε ξαναδώ ποτέ όπως σε είδα σήμερα! Θα είμαι δίπλα σου σε ότι θες! Θέλω να είσαι πάντα καλά και να προσέχεις!

σ.σ όπως βλέπετε με απασχολούν πολλά περισσότερα καθημερινά και εκτός αρρώστιας...

"Η Προβληματισμένη SD"

4 σχόλια:

next_day είπε...

Καλή μου, γνώμη μου είναι ότι πρέπει να μιλήσεις..έχω βρεθεί σε αντίστοιχη περίπτωση και μίλησα..είπα την γνώμη μου...ως επακόλουθο είχε να τσακωθώ την δεδομένη στιγμή με την φίλη, αλλά μετά κατάλαβε και είναι πλέον όλα καλά..πρέπει να την προστατεύσεις εφόσων την αγαπάς...σε φιλώ γλυκά..ελπίζω να φτιάξουν γρήγορα τα πράγματα..

me είπε...

Τι να πω;;
Δύσκολες καταστάσεις, δύσκολες περιστάσεις.
Ψυχραιμία και σκέψη πριν από κάθε κουβέντα και σκέψη...
πολλά φιλιά

Ανώνυμος είπε...

Εδώ δεν χωράει προβληματισμός.
Αν έχει λίγο μυαλό η φίλη σου, που σίγουρα θα το έχει αφού την έχεις φίλη, μοναδική λύση είναι ένα μεγάλο σουτ στον λεγάμενο.
Νέες είστε, ωραίες είστε, μυαλωμένες είστε, φοβερές τύπισσες είστε (τα υποθέτω γνωρίζοντας εσένα), τι τον θέλετε τον μαλάκα; Ας πάει να βρει άλλο θύμα. Και η δικαολογία του έρωτα δεν είναι δικαιολογία, θα το ξανακάνει. Αν επιλέξει να μείνει μαζί του η φίλη σου δεν θα είναι για να στεναχωριέσαι, θα είναι καθαρή επιλογή της να μείνει σε μια σχέση που μάλον την γουστάρει. Μοναδικό ελαφρυντικό δίνω αν υπάρχουν παιδιά, μόνο τότε δίνεις ευκαιρίες. Αλλά ο βίαιος άνθρωπος θα το ξανακάνει... Αν είναι ελεύθερη ας φύγει όσο είναι καιρός.
Με εξοργίζουν τέτοια περιστατικά, αλλά πιο πολύ με εξοργίζουν οι γυναίκες που τα ανέχονται στο όνομα της αγάπης. Ποιάς αγάπης;
Γνώμη μου, μην ανακατεύεσαι, αφού συνέβη μπροστά σου, αφού εκτροχιάστηκε τόσο πολύ αυτός σίγουρα ξανασυνέβη, το πήρε η φίλη σου το μύνημα. Άσε την να αποφασίσει μόνη. Μην εκπλαγείς αν επιστρέψει στον μαλάκα.

Sweet December είπε...

Κορίτσια τα πράγματα δεν είναι εύκολα.Όταν κάποιος λέει τη γνώμη του είναι τελικά πάντα σε δύσκολη θέση!Μάλλον θα αφήσω την ενδιαφερόμενη να πράξη όπως θέλει.Θα κρατη΄σω τη γνώμη μου για μένα.Γιατί το να μιλήσω κρύβει το ενδεχόμενο να το λάβει πως της κάνω κριτική, και είναι άσχημο μια καλή σου φίλη να νομίζει κάτι τέτοιο.Αυτό ίσως καταστρέψει και την δική μας αγάπη και μεταξύ μας σχέση και είναι κρίμα!