Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2009

Πρωινά νέα!

Καλημέρα σε όλες και όλους!

είναι η πρώτη φορά που γράφω τόσο νωρίς!Μόλις 8.30 το πρωί και γι αυτό "φταίει" η δουλειά!Ευτυχώς μου επιτρέπει όμως πρόσβαση εδώ ;-)

Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας, πρώτα για μένα αλλά και για την ξαδέρφη μου!

Η τελευταία, χειρουργήθηκε και της πήρανε το 5,5 μηνών μωράκι της. Είναι καλά αλλά πολύ κουρασμένη, έχει πάει σπίτι της και περιμένει απο χθες να βγούν τα αποτελέσματα του σκαναρίσματος των οστών. Προς το παρόν η ακτινογραφία θώρακος βγήκε καθαρή!Εχουμε λοιπον ελπίδες μήπως και δεν έχει αλλού εστίες. Η ψυχολογία της βέβαια είναι χάλια...και μέσα σε όλα αυτά περιμένει να αρχίσει χμθ.

Όσο για μένα...μην περιμένετε και θαύματα!Δυσκολεύομαι πολύ τις τελευταίες 15 μέρες. Μου πέσανε πολλά!Η ψυχολογία μου έχει πιάσει πάτο κατά πολύ, είμαι μια Up, μια down!To παλεύω όμως όσο μπορώ...αλλά έρχονται πολλές στιγμές μοναξιάς και αδιαφορίας που πρέπει να αντιμετωπίζω και να αντιμετωπίσω στο μέλλον...όλα τριγύρω αλλάξανε και πάλι, και τελικά τι φταίω εγώ;;;Τι φταίω και πρέπει να ακολουθώ τόσες αλλαγές; Ο καθένας νομίζει ότι έχει δίκιο, γιατί να έχω εγώ πάντα το άδικο;;;Με ρώτησε κανείς τι περνάω αυτό το διάστημα; Όλοι με βλέπουν εμφανισιακά καλά και έξω οπότε δεν ασχολούνται, δεν είναι έτσι όμως...απο κάποιους ανθρώπους, πάντα θα περιμένεις κάτι παραπάνω!

καλή σας μέρα!

7 σχόλια:

next_day είπε...

Καλή μου, αρχικά καλό κουράγιο και να έχεις δύναμη!
Σου εύχομαι να έχεις πάντα ανρθώπους απο τους οποίους θα περιμένεις κάτι παραπάνω..
Σε φιλώ γλυκά!

Ανώνυμος είπε...

Γεια σου,
λυπάμαι, αλλά στον τομές ψυχολογία δεν μπορώ να προσφέρω τίποτα.
Κάπως έτσι νιώθω και γω και ας έχω μπει εδώ και πολύ καιρό με τα χίλια στην ρουτίνα που απαιτεί η ζωή.
Στην δουλειά μου είμαι, και με αντιμετωπίζουν ίσα και όμοια με όλους. Δεν γκρινιάζω, αλλά ώρες ώρες αισθάνομαι αποστραγγισμένη με όλο αυτόν τον φόρτο. Δεν μου χαρίζεται τίποτα. Σε κανέναν δεν χαρίζεται τίποτα, για το κοινωνικό σύνολο λογαριαζόμαστε ιαθείσες.
Ίσως αυτό να είναι καλό, ίσως έτσι το πιστέψουμε και μεις.
Φιλιά

me είπε...

Καλησπέρα και από μένα...
Πρωτίστως χαίρομαι που τα πρώτα αποτελέσματα της ξαδέρφης σου είναι καλά, πιστεύω πως θα είναι το ίδιο και στα οστά.
Από εκεί και πέρα θα ταλαιπωρηθεί αλλά όλα θα πάνε καλά. Της χρειάζεται υπομονή και κουράγιο. Περνάει μεγάλη δοκιμασία, θα ευχόμαστε να το ξεπεράσει.
.........
Όσο για σένα μικρή μου φίλη, έτσι γίνεται. Το ίδιο αντιμετωπίζω κι εγώ. Η στάση των άλλων είναι σκληρή για τις δικές μας δυνάμεις.
Όμως παλέψαμε με το θηρίο που λέγεται καρκίνος, θα τα παρατήσουμε τώρα;; Όχι, βέβαια...
πολλά πολλά φιλά

Ανώνυμος είπε...

Με το θέμα της ξαδέρφης σου ξαναθυμίθηκες και ξαναβρέθηκες στο παρελθόν,ένιωσες ότι έκανες πισωγύρισμα, σαν να μην μπορείς να ξεκολλήσεις από το παρελθόν, από εκείνον τον "Γλυκό Δεκέμβρη",μόνο που στην πραγματικότητα δεν είναι έτσι και το ξέρεις. Με αγάπη η "γιατρός" σου.

μαρια είπε...

γεια σου ελπιζω η ξαδερφη σου να τα παει το ιδιο καλα οσο και εσυ δεν θελω να σκεφτομαι ποσο ποιο δυσκολα ειναι οταν η γυναικα ειναι και σε εγκυμοσυνη να μπαινει στη διαδικασια να χανει το μωρο της. ευχομαι να πανε ολα καλα για την κοπελα. εχεις πολεμησει τον καρκινο μην το ξεχνας μπορεις τα παντα αυτο σκεφτομαι και εγω οταν δεν ειμαι καλα ψυχολογικα. εγω εκανα την αποκατασταση sweety απο την πλατη και μπαλονακη εμεινα δυο εβδομαδες στο νοσοκομειο καθως ηταν δυσκολο το χειρουργειο και ειχε αρκετο πονο αλλα το αποτελεσμα θα ειναι τελειο και αξιζει η ταλαιπωρεια αυριο θα παω να βγαλω τα ραμματα και μαλλον και το πρωτο φουσκωμα, θα ρωτησω και τον γιατρο μου αλλα εσυ φοραγες σουτιεν απο την αρχη? εγω φοραω χωρις το σιλικονατο προθεμα γιατι το νιωθω βαρι. φιλια πολλα.

Sweet December είπε...

για next day

Ε'ευχαριστώ!

για sundy

Δε μας χαρίζεται τιποτα.Πόσο δίκιο έχεις!Ας είμαστε τουλάχιστον καλά!Φιλάκιαααα!


για Β.

όχι, δεν τα παρατάμε,απλά προσαρμοζόμαστε!

Sweet December είπε...

για Γιατρό μου

Στην πραγματικότητα δεν είναι έτσι...και το ξέρουμε και οι δυο τελικά.Και εγώ πολλές φορές νιώθω πως το έχω αφήσει έτη πίσω αλλά κάποιες άλλες φορές κάτι γίνεται και τα ξαναθυμάμαι...


για μαρια

Καλή επιτυχία με όλα!Να σκεφτόμαστε ΘΕΤΙΚΑ!Και εγώ το σκέφτομαι "νίκησα" τον καρκίνο λέω,τ"τώρα θα πέσω;;;" Φιλάκια!