Παρασκευή 12 Ιουνίου 2009

The first day of the rest of my life!

Και ναι!!!Νομίζω ότι αυτό είναι το πιο αισιόδοξο και το πιο χαμογελαστό μου ποστ!
Και να σκεφτείτε ότι προέκυψε απο κάτι απλό και καθημερινό...
Είμαι Αθήνα, ήρθα για να με δει ο γιατρός. Χθες λοιπόν πήγα στην κλινική και ο γιατρούλης με φούσκωσε (ευτυχώς δεν πονάω τόσο, άνοιξε αρκετά το δέρμα της ακτινοβολημένης περιοχής). Μετά τον πλαστικό, και αφού είπα την περιπέτεια υγείας μου σε μια του νοσοκόμα και δάκρισα (προτοφανές για μένα, μετά απο τόσο καιρό) κατέβηκα και είδα και την ψυχολόγο του τμήματος...η οποία είναι πλέον φίλη μου και πίνουμε καφέ συζητώντας στο χαλαρό...13:00 πήγα στην κλινική και έφυγα 16:00 με μπόλικο socializing. Αφου έφυγα, και μάλιστα με ένα ηθικό ανεβασμένο, καθώς η ψυχολόγος μου είπε "σε θεωρώ ένα πολύ πετυχημένο άτομο" και εγώ σκέφτηκα, "τελικά, είμαι πετυχημένη, απλά η αρρώστια δεν με άφηνε να το δω τόσο καιρό, δε σημαίνει όμως ότι δεν υπάρχει....!" Μετά λοιπόν απο όλα αυτά...βρέθηκα σε ένα εμπορικό κέντρο και σκέφτηκα "ευκαιρία να αγοράσω μαγιώ". Μια πολύ απλή σκέψη...η πραγματοποίησή της όμως μου έδωσε τόσα φτερά. Νομίζω πως χθες, ήταν η πρώτη μέρα της υπόλοιπης ζωής μου! Στο μαγαζί με τα μαγιώ, σάστισα πρώτη εγώ, προβάροντας το πάνω μέρος ενός μπικίνι, και έσκασα το πιο πλατύ μου χαμόγελο στον καθρέφτη!Τα αποτελέσματα της (μη τελειωμένης ακόμη) πλαστικής μου ήταν απλώς εκπληκτικά!!!! Και ναι, στεκόμουν εκεί, μέσα σε ένα τυχαίο εμπορικό, σε ένα τυχαίο κατάστημα, με άγνωστους τριγύρω και ζούσα την προσωπική μου ευτυχία. Έσκαγα χαμόγελα στον εαυτό μου και η χαρά μου είχε να κάνει μόνο με μένα! Η πωλήτρια πρέπει να σάστισε γιατί όλα τα "πάνω μέρη" μου πήγαιναν, φανερώνοντας ένα πολύ στητό στήθος. Είχε πλάκα, εγώ δεν ήμουν ποτέ η "υπερπαραγωγή" ή η "κοκέτα" κοπέλα και τώρα έπιασσα τον εαυτό μου να χει μια πρωτόγνωρη φιλαρέσκεια! Αγόρασα το μαγιώ και στο δρόμο του γυρισμού είχα ένα μεγάλο χαμόγελο!Το βήμα μου ήταν πιο ανάλαφρο!Είπα στον ευατό μου πως άξιζε η ταλαιπωρία, και το χειρουργείο της αποκατάστασης! Ας είναι, άξιζαν όλα, έστω γι αυτή μου τη μικρή στιγμούλα! Έζησα κάτι μοναδικό, κάτι πολύ πολύ δυνατό, κάτι που με κάνει να γελώ και δυνατά...αρκεί να μη με τραβάει το δέρμα που ακόμη φουσκώνει ;-) Ενοιωσα ότι σχεδόν πήρα πίσω κάτι...ένοιωσα ότι χθες, ήταν η πρώτη μέρα, της καινούριας μου ζωής! Και αυτό είναι τόσο μα τόσο ελπιδοφόρο, όσο και μοναδικό!

7 σχόλια:

Ανθούλα είπε...

Μπράβο κούκλα μου, χαίρομαι πολύ για σένα ,για τα χαρούμενα συναισθήματα που βιώνεις!
Από δω και πέρα μόνο χαρούμενες στιγμές να πλαισιώνουν την ζωή σου, και αν κάποια στιγμή έρθει κάτι αρνητικό μην του επιτρέψεις να παραμείνει στο μυαλό σου παραπάνω από μισό λεπτό.
Να λες στον εαυτό σου πως μόνο χαρές σου αξίζουν από δω και πέρα και όπως διάβασα κάπου "Πίστεψε το και θα το δεις!!!"

maria είπε...

δεν μπορεις να φανταστεις ποσο χαρηκα δεν σου κρυβω οτι εκλαψα απο χαρα διαβαζοντας το κειμενο σου. για μενα ειναι ενα ονειρο να ξαναδω το μπουστο μου να ξαναβαλω μαγιο και ντεκολτε. το ονειρευομαι συνεχεια και χαιρομαι πολλυ για σενα. εγω σημερα εκανα το τελευταιο herceprin μου λεει ο γιατρος μου φυγε ελα σε ενα εξαμηνο. τελειο!!!!

Ανθούλα είπε...

Το διάβασα πριν λίγο στο facebook.Το αντιγράφω γιατί νομίζω ότι θα αρέσει σε σένα αλλά και σε όλη την παρέα μας.
¨Η ελευθερια του ανθρωπου επιβαλλει να κανουμε πραγματα για μας..για τον εαυτο μας!!!να ζησουμε αυθεντικά....γνήσια...αληθινα!!!

να προσπαθησουμε να ζουμε καθε στιγμη...κανοντας αυτο που μας ΓΕΜΙΖΕΙ
...αυτο που κανει την καρδια μας να χτυπαει ΔΥΝΑΤΑ!!!!Και αν κανουμε και λαθη δεν πειραζει!!
ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ...ΑΠΛΑ....ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΣΗΚΩΘΕΙΣ!!!!!!!!!!!

me είπε...

Μπράβο, κορίτσι μου. Από εδώ και πέρα μόνον χαρές θα έχεις και η ζωή σου είναι μπροστά με σένα πιο ώριμη και πιο ουσιαστική.
πολλά φιλιά

Ανώνυμος είπε...

Sweety, keep walking,
μια καινούργια ζωή ανοίγεται μπροστά σου, με σένα πιο ώριμη από αυτό που ίσως θα ήθελες. Την ζωή πρέπει να μαθαίνουμε να την δεχόμαστε όπως έρχεται, αλλιώς χάνουμε το νόημά της και δεν θα είμαστε ποτέ ευτυχισμένοι.
Δείχνεις σε όλους, και προπαντός στα νέα κορίτσια, ότι υπάρχει ευτυχία ακόμα και μετά τον καρκίνο.
Φιλάκια.......
sundy

Sweet December είπε...

για Ανθούλα

Πωπωω!ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΣΗΚΩΘΕΙΣ!
δεν έχω να προσθέσω τπτ άλλο!Να σαι καλά ρε φιλενάδα!όλα καλάααααα!!!Φιλάκια!

για Maria

Γειά σου Μαράκι μου!Πάει,πάει το Herceptin!Ξέχασέ τα όλα τώρα!Μας αξίζουν μόνο τα καλύτερα!Και όσο για το μπούστο σου...σύντομα θα "κοντραριστούμε"!Φιλάκια γλυκιά μου!Να απολαύσεις το καλοκαίρι δίχως έγνοιες!

για Β.

Να σαι καλά dear!Ελπίζω στα καλύτερα!Φιλιάααααα

για Sundy

Μα βέβαια και υπάρχει ευτυχία και μετά τον καρκίνο!!!!ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΝΑΖΩΩΩΩ! φιλάκια, άντε, μιλάμε και απο σταθερό..ξέρω, ξέρω,όλο το λέω και δεν το κάνω...sorry baby!

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...

Xαμογελάω από χαρά μαζί σου.
Σε είχα χάσει και δε γνώριζα την ευχάριστη εξέλιξη.
Πάντα ευτυχισμένη και χαρούμενη να είσαι και καλό καλοκαίρι.

Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές