Τρίτη 9 Ιουνίου 2009

Έμαθα να λέω αντίο!


και το κατάλαβα όταν μου το έγραψε σε comment η Sundy! Νοιώθω πιο ελεύθερη, πιο δυνατή τώρα! Έμαθα να λέω αντίο! Να κλείνω την πόρτα σε όσους με στεναχώρησαν και να τους αφήνω έξω από την καρδιά μου! Να εγκαταλείπω καταστάσεις που με κούρασαν και με έφθειραν! Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν αλλάζουν! Αφήνω τις απογοητεύσεις μου στην άκρη, να τις πάρουν μαζί όσοι μου τις δημιούργησαν! Αφήνω και τα σπασμένα νεύρα! Όταν δεν έχεις απαιτήσεις απο κάποιους και διατηρείς μια χαλαρή σχέση, γιατί στο υπαγορεύουν πρώτοι αυτοί με τη συμπεριφορά τους, τότε είσαι και συ πιο ήρεμος. Έμαθα να λέω αντίο, και να κλειδώνω σε συρταράκια φωτογραφίες και αναμνηστικά. Έμαθα να λέω αντίο…και ίσως αυτό είναι το πρώτο βήμα προς το να συνεχίσω τη ζωή μου…παρόλες τις απώλειες!

11 σχόλια:

sundy είπε...

Κοριτσάρα, χαίρομαι για σένα. Είναι ωριμότητα να λες αντίο εκεί που πρέπει. Μπράβο!
Το ξέρω ότι είσαι νινί, αλλά λέω λες (να έκανα κάτι);
Thanks που με έβγαλες από την απορία και ας είσαι όσο νινί θέλεις σαυτόν τον τομέα.
Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ. Μόλις είδα ότι με έβαλες στα links σου.
Δεν ξέρω όμως γιατί ενώ έχω βάλει φωτό στο προφίλ, δεν βγαίνει μαζί με το όνομά μου παρόλο πουφράφω την διεύθυνσηURL. Εγώ σαυτά τα πράγματα είμαι ακόμα νινί, στα σπάργανα.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Για να δούμε, θα βγει η φωτό; μάλλον τα κατάφερα.
sundy

maria είπε...

ΜΠΡΑΒΟ SWEEΤ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΑ ΘΕΛΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΟ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΒΗΜΑ ΑΥΤΟ.ΓΙΑ ΜΑΣ Η ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΠΤΥΧΕΣ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΙΕΖΑΜΕ ΕΓΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΤΕΞΩ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ ΕΚΕΙ ΛΕΜΕ ΑΝΤΙΟ.

me είπε...

Υπογραμμίζω το σημείο που αναφέρεις πως και τα "νεύρα" τα αφήνουμε πίσω γιατί δεν απαιτούμε από κάποιους ανθρώπους.
Θα συμφωνήσω μαζί σου, συμπληρώνοντας πως από τη στιγμή που δεν αξίζουν, δεν ασχολούμαστε οπότε έχουμε και την ηρεμία μας.
Αξίζει στη ζωή μας να έχουμε ανθρώπους που θα μας αγαπούν, θα μας σέβονται.
Πάντα να έχουμε υγεία και χαρά...
φιλιά

Ανώνυμος είπε...

sweet δεν ειναι εγωιστικο να προχωρας μπροστα αλλα και να κανεις επιλογες ξερεις .
alex1970

Ανώνυμος είπε...

Και γω είμαι της ίδιας άποψης με τον/την alex1070. Δεν είναι εγωϊστικό να αφήνεις πίσω σου αυτά που σε ενοχλούν.
sundy

Ανώνυμος είπε...

Δεν μπορούμε να απαιτούμε από τους άλλους να μας καταλάβουν . απλά sweet δεν χρειάζεται να είσαι ενοχική , δεν άφησες κανένα απλά οι άλλοι έφυγαν από γύρο σου ,εσύ απλά αισθάνθηκες την απουσία τους . έξαλλου ίσως έφυγαν παροδικά απ τη ζωή σου ,αλλά έτσι είναι αυτά ,κάθε μέρα και διαφορετική. Οπότε μπες στο πειρασμό ,περιέργεια, για καινούριες φίλιες.
ο alex1970

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ είπε...

ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΛΛΑΞΕ ΑΝΘΡΩΠΟ...
ΜΕΙΝΕ ΔΥΝΑΤΗ

Sweet December είπε...

για Sundy

δε ξέρω γιατί στο κάνει αυτό...απο ότι είδα δεν έχουμε το ίδιο template για να μπορώ να σε βοηθήσω dear!Τα περισσότερα όμως να ξέρεις τα ανακαλύπτεις τυχαία
;-)
Φιλάκια! όπως και τα κατάφερες!ΜΠΡΑΒΟ!


για maria

έτσι είναι!Τώρα ο εαυτός μας και ότι μας ευχαριστεί!Φιλιά


για Β.

ας έχουμε την ηρεμία μας λοιπόν...!


για alex1970

Σωστός,καλά που το ξεκαθαρίσαμε γιατι και εγώ καμια φορά μπερδεύομαι!Εχεις δίκιο,δεν άφησα κανέναν,αυτοί με αφήσανε!Αρα δε φταίω...

για ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

Γειά σου φίλε ΔΥΝΑΤΕ!Καλά, τι ωραίο αυτό που έγραψες?Τον άνθρωπο λοιπον...φιλάκια!

lonely είπε...

SWEETY ΓΕΙΑ ΣΟΥ.ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ.ΚΟΙΤΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ.ΚΡΑΤΑ ΜΑΚΡΙΑ ΟΤΙ ΣΕ ΦΘΕΙΡΗ ΚΑΙ ΣΕ ΣΤΕΝΩΧΟΡΕΙ.ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ.ΕΙΣΑΙ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΙΣΟΥΝΑ ΤΟ ΕΔΕΙΞΕΣ ΜΕ ΧΙΛΙΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ.
LONELY