Κυριακή 29 Μαρτίου 2009

Αντίστροφα ο χρόνος μετρά!

Την Πέμπτη, δεύτερη μέρα του καινούριου μήνα μπαίνω στο χειρουργείο! Την Τετάρτη λοιπόν ταξιδεύω για Αθήνα, θα παραμείνω εκεί για κάπου 15 μέρες. Προτιμώ να μην το σκέφτομαι και πολύ. Το Σάββατο έκανα τα ψώνια μου (πυτζάμες κτλπ) και σήμερα θα μαζέψω τα πράγματά μου.

Χθες σκέφτηκα πως το κορμί μου ήταν πολύ άτυχο, πολύ νέο για μια τέτοια "σφαγή" για μια τέτοια αλλαγή. Λυπήθηκα, όχι τον εαυτό μου αλλά το κορμί μου, σκέφτηκα το σώμα μου σαν να ήταν ένα κορμί κάποιου άλλου. Είπα κρίμα, πρώτη φορά είπα κρίμα. Τα μάτια μου βούρκωσαν αλλά δεν είναι ώρα τώρα για τέτοια.
Σίγουρα περνά απο το μυαλό μου ότι έζησα πιο λίγα χρόνια με το δικό μου στήθος απο όσα πρόκειται να ζήσω με το καινούριο μου. Εδώ όμως που με έφερε ο Καρκίνος, το μόνο που μπορώ να κάνω για τον εαυτό μου πέρα απο το να ξαναφτιάξω τον χαμένο μου μαστό, είναι να αφαιρέσω και τον άλλο, τον υγιή μου μαστό την Πέμπτη. Και θα το κάνω, όσο και αν στην αρχή μου φάνηκε αποκρουστική η σκέψη και μόνο.

Μια ακόμη "σφαγή"...με την ελπίδα ότι δεν θα ξανα αρρωστήσω!

9 σχόλια:

Unknown είπε...

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΟΥ ΑΥΤΗ ΜΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΩΡΙΜΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΣΑΙ.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ,Η ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ.
ΕΝΑ ΠΛΑΤΥ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΑΡΧΗ!!!
Κ2

Ανώνυμος είπε...

Μαζί σου ξαναζώ συναισθήματα ,αγωνίες , σκέψεις φόβου ,που και εγώ καταχωνιάζω συχνά στο μυαλό και στην καρδιά μου.Συχνά λυπάμαι που δεν έχω το στήθος μου αλλά από την άλλη όταν ξημερώνει ,όταν βλέπω το γαλάζιο της θάλασσας, όταν κοιτάζω λουλούδια ή τα μάτια των ανθρώπων που αγαπώ , νοιώθω ότι κέρδισα άλλη μια μέρα ζωής και χαλάλι η θυσία που μου ζητήθηκε και έκανα.Μακάρι αυτή η θυσία να είναι η τελευταία για σένα , για μένα και για όλες τις γυναίκες που χάσαμε ένα κομμάτι από την θηλυκότητα μας.
Ανθούλα

Unknown είπε...

Υ.Γ.
Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΣΟΥ ΣΤΙΣ
2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2008 ΗΤΑΝ''Τ-Ε-Λ-Ο-Σ''.

Ο ΤΙΤΛΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2009
..''Α-Ρ-Χ-Η ΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΖΩΗΣ ΞΕΚΙΝΑ''
Κ2

me είπε...

Ο Θεός να είναι μαζί σου, κορίτσι μου. Άγγελοι να καθοδηγούν τα χέρια των γιατρών για ένα τέλειο αποτέλεσμα.
Είσαι δυνατή, το δείχνουν τα κείμενά σου και ως δυνατή δίνεις κουράγιο και σε πολλούς πολλούς άλλους...
Σ' ευχαριστούμε
φιλιά

sundy είπε...

Σε σκέφτομαι!
Πήρες την σωστή απόφαση.
Φιλιά
sundy

Unknown είπε...

Την Πέμπτη παίζετε η τελευταία πράξη αυτής της περιπέτειας. Μία τελευταία υπομονή και αυτές οι μέρες θα περάσουν. Θα μπει το καλοκαίρι και εσύ θα το χαρείς ήσυχη και δυνατή όπως και όλη σου τη ζωή. Κάνεις το σωστό. Ο Θεός να σε βοηθάει και να σου δίνει δύναμη κορίτσι μου.

K@terin@ είπε...

καλή επιτυχία , νομίζω ότι πήρες την σωστή απόφαση.
καλή δύναμη

lonely είπε...

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ.ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΘΑ ΔΕΙΣ.ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ μικρη ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.ΘΑ ΣΕ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ.

marikem1 είπε...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΤΑ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΕΓΩ.ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!ΕΓΩ ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΘΗΚΑ 15/11/07 ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΤΟ ΗΕRCEPTIN.ΤΩΡΑ ΕΓΙΝΑ 30 ΧΡΟΝΩΝ.ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΟΜΙΛΗΚΕΣ ΣΤΑ 28 ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΕΜΑΘΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΨΑΞΑ ΜΟΝΗ ΜΟΥ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΕΑΝ ΕΚΑΝΕΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ.ΜΑΡΙΑ.