Παρασκευή 4 Ιουλίου 2008

Καλό υπόλοιπο μηνός!

Καλό μήνα!!! Aν και κάπως καθυστερημένα...Οι περισσότεροι μάλλον από εσάς θα «αγωνίζεστε» να βγείτε σε κάποια παραλία, να νοιώσετε δροσιά και να ηρεμήσετε μακριά από το βουητό της πόλης. Κάπως έτσι περνώ και εγώ τις μέρες μου με μικρές εξαιρέσεις όπως τη χθεσινή και τη σημερινή μέρα, όπου ο καιρός δεν ευνοούσε τέτοιου είδους εξορμήσεις. Α, πήγα και σε ένα γιατρό για να κανονίσω το Herceptin… έτσι για να μην ξεχνιόμαστε. Γενικά πλέον ζω μια νορμάλ ζωή όπως αρκετά κορίτσια της ηλικίας μου. Οι φίλες μου φαίνεται να έχουν ξεχάσει την ιστορία μου και οι γονείς μου έχω αποφορτιστεί αρκετά. Μόνο κάποιες κουβέντες μας, κάποιες αναμνήσεις που κατά καιρούς μοιράζομαι με τα κορίτσια ή κάποιες κουβέντες μας για θέματα που προκύπτουν σχετικά με το θέμα μου, μόνο αυτά μας το θυμίζουν. Η αλήθεια είναι ότι ο χρόνος είναι γιατρός, με την έννοια ότι σε αποστασιοποιεί από το γεγονός. Τώρα θέλω συνέχεια να κάνω πράγματα, να είμαι από δω και από κει, έξω με άτομα τις ηλικίας μου και μονίμως σε κίνηση. Γιατί πλέον έχω ανακτήσει δυνάμεις, και η εμφάνισή μου (πέρα από τα 7 κιλά που πήρα) έχει βελτιωθεί. Δυστυχώς όμως δε φαίνεται η παρέα μου να καταλαβαίνει την ανάγκη μου αυτή και οι προτάσεις μου έχουν δεχτεί αρκετά "όχι" τον τελευταίο καιρό. Από την άλλη σίγουρα έχουν και αυτές τα δικά τους, πόσο μπορούν πια να τρέχουν για μένα; Και όπως και να χει ήταν και γι αυτές μια κουραστική χρονιά. Δεν τις δικαιολογώ ακριβώς βέβαια γιατί καμιά μας δεν εργάζεται πλέον οπότε κάποια χατηράκια δεν θα ήταν και δύσκολο να μου τα κάνουν...Όπως και να χει όμως, προσγειώθηκα και προσαρμόστηκα στα νέα δεδομένα κάνοντας αρκετές φορές πίσω στα θέλω μου. Δεν ξέρω όμως αν αξίζει τελικά να κάνω πίσω, δεν ξέρω αν αξίζει να μην ικανοποιώ της ανάγκες μου. Νομίζω (μεταξύ μας) ότι μετά από όσα πέρασα, δεν αξίζει…

5 σχόλια:

ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΛΩΣΤΗ ΔΕΜΕΝΗ είπε...

καλό μηνα και παρ΄ όλου που οι φίλο σου δεν σε ακολουθούν κοίτα να το διασκεδάσεις μόνη σου. Δεν έχουν καταλάβει φάινεται πόσο σημαντική είναι η ζωή

ILive2LoveMe είπε...

Καλό μήνα καλή μου. Να περνάς όμορφα. Όσο μπορείς και όποτε μπορείς. Ε τώρα μήπως και οι φίλες/οι έχουν κι αυτοί να κάνουν πράγματα?
Εσύ προσπάθησε να περνάς όσο καλύτερα μπορείς. Καμιά φορά ακόμη και η μοναξιά μας μας προσθέτει μια ευχάριστη ώρα. Ένα βιβλίο , λίγο ίντερνετ... κάποιες άλλες δραστηριότητες που πιθανόν να σου αρέσουν. Πάντα κάτι υπάρχει να γεμίσει το χρόνο μας.
Να είσαι καλά, να περνάς υπέροχα! Φιλιά!

child in time είπε...

kalo mina an kai ligo arga..eisai dinati den se ksero alla eimai sigouri oti eisai dinati!!!!! sigxaritiria gia to kouragio pou exeis emeis oso mporoume tha se entharinoume me logia kardias na eisai panta geri tha vgeis nikitria:)

Εξύμνoς είπε...

Καλησπερα Γλυκε Δεκεμβρη!!
Εχουμε πολυ καιρο να τα πουμε! Θα χαιρο μουν πολυ αν περνουσες και απο το δικο μου ιστολογιο που και που.

Να σου πω. Εχεις σκεφτει οτι ενα απο οσα σου θυμιζουν το προβλημα που ειχες και την δυσαρεστη αυτη περιπετεια ειναι και το παρων μπλογκ?? Μηπως να του αλλαζες υφος? Για το καλο σου το λεω! Σου το εχω ξανα πει, προσπαθησε να αφησεις πισω τις κακες αναμνησεις.

Καλα να περνας και καλο καλοκαιρι μεσα απο την καρδια μου!! ΧΧΧ

Sweet December είπε...

για πρασινη κλωστη δεμενη

Καλό μήνα!Έτσι είναι,θα βρω μόνη τη λύση!


για ilive2loveme

Καλό μήνα!Ε, φυσικά έχουμε όλες/οι τις δουλειές μας!Και όντως..πάντα κάτι υπάρχει για να γεμίσουμε τον χρόνο μας ;-)

για child in time

Καλό μήνα!Είμαι τουλάχιστον πιο δυνατή απο όσο ήμουν κάποτε...Τα λόγια σας όμως είναι πάντα ευπρόσδεκτα :-)

για εξύμνος

γειά σου φίλε μου!Εχεις δίκιο,και εμένα θα μου έκανε καλό να περνάω και απο άλλα Blogs. Όσο για το δικό μου,θυμάμαι μου το είχες ξαναπει.Νομίζω ότι το περιεχόμενό του θα αλλάξει,σύντομα ;-)
Και σε σένα,καλό καλοκαίρι!Φιλιά!