Τρίτη 22 Απριλίου 2008

Ο Γλυκός Δεκέμβρης ξεχειμώνιασε!

Καλησπέρα! Αυτές τις μέρες πήγα μια μινι εκδρομή για να δω αγαπημένα πρόσωπα κάπου 100km μακριά από την πόλη μου. Πήγα μόνη μου, με το αυτοκίνητό μου και ήταν το πρώτο "ταξίδι" που έκανα solo,μετά την επέμβασή μου.
Όπως γύριζα σήμερα, οδηγώντας μόνη στο αυτοκίνητό μου ο ήλιος έκαιγε. Ένιωσα τη θερμοκρασία να έχει ανέβει για τα καλά και τόλμησα να ανοίξω το clima. «Κοίτα να δεις» σκέφτηκα «που ο Γλυκός Δεκέμβρης ξεχειμώνιασε και ψάχνει να δροσιστεί με τεχνητούς τρόπους». Μου έκανε καλό η φυγή, γύρισα κάπως ανανεωμένη. Ωστόσο νομίζω ότι η εμφάνισή μου πλέον με έχει αφήσει. Η κούρασή μου (και ίσως και η αρρώστια μου) αποτυπώνεται στις φωτογραφίες. Τι σου είναι η μηχανή, τελικά καταφέρνει και αιχμαλωτίζει πολλά.
Καλό βράδυ!

8 σχόλια:

ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΛΩΣΤΗ ΔΕΜΕΝΗ είπε...

και το δεκέμβρη ο ήλιος έκαιγε απλά εσύ σε κάτι άλλο είχες δώσει σημασία και με το δίκαιο σου. έχεις δίκαιο με τις φωτογραφιές. αλλά μετά απο πολλά χρόνια κοιτώντας τες, όπως και να είσαι, θυμάσαι και αναπολείς αύτή είναι και η σημασία τους. δεν σε έχει προδώσει τίποτα απλά τώρα εκτίμησες ότι είχες έπανω σου.

Sweet December είπε...

για πρασινη κλωστη δεμενη

Απο πάντα το εκτιμούσα καθώς δε γκρίνιαζα ποτέ για την εξωτερική μου εμφάνιση. Ίσως είναι και όλη η κούραση,ίσως τελικά εγώ να βλέπω και κάτι παραπάνω στην "περσμένη" μου εμφάνιση και αυτό να με ενοχλεί κομματάκι περισσότερο...

Roadartist είπε...

Φίλη μου περασα βιαστικη να σου αφησω τις ολοθερμες ευχες μου να περασεις καλα!
Καλη Ανασταση! :))

ria είπε...

όλα θα αλλάξουν σιγά σιγά προς το παλίό καλό σου εαυτό, υπομονή καλή μου!

καλό πάσχα και φιλιά!

lemon είπε...

Η εμφάνιση θα σε άφηνε ούτως ή άλλως με τα χρόνια. Δεν έχει τόσο σχέση με την αρρώστια. Ένας χρόνος πάνω-ένας κάτω, δεν έχει και πολύ σημασία.
Μα μη σκας. Η ωρίμανση του μέσα μας είναι που φαίνεται και στην εμφάνισή μας, κι όσο "βαρύτερο" κι αν είναι το αποτέλεσμα, εγώ δεν θα το άλλαζα με καμιά ανεμελιά νιότης!
Καλή ανάσταση να έχεις!
:)

ILive2LoveMe είπε...

H εμφάνιση φτιάχνει γλυκιά μου, οι πληγές της ψυχής επουλώνονται δυσκολότερα από την ταλαιπωρία και την ρυτίδα. Η ψυχική ταλαιπωρία είναι πιο επώδυνη. Όμως όλα πάνε καλά, έτσι δεν είναι? Δόξα το Θεό! λέω εγώ. Καλά έκανες και πήγες ταξιδάκι και εύχομαι να ξαναπάς. Κι άσε τις φωτογράφιες να αιχμαλωτίζουν ότι θέλουν, και τη γλυκιά σου ψυχή να μας συντροφεύει:)
Να σου ευχηθώ καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα με Υγεία , Αγάπη , προσωπική Γαλήνη και πολύ Ευτυχία!
Να είσαι πάντα καλά και καλύτερα! Τις καλύτερες ευχές μου! Πολλά φιλιά!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ, Γ.Δ.! ΥΠΟΜΟΝΗ, ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ...ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΣΕ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ! ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!

Sweet December είπε...

για roadartist

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!


για ria

Θα αλλάξουν αλλά προς που δεν ξέρω τελικά.


για lemon

Καλή Ανάσταση!


για ilive2loveme

H ψυχή είναι ένα άλλο μεγάλο θέμα!Πως γαληνεύει η ψυχή; Πως χωράει στο νου το καλό και το κακό.Πως αφήνεις πίσω σου τα άσχημα. Ευτυχώς λένε ότι ο άνθρωπος έχει τη δύναμη και προχωρά!


για εροεσσα

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!Υπομονή, μήπως οι περισσότεροι συνάνθρωποί μας το ίδιο δεν κάνουν;Υπομονή!