Δευτέρα 7 Απριλίου 2008

Καλή βδομάδα!

Μόλις πήρα το πρώτο μου χάπι! Και όταν λέω χάπι μιλώ για ορμονοθεραπεία και το Nolvadex. Δεν ξέρω πόσες εκεί έξω έχετε πάρει το ίδιο. Διάβασα τις παρενέργειες που είναι αρκετές αλλά ελπίζω να μη μου τύχουν ;-) Έχει ήλιο σήμερα και η θερμοκρασία είναι στους 20 βαθμούς. Ωραία μέρα, με ένα ελαφρύ αεράκι. Σκέφτηκα ότι θα ήταν ωραία ο παππούς να προλάβαινε το καλοκαιράκι και τις μεγάλες μέρες. Πέρασα από το καφενείο που τον πήγαινα μέχρι πριν μια βδομάδα και είδα τους θαμώνες να λιάζονται έξω. Κρίμα!

Ξέχασα να καταγράψω ότι τη μέρα της κηδείας του παππού, στη βόλτα που πήγα μετά με τη «Σ» είδαμε παραθαλάσσια ένα μεγάλο ουράνιο τόξο. Σαν κάτι να μας τραβούσε να πάμε εκεί εκείνη τη μέρα γιατί επι 10 λεπτά είχαμε κάνει στην άκρη το αυτοκίνητο και σκεφτόμασταν προς τα πού να πάμε για φαγητό.
Σύμπτωση; Σημάδι; Από ποιόν και γιατί δεν ξέρω, αισθάνθηκα όμως πολύ τυχερή που το είδα. Και ήταν πολύ φαρδύ, με αρκετές αποχρώσεις απάνω. Το τέλος του δε φαινόταν γιατί χανόταν στον ουρανό η καμπύλη του. Τόσο ωραίο θέαμα, σίγουρα ελπιδοφόρο!

6 σχόλια:

Εξύμνoς είπε...

Καλη βδομαδα και σ' εσενα κουκλιτσα! Θα χαρω πολυ αν δεχτεις την προσκλησουλα που σου εχω στο blog μου!

ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΛΩΣΤΗ ΔΕΜΕΝΗ είπε...

καλη εβδομάδα γλυκέ δεκέμβρη. δεν εχω πάρει τα χάπια που λές. έχω πάρει άλλα που δεν σου το εύχομαι. πάντως να ξέρεις για τις παρενέργειες δεν θα σου τύχουν. και το ντεπον και η ασπιρίνη έχει παρενέργεις πόσοι όμως τις έχουν πάθει; το ουράνιο τόξο είναι πράγματι ελπιδοφόρο. έχει μια απόσταση αμέτρητη και τα χρώματα του σε γαληνεύουν...
καλά να περνάς

ria είπε...

η γιαγιά μου έλεγε ότι αν μια χρονιά δε δεις ουράνιο τόξο και πελαργούς, κάτι δε θα σου πάει καλά!
εσύ την εξασφάλισες την καλοτυχία! όλα καλά θα πάνε

καλή εβδομάδα και μην σκέφτεσαι τον παπού σου, τα χρόνια του να πάρεις!

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ Κ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΣΟΥ ΠΟΣΤ, ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ...WELCOME TO THE CLUB OF HORMONOTHERAPY ! :)) ΤΟ ΟΤΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ ΤΟ ΧΑΠΙ ΑΥΤΟ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΜΕΤΡΑΣ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ...!!! ΜΗ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ NOLVADEX ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΧΑΠΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΙΣΩΣ Η ΜΟΝΗ ΑΡΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΙ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ. ΜΕΤΑ ΣΥΝΗΘΙΖΕΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΑΝ ΑΚΟΥΣ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ, ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΑΝΤΙΔΡΑ ΜΕ ΤΟ ΧΑΠΙ Κ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙΣ ! (ΠΧ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕ ΟΤΑΝ ΕΠΙΝΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΦΕΔΕΣ). ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΕ ΦΙΛΩ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ ΝΑ ΣΕ ΣΥΝΤΡΟΦΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ !!! ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΚΡΙ ! ΤΕΛΟΣΣΣ!!!
ΧΧΧΧΧΧ ΖΑΝΙΑ

mad2luv είπε...

υπεροχη μερα σημερα...το απο κατω θεμα με τη σελιδα του καρκινου θα το βαλω σε link στο blog μου...φιλακια...

Sweet December είπε...

για εξύμνος

Να σαι καλά!Μόλις δέχτηκα την πρότασή σου!


για πρασινη κλωστη δεμενη

Καλή βδομάδα!Και εγώ δεν νομίζω να πάθω δα όλες τις παρενέργειες!Μακάρι καμια μας να μην έπαιρνε χάπια...αλλά!
Πολλές ελπίδες εύχομαι να γεμίσεις,τόσες όσες τα χρώματα του ουράνιου τόξου επι 2.Φιλάκια!


για ria

Να σου πω, φέτος είδα και πελαργούς!Γιούπι!


για zaxarenia

Ωστε σου είναι γνωστό το χαπι ε?thanks για το welcome!Ε,ναι,αυτό που λέγαμε, αρχίζω αντίστροφα πια αν και ξέρεις,ακόμη κανείς δεν είπε για πόσο θα είμαι στο κλαμπ...2 ή 5 χρόνια?Μεταξύ μας...για ενέσεις ακόμη δεν άκουσα κάτι...


για mad2luv

Ναι, να το βάλεις!Bravo!Μπας και βοηθήσουμε όλοι εμείς,ένα λιθαράκι να βάλει ο καθένας μας είναι πολύ σημαντικό!