Σάββατο 5 Απριλίου 2008

Δεν μπορώ να γιορτάσω…

Εδώ είμαι και σήμερα. Ένα αρκετά βροχερό απόγευμα. Νιώθω κάποιους πόνους και γενικά μια ατονία αλλά ξέρω ότι είναι από την ένεση γιατί απλά χθες ξέμεινα χωρίς παυσίπονα.
Χθες έγινε η κηδεία και μετά ήρθε η «Σ» και πήγαμε κάπου παραθαλάσσια για φαγητό. Ωραία περάσαμε («ανέλπιστα καλά» όπως είπε και η ίδια).
Εγώ πως είμαι; Ούτε που ξέρω. Περίμενα με ανυπομονησία τη μετά χμθ εποχή μου αλλά τελικά είμαι μουδιασμένη γιατί με πρόλαβαν τα γεγονότα. Ένας θάνατος φέρνει πάντα μια σύγχυση και οι ισορροπίες όπως και να το δεις χάνονται. Από την άλλη τράβηξα τόσα τόσο καιρό με την υγεία μου που μακάρι να δω και γω στο καντραν της ζωής μου το νούμερο 80…
Μου γράφετε ότι είμαι ένας «δυνατός άνθρωπος». Δεν ξέρω τι σημαίνει το να είσαι δυνατός και τελικά τι κερδίζεις με αυτόν τον τίτλο; Δεν ξέρω τι έχει μείνει στη ματιά μου, αγνοώ επίσης και το τι έχει προστεθεί. Ξέρω ότι κάτι μέσα μου έχει αλλάξει για πάντα αλλά δεν μπορώ να το εντοπίσω και να το καλωσορίσω. Θα πάρει καιρό, και αυτό το ξέρω και το έχω προβλέψει.
Δε ξέρω τι γίνεται επίσης με τους γύρω μου ανθρώπους. Προς το παρόν απλά τους παρακολουθώ όπως και αυτοί βέβαια…
Νιώθω ότι κάτι θέλω να πω, ότι κάτι θέλω να κάνω αλλά τελικά παραμένω σιωπηλή και άπραγη.

Υ.Γ Αν έχετε έστω και λίγο χρόνο ενημερωθείτε,είναι για καλό σκοπό!

Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ, ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΥΡΙΩΣ ΛΟΓΟΥΣ.ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΑΚΙ 'DONATING A MAMMOGRAM', ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΚΟΣΤΙΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ! Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΙΝΑΙ

  • http://www.thebreastcancersite.com/clickToGive/home.faces?siteId=2

    ΟΙ ΣΠΟΝΣΟΡΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΗΜΕΡΙΣΙΩΝ ΕΙΣΟΔΩΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΡΙΣΟΥΝ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ.
  • 6 σχόλια:

    ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΛΩΣΤΗ ΔΕΜΕΝΗ είπε...

    o χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρος. σου ήρθαν όλα μαζί και όλα ξαφνικά γι΄αυτό πολλά έχεις να πείς και πολλά να κάνεις μάλλον δεν μένεις άπρεγη απλά δεν ξέρεις απο που να ξεκινήσεις. την ιστοσελίδα που ποοτείνεις θα μου επιτρέψεις να την αναρτήσω και στο δικό μου μπλοκ. κοίτα τη ζωή κατάματα. καληνύχτα...

    ria είπε...

    δε χρειάζεται να εντοπίσεις και να καλωσορίσεις κάτι.
    εκτός ίσως από την αποδέσμευση από τη χημειοθεραπεία!
    ζήσε κάθε μέρα γι αυτό που σου προσφέρει, απόλαυσε την κάθε στιγμή, διασκέδασε και κυρίως μην ασχολείσαι με μικρότητες, κακίες και ασήμαντα πράγματα. βίωσες τι έχει αξία και είναι σημαντικό και πέρασες δια πυρός και σιδήρου... δε σε νοιάζει ο χρόνος, τώρα τον έχεις άπλετο

    καλημέρα, και πήγαινε για κανένα καφέ, μετά το στρεσ που πέρασες, δεν είναι και το καλύτερο να αρχίσεις εσωτερικές αναζητήσεις.

    ILive2LoveMe είπε...

    Καλησπέρα γλυκιά μου. Στη συγκεκριμένη φάση και περίοδο της ζωής σου δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι. Ο χρόνος θα κάνει για σένα. Απλά η ζωή είναι έτσι (κοινή φράση το ξέρω) αλλά δεν υπάρχει κάτι άλλο. Έτσι είναι οι "κανόνες". Εύχομαι να νιώσεις σύντομα πιο καλά.
    Επίσης αν έχεις τη διάθεση σου έχω πρόσκληση για ένα blogoπαίχνιδο. Αν πάλι δεν μπορείς να το κάνεις δεν πειράζει. Απλά όλοι χρειαζόμαστε να ευθυμήσουμε λιγάκι μέσα στο γκρίζο μας. Να περνάς καλά να προσέχεις , καλό απόγευμα και πολλά φιλιά!

    Υ.Γ. καλά έκανες και επισημαίνεις για την ιστοσέλιδα , θα βοηθήσουμε όλοι.

    roadartist είπε...

    .... τα θερμά μου συλληπητήρια για το παππού σου.. :(

    Ανώνυμος είπε...

    ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ ΒΛΕΠΩ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ 3 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΟΥ ΠΟΣΤ, ΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ. ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΠΠΟΥ, ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ, ΟΜΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΙ ΠΕΡΑΣΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΣ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΟ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ. ΕΖΗΣΑ ΚΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΤΟ ΧΑΜΟ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΜΟΥ... ΠΟΥ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΟΥ... ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΜΑΖΙ... ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΜΟΝΑΧΑ ΑΝ ΤΟΥΣ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ. ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ.
    ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΓΛΥΚΙΑ ΦΙΛΗ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ Κ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΥΝΑΤΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ.
    ΣΕ ΦΙΛΩ
    ΖΑΧΑΡΕΝΙΑ

    Sweet December είπε...

    για zaxarenia

    Ax Ζένια μου!Τι μπορώ και εγώ να κάνω αυτή την περίοδο.Τίποτα,υπομονή!Χθες με έπιασαν λίγο οι μαύρες μου!Αναστέναζα και ξεφυσούσα στον καναπέ της "Σ". Τώρα συνειδητοποιώ τι έγινε και ένα ακόμη ένας θάνατος!Είναι πολύ περίεργη η ζωή.Σε έπαιρνα τηλ. νομίζω την Παρασκευή αλλά το είχες κλειστό!Ελπίζω όλα καλά εκεί..!Να περνάτε καλά κορίτσια μου!Είναι τελικά μικρές μικρές στιγμούλες η ζωή :-)