Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2008

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!

Αυτή η ευχή έπρεπε να είχε βγει απο αυτό εδώ το Blog κάποιες μέρες νωρίτερα αλλά μας "έφαγε" η Αθήνα. Παραμένω στην πρωτεύουσα απο την Πέμπτη ως αύριο. Αύριο θα με δει ο χειρούργος μου μαζί με τις εξετάσεις οστικής μάζας που μου ζήτησε.
Η θεραπεία της Παρασκευής οργανικά πήγε καλά αλλά....

Η αλήθεια είναι ότι λύγισα. Όταν μου φορέσανε αυτή την παγωμένη κάσκα στο κεφάλι για να μπορέσω να κρατήσω τα μαλλιά στο κεφάλι μου... λύγισα. Δάκρυσα με ένα άσχημο παράπονο, εκεί στην κλινική, στο κρεβάτι, στο -3 (που είναι τόσο βαθειά στη γη...). Εκεί, με τα φάρμακα και τους ορούς στο ταλαιπωρημένο μου αριστερό χέρι. Είναι η κούραση σκέφτηκα, μα είναι και η συγκίνηση είπα. Η συγκίνηση ότι έφτασα στη μέση των θεραπειών. Κάλυψα επι τέλους τις 4 απο τις 8.

Μόλις ανέβηκα στο τρένο, στον πηγαιμό μου για Αθήνα συγκινήθηκα σκεπτόμενη ότι κάποια μέρα θα ενεβαίνω για τελευταία φορά...Είναι τόσο μακρινό αλλά θα γίνει και αυτό. Το σκέφτομαι και ακόμη και τώρα βουρκώνω. Μα αλήθεια, θα ρθει η μέρα που θα κατέβω τελευταία φορά στο -3? Απίστευτο!
Γενικά αυτές τις μέρες ενώ πήγα θέατρο, βόλτες στη θάλασσα, φαί έξω, ψώνια, δεν έχω καλή διάθεση. Είμαι κάπου 5 στα 10. Οργανικά ευτυχώς όμως είμαι καλά. Να ξέρετε όμως ότι σήμερα που είδα αυτόν τον ήλιο στον Αττικό ουρανό και ας τον είδα απο το παράθυρο κάτι φώτισε μέσα μου. Κάτι που ενισχύθηκε και με τα δικά σας λόγια και τη δική σας στήριξη που αφήσατε στο προηγούμενο ποστ. Πέρασα αρκετά λεπτά απαντώντας σε όλους σας αλλά η απλή μου σύνδεση εδώ δεν μου επέτρεψε να σας τα ποστάρω.
Αύριο μετά τα μεσάνυχτα θα είμαι σπίτι μου για μια βδομάδα και κάτι, ως την επόμενη κατάβαση!
Πολλές αγκαλιές απο μένα σε όλους εσάς. Αυτή τη φορά ίσως να είναι πιο αδύναμες οι αγκαλιές μου αλλά είναι απο καρδιάς!!!Και η καρδιά τελικά, μπορεί να κινήσει και βουνά!

7 σχόλια:

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...

Και βουνά κινεί και από καλώδια καταφέρνει και φτάνει στον αποδέκτη και.. και..
Χαμόγελο και στην τελευταία θα στήσουμε τρελό χορό!!!
:-))))

Καλή σου εβδομάδα!!!

Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

Μαργαρίτα είπε...

Κάλό μήνα..!!!
Πολλές πολλές αγκαλιές
και από εμάς..!!!
Και να είσαι σίγουρη
πως και οι δικές μας
από καρδιάς είναι..!!!
Συνέχισε να είσαι δυνατή
και μην ανησυχεις...τα πάς
παρα πολύ καλά..!!
ζεστό φιλί*

Εξύμνoς είπε...

Οι αγγαλιες δεν χρειαζονται δυναμη, ψυχη χρειαζονται. Και απ' αυτο εχεις παρα πολυ! Sweety μην στενοχωριεσαι για τιποτα! Εισαι στα μισα και πρεπει να χαιρεσαι!! Εχεις κανει το μισο ταξιδι! Οπλισου με δυναμη και συνεχισε! Εμεις ειμαστε εδω για να μπορεις να μας μιλας πιο ελευθερα απο οποιον δηποτε αλλο, να μας βοηθας και να σε βοηθαμε!

Σου στελνω ζεστες αγγαλιες κι ενα τραγουδακι

Giorgio είπε...

Kαλό μήνα!!!

Λίγη δύναμη ακόμα και θα περάσει και αυτό και θα βγείς νικήτρια!!!
Άντε 4 θεραπειούλες ακόμα και μετά ... it's party time!!!

Καλή συνέχεια...!

Roadartist είπε...

Καλό μήνα!
Κράτα γερά, υπομονή!
Θα βγεις νικήτρια και μετά ποιος θα σε πιάνει!!
Zεστες αγκαλιές..
Σε φιλώ :)

nikiplos είπε...

Καλησπέρα... Εμένα πάντως με ζέστανε η αγκαλιά σου πολύ περισσότερο από τον Ήλιο... Στην ανταποδίδω με πολύ κουράγιο και δύναμη...

Επίσης όταν βλέπεις κάποια παράσταση θεατρική να δίνεις και info, ώστε αν αξίζει να τη δούμε...

Είσαι in the middle of march... κουράγιο... Δεν είσαι αδύναμη, ξεκουράσου και ετοιμάσου για μια πιο ευχάριστη συνέχεια...

Sweet December είπε...

για Γλαρένια
Καλή βδομάδα! Περιμένω το χορό...

για Μαργαρίτα
Καλό μήνα!Πολλές αγκαλιές (ξανά)

για eximnos
Σ'ευχαριστώ για τη στήριξη!

για giorgio
AX!4 και μου φαίνονται πολλές. Ουφ,θα ψάξω για υπομονή και κουράγιο πάντως..

για roadartist
Δε ξέρω πραγματικά τι δυνάμεις θα έχω μετά αλλά ελπίζω να βρω έστω 2-3 και να συνεχίσω τη ζωή μου, όπως, κάπως.

για nikiplos
OK φιλε. Απλα να ξέρεις ότι μεχρι στιγμής κάτι φοβερό δεν είδα γιατί τις παραστάσεις τις διαλέγει η θεία μου και είναι λίγο πιασάρικες (ας πω εμπορικές). Δεν ήταν άσχημες, απλά εγώ είμαι για κάτι πιο "βαρύ".
Είδα "Φούστα Μπλούζα", "Όνειρο Διπλανής Πόρτας", "Σαρδέλες με Σαρδάμ" (το τελευταίο ήταν αρκετά προτότυπο κ λίγο διαφορετικού επιπέδου απο τα άλλα...)
Φιλί