Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

Γιορτάστε τη γυναίκα!


 















Μερικές φορές αναρωτιέμαι...

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ....;;;

WHAT'S THE POINT????

Για να αρρωστήσω απο τον μαστό;;; Για να αρρωστήσω απο τον τράχηλο;;; Για να παντρευτώ έναν άνδρα και να τον περιποιούμαι;;; Για να προσπαθήσω να αποχτήσω ένα παιδί και να το διαβάζω;;; Για κάνω τις δουλειές του σπιτιού και να ακούω κι απο πάνω την γκρίνια;;; Για να πρέπει να αγωνιστώ δέκα φορές περισσότερο για να αποδείξω την αξία μου στη δουλειά σε σχέση με έναν άνδρα;;; Για να με πειράζουν χυδαία στον δρόμο;;; Για να θεωρούν ότι δεν μπορώ να κάνω κάτι όσο καλά το κάνει ένας άνδρας;;; Για να ακούω να λένε "κάνει σαν γκόμενα" και να αναφέρονται έτσι σε έναν άνδρα που δειλιάζει;;; Για να πρέπει κάθε μέρα να διεκδικώ τα αυτονόητα;;; Για να ψάχνω μια σωστή και ίση θέση στην κοινωνία;;;

Γιατί το 2015 να υπάρχει τέτοιος σεξισμός, γιατί;;;

Αναρωτιέμαι όλα τα παραπάνω σήμερα κι ακόμη πιο πολλά κατά καιρούς...

Τι σημαίνει γυναίκα στις μέρς μας;;; Ποιές είμαστε;;; Απο πού ξεκινήσαμε και που φτάσαμε;;; Τι χάσαμε στο δρόμο μα και πόσα κερδίσαμε;;;

Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ!

Η γυναίκα δίνει στη ζωή πνοή.
Είναι αρχικά εκείνη η κοπέλα που πολύ παλιά παντρεύτηκε και απέκτησε ένα κοριτσάκι, κι εσύ τη φώναζες γιαγιά. Οι μυρωδιές απο τις πίτες της γέμιζαν τις σκάλες κι εσύ τις ανέβαινες 2-2 για να προλάβεις ζεστά τα κομμάτια σου.
Είναι η μάνα σου, στης οποίας την αγκαλιά θα κρυφτείς στα πολύ δύσκολα. Είναι το μικρό εκείνο κοριτσάκι με το οποίο μαλλιοτραβιέσαι απο τότε που θυμάσαι τον ευατό σου αλλά την αγαπάς μέχρι θανάτου γιατί απλά είναι η αδερφή σου.
Είναι κι εκείνες οι ξαδέρφες που πολλές φορές μοιάζουν με την αδερφή σου αν έχεις ή αναπληρώνουν καλά το κενό της.
Είναι εκείνη η κοπέλα με την οποία μεγάλωσες απο επιλογή και πέρασες τα πιο πολλά καλοκαίρια της ζωής σου, είναι η κολλητή σου και της λες τα πάντα, μαλώνετε πολύ αλλά τα βρίσκετε γιατί εκεί είσαι ο εαυτός σου.
Είναι η γυναίκα που έχει περίπου την ίδια ηλικία με τη μάνα σου και την φωνάζεις "θεία" και όταν η μαμά δεν είναι εκεί τότε η θεία αναλαμβάνει.
Είναι εκείνη η ζουζούνα που θα σε φωνάξει "μαμά" και θα είναι ο πιο ωραίος ήχος της ζωής σου γιατί είναι η κόρη σου.
Είναι η γνωστή κοπέλα με την οποία πίνεις μερικές φορές καφέ και μιλάς για ψώνια.
Είναι η συνάδελφός σου στη δουλειά που θα σου σταθεί όταν χρειαστεί. Είναι................είναι....................

Οι γυναίκες είναι ΠΟΛΛΑ, ποτέ μόνο ένα! Ταξιδεύουν, ανακαλύπτουν, δημιουργούν κι αγωνίζονται καθημερινά. Είναι δυνατές!Κλαίνε, φωνάζουν, νευριάζουν αλλά συγχωρούν και βοηθούν στη στιγμή. Οι γυναίκες έχουν μεγάλες καρδιές, κι αν είσαι έξυπνος ανεξαρτήτου φύλου θα τρυπώσεις!

ΔΕΙΤΕ ΤΕΣ! Αγαπήστε τες, αγκαλιάστε τες και δώστε σε καθε μια την αγάπη και την προσοχή που της αρμόζει.
Βοηθήστε τες αν χρειαστεί με τρόπο, οι γυναίκες είναι πολύ περίφανες για να αφήσουν έναν άνδρα να τις βοηθήσει;-)

Δώστε χρόνο στις γυναίκες, να τις γνωρίσετε και να τις καταλάβετε. Το μεγαλείο που θα ανακαλύψετε θα σας ανταμείψει επάξια!
Σήμερα με τη "Σ" τρέξαμε μεγάλη απόσταση, έτσι ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ!

ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΥΝΑΙΚΑ, 
ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ!
Sweet December!





























 

1 σχόλιο:

Christina είπε...

Γειά σου Sweet! Μου έστειλαν χθες μια πολύ ωραία εικόνα! Σίγουρα θα σου αρέσει, ταιριάζει στο Post σου. Σου την έχω προώθησει στο Mail σου. Φιλακια