Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Για τη ΡΟΖ 2

Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Και εγώ πέρασα απο την κάσκα και ήταν δύσκολο, και εγώ είχα χάσει αρκετά μαλλιά και τις βλεφαρίδες μου όλες. Μου φαινόμουν χάλια τότε. Ξέρω όπως και άλλες πολλές γυναίκες πως οκ, το φρύδι μπορείς να το βάψεις αλλά βλεφαρίδες δεν μπορείς να βάλεις εύκολα. Να ξέρεις πως θα βγουν όμως, όπως βγήκαν και σε εμένα. Γενικά δεν έχω ακούσει καμία να μην ξαναβγάζει μαλλιά ή βλεφαρίδες. Απλά δυστυχώς οι βλεφαρίδες αργούν, θέλουν υπομονή για να ξεπεταχτούν. Θα τις βλέπεις να «σκάνε» σαν κεφαλάκια από καρφίτσα…αλλά πρέπει να κάνεις υπομονή για να μεγαλώσουν. Ξέρω από πρώτο χέρι πως δεν μας φτάνει το άγχος μας για το αν θα ζήσουμε, αν θα πάνε καλά οι θεραπείες, οι εξετάσεις κτλπ, έχουμε να αντιμετωπίσουμε και τη σωματική εξαθλίωση με μια αλλοιωμένη εμφάνιση. Πάντως ο χρόνος, από τη μια σκληρός και ανελέητος, από την άλλη φοβερός γιατρός, θα σε φέρει σταδιακά στο πως ήσουν πριν. Εγώ πλέον έχω φτάσει στα κιλά μου, έχει ξεπρηστεί το πρόσωπό μου, και κάθε μέρα (πέρα από το ότι μεγαλώνω :-Ρ) γίνομαι όλο και πιο πολύ ο παλιός μου εαυτός. Αυτό στο υπογράφωωωω! Αν με δει κάποιος δεν του περνά απο το μυαλό με τίποτα πως είχα κάποτε μια περιπέτεια υγείας τέτοιου μεγέθους. Και εσύ το ίδιο θα δεις σε σένα!

Πρόσεχε τη διατροφή σου, αθλήσου αν σου αρέσει, ξεκίνα με κάτι ήπιο, με περπάτημα για παράδειγμα, θα νιώσεις καλύτερα. Κάνε κάτι για τον εαυτό σου που θα σε ανεβάσει, είτε γυμναστική, είτε μια βόλτα, είτε μια μικρή πολυτέλεια. Συνήθως δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για τους άλλους, γιατί όχι για τον εαυτό μας πρώτα; Όλα θα γίνουν, να μη προβληματίζεσαι για την εμφάνιση, προσπάθησε να σκέφτεσαι πως είναι παροδικό, είμαστε καλά και σε λίγο θα το δείχνουμε κιόλας! φιλιά πολλά!

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

γλυκια μουυυ!! ποσο χαιρομαι που εισαι τοσο καλα, ποσο χαιρομαι που δινει τοση δυναμη κ σε αλλους!! να εισαι παντα υπεροχα και να εχεις μια υγιη, υπεροχη, ευτυχισμενη χρονια..

Λενα
(Mad2luv)

Sweet December είπε...

για Mad2luv

Σε ευχαριστώ για τις όμορφες ευχές σου!να είσαι και εσύ καλά!φιλιά πολλά!

ΡΟΖ 2 είπε...

Σε ευχαριστώ τόσο πολύ για το χρόνο που διέθεσες για μένα και τις συμβουλές σου. Εκείνη τη μέρα που σου έγραψα ήμουν πολύ στενοχωρημένη και νόμιζα πως θα σου φανώ απαισιόδοξη και αρνητική...ήμουν σχεδόν έτοιμη να σβήσω το σχόλιό μου...με συγκίνησαν τόσο πολύ πάλι τα λόγια σου και η διάθεσή σου να μου απαντήσεις ειλικρινά. Σε ευχαριστώ από καρδιάς και ας μη σε ξέρω. Βλέπω την ψυχή σου. Πόσο πολύ νιώθω ότι με καταλαβαίνεις! Και αυτό είναι τόσο δύσκολο και τόσο πολύτιμο!
Να σου πω λοιπόν και τα αισιόδοξα: βλεφαρίδες ξαναφυτρώνουν, πολύ μικρές ακόμα όπως είπες. Περπατώ καθημερινά 1-1:30 ώρα. Με βοηθά πολύ και σωματικά αλλά κυριότατα ψυχολογικά. Έχασα τα κιλά από τις χημειοθεραπείες και τη διακοπή της περιόδου. Με τρόμαξε ο γιατρός μου ότι με το χάπι θα βάλω 4-5 κιλά...Προς το παρόν περπατώντας και τρώγοντας μετριασμένα χάνω...Τώρα αρχές Μάρτη έχω εξετάσεις και φοβάμαι...Ρώτησα το γιατρό μου και για την αποκατάσταση (βλέπεις βιάζομαι όχι να γίνω όπως πριν- ποτέ δεν θα είμαι η ίδια - αλλά να αποκτήσω μια εικόνα σώματος που θα με ικανοποιεί) και μου είπε ότι επειδή είναι μεγάλο χειρουργείο, μεγαλύτερο και δυσκολότερο από το πρώτο(...ρώτα και μας γιατρούλη...εγώ ξύπνησα και έμαθα ότι έχω καρκίνο...δεν το λες και εύκολο...) να περιμένω να κλείσω τα 2 χρόνια...Άρχισε να μου περιγράφει και τις τομές και αν και ψύχραιμη εκ φύσεως μπορώ να πω ότι τα 'χασα...Να είσαι καλά ροζ μου! Και όλοι μας!

Sweet December είπε...

για ΡΟΖ 2

είδες φίλη μου;;;όλα θα γινουν!αρκει να έχουμε την υγεία μας!και το στήθος θα ξαναγίνει!και όσο για τις ουλές μη σκάζεσαι,θα γίνουν και αυτές,πιο light Κάποια μέρα! σε φιλώ!

Ανώνυμος είπε...

Η ΡΟΖ 2 ΕΙΜΑΙ
ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΜΑΙΛ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ ΤΟ breastblog@yahoo.gr
ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΜΑΙΛ ΕΙΝΑΙ vikosafikos@gmail.com
ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΟΥ.