Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Να ζεις ξανά!

Πως είναι να παίρνεις τη ζωή απο την αρχή;
Πως είναι να ζεις και πάλι;
Πως είναι σιγά-σιγά να ξανα ονειρεύεσαι;

Είναι ως σε ένα βαθμό κάτι μαγικό!

Σήμερα βγήκα για τρέξιμο σούρουπο, με μια φίλη με την οποία αν και δεν βρισκόμαστε συχνά (για τα δικά μου δεδομένα) επικοινωνούμε απόλυτα σε πολλά και καταλαβαινόμαστε...ξεκινήσαμε να τρέχουμε, η καθεμια άκουγε τα δικά της τραγούδια, στο δικό της mp3. Ο ήλιος βασίλευε σιγά σιγά. ήμουν πολύ χαρούμενη, πολύ χαρούμενη ήταν και η "Κ". Δεν μπορούσε καμια μας να το εξηγήσει, μα και οι δυο χαιρόμασταν σαν τα παιδιά ως που της είπα "είμαι πολύ χαρούμενη" και απάντησε "και εγώ" με ένα τεράστιο χαμόγελο.
Γιατί οι άνθρωποι συνήθως λέμε "είμαι πολύ down σήμερα" και σπάνια "είμαι χαρούμενη". Εμείς κάναμε την εξαίρεση!
Ναι, η χαρά μπορεί να είναι ένα ηλιοβασίλεμα (όσο και αν γίνομαι ρομαντική...και κλισε) η χαρά μπορεί να βρεθεί μέσα μας, αν ανοίξουμε μια στάλα παραπάνω τα μάτια μας και τεντώσουμε τα αφτιά μας. Δίχως λεφτά, δίχως φαί ή ποτό, δίχως φανταχτερά ρούχα, σήμερα ένιωσα πως κρατάω τον κόσμο στα χέρια μου, πως αυτό είναι ένα απο τα ομορφότερα πρόσφατα απογεύματα της ζωής μου! Γέμισε η ψυχή μου φως!

6 σχόλια:

helena είπε...

Πολύ ωραίο!!!

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΑΝ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΕΠΟΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΕΜΑΤΗ ΚΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ-ΥΓΕΙΑ- ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.
ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΓΕΜΙΖΕΙ ΜΕ ΦΩΣ Η ΖΩΗ ΣΟΥ.

Siropiasti είπε...

Μπράβο κοριτσάκι μου που είσαι καλά!!!

Ανώνυμος είπε...

Πολυ σωστα τα λόγια σου..Συνηθως λέμε οτι "ειμαι χάλια, κτλ", αλλά οχι "ειμαι χαρουμενη".
Αν δινουμε μεγαλυρερη προσοχη στις ομορφες στιγμές της ζωής μας, τις πολλαπλασιάζουμε κιολας. Οτι βλέπουμε αυτό πιστευουμε οτι υπάρχει.Αν βλέπουμε κυριως τα ασχημα και αυτα συζητάμε, νομιζουμε οτι υπάρχουν αυτα μονο.

Ας ξεκινησουμε να βλεπουμε και συνειδητοποιουμε τις ομορφες στιγμες της ζωής μας,οπως εκανες εσυ..
Πάντα θα υπάρχουν ασχημα πράγματα που συμβαίνουν στην καθημερινοτητα μας, αλλά συμβαινουν και ομορφα που τα χανουμε όντας εστιασμένοι στα άσχημα.

Εχω μια "ασκηση" για οσους θέλουν!
Κάθε μέρα να προσπαθούμε να βρισκουμε 2 όμορφα, χαρούμενα πράγματα που μας συνεβησαν, ειτε καταστάσεις, ειτε συναισθηματα, οτιδηποτε.
Αλλά κάθε μέρα να προσπαθουμε να σκεφτόμαστε 2 ομορφες στιγμές, γεγονοτα,οτιδηποτε..

Ευχαριστώ για το post σου, σε μια δυσκολη περιοδο μου, που συνηθως μας παιρνει απο κάτω και βλέπουμε τα αρνητικά, μου θυμισες οτι πρέπει να προσέχω τα θετικά, να λεω ποσο χαρουμενη ειμαι, να ζω τις στιγμές!

πολλά φιλιά!
BRCA-1

Ανώνυμος είπε...

''μαγεία''αυτη είναι η λεξη που ταιριαζει...Ας ζήσουμε ξανα τη ζωή μας μαγικά.
Ζήσε τη μαγεία μικρήμου φίλη.
με αγαπη κ2

Sweet December είπε...

μαγεία και μαγικά!
τις κρατάμε τις 2 λέξεις!
φιλιά πολλά!