Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Πίσω εδώ και μέρες...ΓΑΝΤΙ λεμφοιδήματος

γειά σας φίλοι μου! ξερω πως σας έλειψα, είναι περίεργο αλλά ξέρω ότι συμβαίνει. Περίεργο γιατί δεν με έχετε δει ποτέ, δεν με έχετε αγγίξει ποτέ, όμως ξέρετε πως υπάρχω και γεμίζω αυτόν τον χώρο με σκέψεις και συναισθήματα που βρίσκουν αποδέκτες όλους εσάς. Δεν σας ξέρω, κι όμως υπάρχετε και ζεσταίνετε και την δική μου καρδιά!

Γύρισα στη βάση μου απο την Αθήνα. Το χέρι μου πήγε πολύ καλά, ξεπρίστηκε 1,5 εκατοστό αλλά τώρα θέλει την συντήρησή του και είμαι με επίδεσμο τα βράδια και με το "γάντι" έξω.

Θα πρότεινα στις γυναίκες που έχουν αφαιρέσει και αυτές λεμφαδένες να μην αμελήσουν το χεράκι τους γιατί το πρήξιμο όσο αθώο και να φαίνεται, κάποια στιγμή παγιώνεται και μας κάνει τη ζωή δύσκολη...και απο άποψη αισθητικής αλλά και σε σχέση με τα ρούχα.

Ψάξτε για ένα γάντι το οποίο ξεκινά απο τη μέση της παλάμης (με τον αντίχειρα μέσα) και ανεβαίνει στη μασχάλη. Χρώματος καφε-μπεζ. Αυτό απο όσα ξέρω κρατάει το πρήξιμο σταθερό...καλό είναι να συμβουλευτείτε τον γιατρό που σας παρακολουθεί βέβαια!

φιλάκια

5 σχόλια:

helena είπε...

επεσα τυχαία πανω στο μπλογκ σου προσφατα...και έχω μπει μια δυο φορές απο τότε! γράφεις πολύ ωραία, εύχομαι να είσαι πάντα καλά!

Ανθούλα είπε...

Αν και δεν γράφω συχνά, να ξέρεις ότι πάντα σε νοιάζομαι...
Εύχομαι να περάσεις όμορφα τις μέρες του Πάσχα και η Ανάσταση του Κυρίου να γεμίσει αγάπη και γαλήνη την καρδούλα σου!
Να είσαι πάντα καλά!
Πολλά φιλιά!!

Sweet December είπε...

για Helena

σε ευχαριστώ καινούρια μου φίλη!Να ρχεσαι να μας βλέπεις όποτε θες ;)

για Ανθούλα

γειά σου Ανθούλα μου! το ξέρω πως με παρακολουθείς ;)Καλή Ανάσταση! Και εσύ να είσαι καλά!πολλά πολλά φιλιά!

B. είπε...

Aυτό το γάντι το έχει και το φαρμακείο Μπακάκος στην Αθήνα...
Έχεις δίκιο, χρειάζεται να το προσέχουμε....
Κι εγώ σε διαβάζω και σε σκέφτομαι ανελλιπώς και πάντα σου στέλνω τη θετική μου ενέργεια...
πολλά φιλιά

Sweet December είπε...

για B.

Ναι, ο Μπακάκος το έχει,απο εκεί το πήρα, μπορεί να το στείλει και εκτός Αθηνών με αντικαταβολή, φτάνει όμως να ξέρουμε το νούμερό μας (γτ τα γάντια αυτά δεν έρχονται σε one size) έχει εκεί προσωπικό γι αυτή τη δουλειά το φαρμακείο και σε "μετράνε".
φιλάκια πολλά και μεγάλη θετική αύρα απο τη δική ου σου στέλνω!μουτς!