Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

και έφτασε η μέρα


Πέρασαν 3 χρόνια απο εκείνο τον κρύο Δεκέμβρη του 2007, ήταν 3 του μήνα και είχα βγει απο το χειρουργείο έχοντας κάνει την μαστεκτομή!

Σήμερα έχει πολύ γλυκό καιρό. Σηκώθηκα στις 7.00 το πρωί για να πάω στη δουλειά, άνοιξα το παντζούρι και είδα πως ο ήλιος πίσω απο το βουνό είχε βάψει ένα πορτοκαλο-ροζ χρώμα τον ουρανό...Μια καινούρια μέρα σκέφτηκα...είμαι καλά και πρέπει να πάω στη δουλειά!

Σήμερα, παρόλο που θυμήθηκα αρκετές φορές εκείνη την σαν σήμερα Δευτέρα, σκέφτηκα επίσης πως φέτος σαν να σιάχνει το πράγμα! Φέτος είναι Παρασκευή, δεν έχει κρύο και ο ήλιος λάμπει! Σήμερα σκέφτηκα πως πρέπει να δω τη θετική πλευρά του πράγματος, πως έχω την υγεία μου...και αυτό μετράει. Πρέπει να προχωρήσω τη ζωή μου...αλλά φυσικά και δεν γίνεται απο την μια μέρα στην άλλη. Σε όλη αυτή την περιπέτεια πρέπει να έχεις υπομονή...και κάποια στιγμή, εκεί που δεν το περιμένεις, θα χαράξει!

Έκοψα ένα λουλουδάκι! Σήμερα γιορτάζω, είπα στον εαυτό μου πως τον Δεκέμβρη έχω 2 γενέθλια! Το λουλουδάκι μαζί με το βαρκάκι μου, θα είναι απόψε ότι πιο αισιόδοξο έχω ανεβασει εδώ. Φεύγω, πάω να πιώ ένα ποτάκι τώρα!

7 σχόλια:

( fortounata) είπε...

έχεις ότι καλύτερο!!!ένα λουλούδι και να βλέπεις τον ήλιο που ανατέλει.να περάσεις καλά.φιλιά.

Γιαγιά Αντιγόνη είπε...

Λουλούδια να σου στείλω.. την ευωδιά τους να έχεις στην καρδούλα σου!!!

OLINA M είπε...

Σου εύχομαι να θαυμάσεις πολλά ακόμα τέτοια υπέροχα πρωϊνά στο δικό σου σπίτι, και - γιατί όχι! - ίσως κάποια στιγμή να τα μοιραστείς με έναν άνθρωπο άξιο να σταθεί δίπλα σου...Ένα σύντροφο τόσο εξαιρετικό όσο μοναδική είσαι και εσύ! Σου στέλνω πολλά φιλιά !!!!

Anta είπε...

Σου ευχομαι να γιορτασεις πολλα πολλα γενεθλια και καποια στιγμη να ειναι ολα αυτα μια αναμνηση .Να περνας καλα και να εισαι παντα χαρουμενη.φιλακια!!!

Ανώνυμος είπε...

Σου εύχομαι να βρεις την ηρεμία που ψάχνεις. Όλες ψαχνόμαστε, άλλες περισσότερο, άλλες λιγότερο. Καθεμία μας θέτει τις προτεραιότητές της, ανάλογα βέβαια με την ηλικία της, την ύπαρξη ή όχι συντρόφου-παιδιών, την φιλοσοφία ζωής της κλπ...
Εύχομαι καθεμιά μας να έχει βρει αυτό που ζητά για να γιορτάζει κάθε επέτειο με όλο και περισσότερη ανεμελιά.
Ομολογώ ότι προσωπικά δεν στέκομαι σε ημερομηνίες, πέρασαν κάποιες ''επέτειοι''και ούτε που το κατάλαβα. Ας κοιτάμε να περνάμε καλά και ας αφήσουμε τα άσχημα πίσω μας. Υπάρχουν άλλοι που περνάνε ακόμα δύσκολα, κάποιοι που δεν είχαν καν την ευκαιρία να ''γιορτάσουν'' επετείους. Ας μείνουμε στα καλά, ας δούμε τα θετικά και στην τύχη που είχαμε οι περισσότερες να αφήσουμε πίσω μας τις άσχημες μέρες.
Ας πάρουμε στα χέρια μας αυτήν την δεύτερη ευκαιρία που μας δώθηκε και ας κοιτάξουμε μόνο μπροστά.
Γενικά δεν μ'αρέσει να κοιτάω προς τα πίσω. Το καταλάβατε, έ; Μόνο μπροστά...

Sweet December είπε...

για φουρτουνιασμένη ψυχή

σε ευχαριστώ πολύ, πολύ για τις ευχές

για Γιαγιά Αντιγόνη

αχχχχχχχ σε ευχαριστώ πολυ για τα λουλούδιαααααα!


για OLINA

σε ευχαριστώ φίλη!να είσαι καλά για τις ευχές σου!


για Anta

"μια ανάμνηση", αυτό και μόνο!φιλιά πολλά!

Sweet December είπε...

για sundy

έτσι είναι όπως τα λές!Πόσο δίκιο έχεις;;;Μόνο μπροστά θέλει!Μπροστά και με τίποτα πίσω!Πόσο σωστά το σκέφτεσαι...άλλες δεν είχαν ποτέ β' ευκαιρία!Πρέπει,πρέπει,πρέπει να χαιρόμαστε κάθε ώρα και λεπτόοοοοοοο!
φιλάκια φίλη...σορυ για προχθες, έπεσαν πολλά τηλέφωνα!