Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Τελευταίο 2010 post ;-)

Γειά σας φίλοι μου!

για όλους εσάς που θα διαβάσετε απόψε, σκέφτηκα πριν βγω για τον πρωτοχρονιάτικο εορτασμό να γράψω 2 κουβέντες! Ξέρω μεταξύ μας, πως αρκετοί απο εσάς θα μείνετε μέσα, πως αρκετοί απο εσάς θα ανοίξετε τον υπολογιστή για λίγη συντροφιά. Θα θελα λοιπόν να σας κρατήσω και εγώ το χέρι για λίγο απόψε (παρόλο που όταν θα διαβάζετε δεν θα είμαι εδώ...αλλά έξω).
Δεν έχω κανένα καημό για την φετινή Πρωτοχρονιά, όμως τελευταία έχω ένα μόττο "καλύτερα έξω, παρά στο σπίτι".

2010...........................................

φεύγει, έφυγε....!

Ο Ιανουάριος του 2010 με βρήκε στο χειρουργείο και το αποτέλεσμα ήταν ένα καινούριο στήθος, με τη βοήθεια των σιλικόνων. Πέμπτη χειρουργήθηκα, και την Δευτέρα ήμουν ήδη στη δουλειά! Ράμματα και προσοχή για αρχή αλλά σε μια βδομάδα κιόλας οδηγούσα! Αναρρώνω καλά τελικά, αυτό κατάλαβα την τελευταία τριετία της ζωής μου! Δεν θα έλεγα πως έιμαι καλός ασθενής (ας κάνω και μια αυτοκριτική πριν βγει το 2010) κάνω ότι θέλω, και το ποδηλατάκι μου (αν και φρεσκοχειρουργημένη) και τις βόλτες μου, και τα ποτάκια μου....Γενικά δεν θέλω να περιορίζομαι με τίποτα....αλλά δεν σας συνιστώ να κάνετε το παράδειγμά μου μίμηση :-Ρ Ο κάθε ασθενής είναι ξεχωριστός!
Απόψε κλείνω το 2010 CANCER FREE όπως λέω και έχουν πλέον περάσει 3 χρόνια απο το χειρουργείο μου! Απόψε κλείνω το 2010 διορισμένη, με μια μόνιμη δουλειά! Απόψε κλείνω το 2010 ξέρωντας πως έχω ένα σπιτάκι σε ένα νησί και φίλους εκεί που μου γεμίζουν τη ζωή με χαμόγελα. Απόψε κλείνω το 2010 ξέροντας πως έχω πια μια καινούρια ζωή. Βλέπω το 2011 γνωρίζοντας πως η ζωή μου στέρησε πολλά, αλλά δεν παραιτήθηκα ποτέ! Σμιλεύτηκα περνώντας απο μια τόσο απάνθρωπη διαδικασία, όπως είναι οι χμθ και ίσως θα έπρεπε να αναγνωρίζω πλεον πως βγήκα τελικά δυνατή και πως κέρδισα τη ζωή! Πολλές φορές, όταν βγαίνω στο δρόμο, με τα mp3 στα αφτιά και τον αέρα να μου χαιδεύει τα μαλλιά, νιώθω περπατώντας και πατώντας (κυριολεκτικά) στα πόδια μου, τη χαρά και την αισιοδοξία του νικητή!

Απόψε, θέλω να σας πω, πως....παρόλο που η ζωή είναι σκληρή και μπορεί πολλές φορές να μας φέρει τεράστιες ανατροπές...να μας ρήξει στα τάρταρα, και απο "βασιλιάδες" να γίνουμε "ζητιάνοι" να ξέρετε πως η "ποιότητα" και η "φινέτσα" ενός πρώην "βασιλιά" δεν χάνεται,ποτέ, είναι εκεί, τα "ρούχα" (σώμα;) απλώς αλλάζουν, η καρδιά όμως, το μυαλό και η ψυχή παραμένουν...και ο δρόμος για την "επάνοδο" αν και δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα...υπάρχει. Αυτό που μένει να κάνουμε, είναι να πιστέψουμε σε εμάς και τα όνειρά μας, να πιστέψουμε στις δυνάμεις μας, να αγκαλιάσουμε τον εαυτό μας, να επιστρατεύσουμε ακόμη και το μικρό μας δαχτυλάκι και να σηκωθούμε. Η ζωή μας το χρωστάει!

Καλή χρονιά φίλοι μου! Καμία αλλαγή δεν είναι εύκολη, καμία πρόοδος δεν έρχεται "θεόσταλτη" αλλά μπορούμε! Μπορούμε να κάνουμε πολλά, αρκεί να έχουμε την υγειά μας ;-)

Σας φιλώωωωωωωωω!

9 σχόλια:

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΕΥΧΕΣ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΧΡΟΝΟ
ΠΑΝΠΛΟΥΤΟΙ ΝΑ ΣΤΕ ΣΤΗ ΧΑΡΑ
ΚΑΙ ΠΑΜΦΤΩΧΟΙ ΣΤΟΝ ΠΟΝΟ.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ.

( fortounata) είπε...

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!!!

Unknown είπε...

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ.

ΚΑΘΕ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΟΥ ΖΩΗ.
ΔΕ ΣΕ ΞΕΧΝΩ.
Κ2

Ανώνυμος είπε...

Καλή χρονιά με υγεία για όλους!! Να εισαι καλά, υγιής και χαρούμενη κούκλα μου! Δίνεις δύναμη και κουράγιο σε πολλούς..
Πολλές ευχές για δύναμη ψυχής και σώματος για όσους παλευουν τώρα με τις χμθ,με την ευχή συντομα να βγουν νικητες απο τον αγώνα τους..

BRCA-1

Ανώνυμος είπε...

καλη χρονια !!!!!!!!!!!
Ματινα!!!!!!!!

matthaios είπε...

Χρόνια πολλά,Χρόνια καλά,Χρόνια γεμάτα με υγεία,και ευτυχία!Να είστε πάντα δυνατή και να χαμογελάτε!

Sweet December είπε...

για JK O SKROYTZAKOS

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑΑΑΑΑ!ΦΙΛΑΚΙΑ

για φουρτουνιασμενη ψυχη

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ!ΦΙΛΙΑ!

για katerina

Να σαι καλα φίλη μου, και εγώ σε σκέφτομαι συχνά!πολλά φιλιάαααα!

για BRCA-1

Μακαρι όλοι, μα όλοι να βγουν νικητές απο αυτή την περιπέτεια!μακάρι!Να είσαι και συ, γερή και δυνατή εκεί!Να πάνε όλα καλά!

για Ματίνα

Καλή χρονιά dearrrrrrr!

για matthaios o krhs

Σε ευχαριστώ για τις όμορφες ευχές και καλωσήρθες στην παρέα μας!Καλή χρονιά!

B. είπε...

Καλή χρονιά έστω και καθυστερημένα...Μπαίνω καθημερινά αλλά δε βλέπω νέα ανάρτηση...Είσαι καλά φίλη μου;; Πήγες στη Σάμο;;Ρίχτηκες με τα μούτρα στη δουλειά και δεν μας έγραψες μια κουβέντα....
Να είσαι πάντα καλά και να χαίρεσαι όλες τις στιγμές της ζωής σου...
φιλιά

Anonymous είπε...

ήμουν σε θέση να συμφιλιωθώ με τον εραστή μου μετά από 6 μήνες που δεν μιλούσα ο ένας με τον άλλο με τη βοήθεια ενός μεγάλου ανθρώπου γνωστού ως Δρ Ajayi, είμαι πολύ προσεκτικός για τα πράγματα, οπότε ποτέ δεν πίστευα στο ορθογραφικό ή στο βουντό, αλλά ο Δρ Ajayi άλλαξε προοπτική λόγω της θαυμάσιας δουλειάς που έκανε για μένα, δεν με πίστευε ποτέ και ο εραστής μου θα ξαναγυρίσει. Τον ικετεύτηκα αρκετές φορές, αλλά δεν με άκουσε ποτέ, μέχρι που συνάντησα την επαφή του Δρ Ajayi και αποφάσισα να τον δοκιμάσω και με έκπληξη μου ο εραστής μου επέστρεψε μετά από ένα ξόρκι αγάπης από τον Δρ Ajayi, είμαστε ευτυχισμένοι ζουν μαζί τώρα όλα χάρη στον Δρ Ajayi, ήταν δύσκολο για μένα να πιστέψω, αλλά ευχαριστώ τον εαυτό μου που ήρθα σε επαφή με τον Δρ Ajayi για τη βοήθειά του και σήμερα είμαι χαρούμενος που μοιράζομαι το καλό που έκανε ο Δρ Ajayi στη ζωή μου, Εάν χρειάζεστε τη βοήθεια ενός ξόρκι για κάθε είδους πρόβλημα, πιστεύω ότι θα τα καταφέρει. Μην ντρέπεστε για το πρόβλημά σας ζητήστε βοήθεια από τον Δρ Ajayi. Επικοινωνήστε με το Viber / Whatsapp: +2347084887094