Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Παιχνίδια μυαλού

Μια τρανή απόδειξη πως στη ζωή πολλά είναι απλώς η ιδέα μας, είναι η ακόλουθη...

Όταν έκανα τις χμθ, έπεσαν όλα τα νύχια των ποδιών μου. Μην τρομάζετε, δεν ήταν τόσο τραγικό γιατί καθώς το "παλιό" νύχι έπεφτε, το άλλο έβγαινε απο κάτω...δλδ δεν έμεινα ποτέ δίχως νύχι (αν σκεφτήκατε κάτι τέτοιο). Τέλος πάντων, όταν λοιπόν ξαναβγήκανε τα νυχάκια μου τα καινούρια, ήταν μαλακά και σαγρέ, περίεργα...θέλανε τον χρόνο τους και τη δική μου περιποίηση για να στρώσουν. Τρία χρόνια μετά και κάποιους μήνες πριν, το φετινό καλοκαίρι δηλαδή, είχα προσέξει πως κάποια νύχια των ποδιών μου είναι στραβά, το ένα κοιτάζει εδώ, το άλλο εκεί και σκεφτόμουν "πωπω, απο τις θεραπείες έχω πια στραβά νύχια..να πάρει η ευχή, κρίμα". Πριν δυο μέρες βρήκα μια φωτογραφία απο το καλοκαίρι του 2007 (όπου η λέξη χμθ δεν υπήρχε ακόμη στο λεξιλόγιό μου), μια φωτό με τα νύχια των ποδιών μου σε λευκό χρώμα, πλάι στα κόκκινα της "Σ"...εκεί, με μεγάλη μου έκπληξη, πρόσεξα πως τα νύχια μου ήταν απο τότε "κάπως". Γέλασα πολύ γιατί κατάλαβα πως σήμερα, τα νύχια των ποδιών μου είναι ακριβώς όπως ήταν πριν πέσουν, σαν να μην πέρασε απο πάνω τους τίποτα.
Είδατε λοιπον πως όλα είναι στο μυαλό; Εμένα μου είχε μπει και με βασάνιζε η ιδέα πως η χμθ φταίει για το σχήμα κάποιων νυχιών μου, δεν ήταν όμως έτσι...
Τα νύχια φυσικά δεν είναι το ζητούμενο, ούτε τα παραπανίσια κιλά αλλά ας μη γελιόμαστε, επειδή απο εκεί που ξέραμε ένα σώμα, βρεθήκαμε με ένα άλλο και μετά πάλι απο την αρχή, είναι μεγάλη αλήθεια πως όλες, μα όλες μας, θέλουμε να ανακάμψει η εμφάνισή μας!
Ας είμαστε όμως πρώτα καλά...

Ο Επανέλεγχός μου ξεκινά σε 10 μέρες.

3 σχόλια:

nikoleta είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΥΚΛΙΤsΑ ΜΟΥ..ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΠΩΣ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΕΧΩ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΧΩ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΧΙΣΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ..ΚΑΤΙ ΠΟΝΑΚΙΑ ΣΤΙΣ ΑΡΘΡΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ.ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΖΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ..ΟΜΩΣ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΠΡΙΝ.ΚΑΚΟΣ Η ΚΑΛΟΣ ΕΓΩ ΤΠΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΠΑΙΝΩ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΗΚΑΣΙΑ ΝΑ ΑΥΤΗ..ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΕΠΑΝΕΛΕΓΧΟΣ.ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΣ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩ ΟΛΟ ΑΥΤΟ.ΕΤΣΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ.ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ.

B. είπε...

Όλα καλά θα είναι καλή μου φίλη...Με το καλό να το ακούσουμε κιόλας...
Καλή δύναμη σε όλες μας
πολλά φιλιά

Sweet December είπε...

για nikoleta

καλό θα είναι να μην μπαίνουμε στη διαδικασία!όμως το μυαλό είναι μυαλό,που πάρα πολλές φορές τρέχει και καλπάζει δίχως απαραίτητα να το θέλουμε...ελπίζω σε μέρες όπου σύντομα θα έχουμε τον πλήρη έλεγχο...για να δούμε!φιλάκια!

για B.

καλή δύναμη!πολλά φιλιάααααααα!