Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

όλα πολλά...

Κάθε μέρα γίνονται τόσα. Κάθε μέρα θέλω να σας γράψω και κάτι…πρέπει να αρχίσω τις σημειώσεις…

Πρώτον: είναι πραγματικότητα το πρώτο Ελληνικό Παιδικό Ογκολογικό Νοσοκομείο! Θα το ακούσατε και εσείς αλλα νιώθω την ανάγκη να το αναρτήσω και εδώ! Εμείς οι παθόντες ξέρουμε τη σημασία που έχει ένας ανθρώπινος μα και σύγχρονος χώρος νοσηλείας και θεραπείας. Οι μικροί ήρωες μπορούν πια να βρουν εκεί καταφύγιο. Μπράβο σε όλους όσους οραματίστηκαν, αγωνίστηκαν και κατάφεραν να υλοποιήσουν ένα τόσο μεγάλο πρότζεκτ! Αξίζουν το πιο δυνατό χειροκρότημα.
Δεύτερον: αλλά εξίσου σημαντικό! Ο Οκτώβρης είναι μήνας αφιερωμένος στον καρκίνο του μαστού. Απευθύνομαι σε όλες τις γυναίκες και σε όλους εκείνους που αγαπάνε τις γυναίκες, σε εκείνους που έχουν κόρες, εγγονές, συζύγους, μανάδες, φίλες, ξαδέρφες…σε όλους εσάς! Θυμηθείτε έστω μια φορά τον χρόνο, κάπου μέσα στον Οκτώβρη να κάνετε μια μαστογραφία ή να θυμήσετε στις αγαπημένες σας τη σημασία της αυτοεξέτασης και της επίσκεψης σε ένα γιατρό για ένα τσεκ απ. Η πρόληψη είναι το παν, σαν μιλάει μια παθούσα!
Τρίτον: Το Μαράκι, η mariatweety ανακοίνωσε την αποχώρησή της από την blogoσφαιρα. Εδώ και μήνες έγραφε πια σε blog «κλειδωμένο», δλδ μόνο για λίγους που επιθυμούσαν να διαβάζουν πάντα καλοπροαίρετα την ιστορία της. Το Μαράκι πάλεψε και ακόμη παλεύει με το θεριο που της χτύπησε την πόρτα!
Μαράκι σου εύχομαι ότι καλύτερο. ΕΙΣΑΙ ΝΙΚΗΤΡΙΑ και εσύ, έχεις περίσευμα δύναμης, κάθε που πέφτεις, σηκώνεσαι διπλά! Είσαι και θα είσαι για πάντα μέσα στις καρδιές μας. Όλοι όσοι σε παρακολουθήσαμε είχαμε διακρίνει από νωρίς την τεράστια δύναμη που έχεις παρά το νεαρό της ηλικίας σου! Ήμασταν και θα είαμστε κοντά σου! Τίποτα δεν τελειώνει εδώ! Θα έχεις πάντα τη σκέψη μας. Σημασία έχει πως μίλησες στις καρδιές μας, αυτό και μόνο είναι ΝΙΚΗ!

3 σχόλια:

Maria Nefeli D είπε...

Αγαπημτη μου νικήτρια σε ευχαριστώ που εγραψες για μένα μα πάνω από όλα σε ευχαριστώ για τις πολύτιμες ευχές σου. Το μπλογκ δεν θα το κλείσω ούτε θα το διαγραψω απλώς έγραψα ένα αντίο σε όλους σας γιατί δεν ξέρω πότε θα ξανά κάνω ανάρτηση, είμαι σε φάση που η υγεία μου παει από το κακό στο χειρότερο και πονάω πολύ σωματικά.. Βέβαια έχω και τον ψυχικό πόνο που όλα πήγαν κατα διαόλου..

Τελοσπάντων κοπέλα μου σου εύχομαι να συνεχίσεις δυνατά με υγεία και ενέργεια να κανείς όλα αυτά που θέλεις και επιθυμεί η ψυχούλα σου.

Φιλιά πολλά

Μαράκι

Sweet December είπε...

για tweety(Μαρια)

καλως έκανες τη διευκρίνιση Μαράκι,θα το διορθώσω και στην ανάρτηση!Το μπλογκ μένει εκεί για όσους το χρειάζονται λοιπόν ή θα το χρειαστούν. Μπορεί να μην το έχεις δει ποτέ έτσι αλλά το Blog σου είναι μια φωτεινή γωνίτσα στο ιντερνετ...αγκάλιασε τόσο κόσμο, μας ένωσε!Λυπάμαι που δεν μπορώ να σε βοηθήσω πιο πρακτικά.Θέλω όμως και αυτές οι λέξεις να φτάσουν στην καρδούλα οου!Να ξέρεις πως είμαστε εδώ, δίπλα σου!Σε ευχαριστούμε για όλα!
φιλιά πολλά!Η ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΗ!ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΆΣΑΙ ΠΑΝΤΑ!

B. είπε...

Καλό Σαββατοκύριακο, καλή μου φίλη...Εύχομαι να ξεκουραστείς, να χαλαρώσεις, να κάνεις ό,τι επιθυμεί η καρδιά σου...
πολλά πολλά φιλιά