Παρασκευή 13 Αυγούστου 2010

Αναγγελία Μετακόμισης!


Εκεί που κάθεσαι και σκάει το κύμα στα πόδια σου, καθώς τρώς καρπούζι στη θάλασσα και αγναντεύεις το απέραντο γαλάζιο, τη στιγμή που το μάτι σου πιάνει ένα γλαρόπουλο να πετάει κάπου εκεί κοντά, την ώρα που ο ήλιος γίνεται φιλικός και μπορείς να τον κοιτάξεις κατάματα καθώς βασιλεύει, εκείνη τη στιγμή αναρωτιέσαι ο χρόνος τι θα φέρει...!
Μετακομίζωαε νησί! Είδα πολλά σενάρια να φτιάχνει η ζωή για μένα, ένα απο αυτά ,το πιο καινούριο είναι ότι διορίστηκα και πλέον θα έχω μια μόνιμη δουλειά! Χθες μόλις έμαθα πως πρέπει να παρουσιαστώ σε ένα νησί του Βορείου Αιγαίου! Φεύγω φίλοι μου, για μια νέα ζωή, μια νέα αρχή! φιλιά!

7 σχόλια:

Ανθούλα είπε...

Μπράβο!!! 'Ολα να πάνε καλά και να είναι όντως η αρχή για υπέροχα πράγματα και νέες γνωριμίες για σένα.Κρίμα που δεν διορίστηκες Ρόδο....
Πολλά φιλιά!!

( fortounata) είπε...

μπράβο.είδες;η αλλαγή ίσως φέρει αλλαγές.πολύ χάρηκα για σένα.φιλιά.

Ανώνυμος είπε...

Χάρηκα πάρα πολύ!
Χάρηκα για σένα, μια νέα αρχή θα σου αλλάξει τον ορίζοντα, μια νέα αρχή είναι πάντα καλοδεχούμενη.
Χάρηκα όμως γιατί ο δικός σου διορισμός μου έστειλε και ένα μύνημα αισιοδοξίας για την κόρη μου. Κάποτε θα ρθει και η δική της η σειρά...

Fri είπε...

Ωραία νέα! Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, όλα να είναι καλά για εσένα! Μαζί με την μετακόμιση και τη νέα αρχή, εύχομαι και μια νέα ζωή γεμάτη μόνο από χαμόγελα!!! Καλές γιορτές :)

the small elephant είπε...

Congrats! kalh arxh! elpizo na vroume tropo na ta poume suntoma! filakia

Sweet December είπε...

για Ανθούλα, φουρτουνιασμένη ψυχή, Σάντυ, Fri, The small elephant


σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας και τα ενθαρυντικά σας λόγια! Ελπίζω και εγώ σε μια αρχή και πως όλα θα πάνε καλα! φιλάκια πολλά, θα μαθαίνετε νέα μου. Προς το παρόν συνεχίζω τις διακοπές μου! ;-)

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια!!! Μπράβο!! Πολυ χάρηκα!! Μια νέα αρχή, σε νέο τόπο, θα γνωρίσεις νέους ανθρώπους!! Οτι καλυτερο σου εύχομαι!!

Μια νέα αρχή για μια πιο ανέμελη ζωή!

Έλειπα για διακοπές και τωρα διαβαζω το blog σου,και χάρηκα πολυ με τα νέα σου..Μπράβο!!

Φιλιά!!
BRCA-1