Κυριακή 21 Μαρτίου 2010

Μετα το Παρισι οι μερες

μεγαλωσαν...

συνεχιζω να πηγαινω στο γυμναστηριο και εχω πλεον χασει το μεγαλυτερο κομματι του πρηξιματος μου (απο τα φαρμακα...) και σε σχεση με περσι τετοιο καιρο, ειμαι 5 κιλα λιγοτερα. Slim & fit (βαζω και ενα -almost-) αν και πραγματικα, δεχομαι πολλα κομπλιμαν οτι αδυνατισα, στην ουσια ομως ειναι περισσοτερο το ξε-πρηξιμο που φαινεται ως απωλεια κιλων αλλα τι μας πειραζει,το αποτελεσμα μετραει, μπαινω ξανα στα ρουχα μου!

Σημερα ειδα την θαλασσα, ειχα καιρο να παω...προσπαθω καθε μερα που περνα να ειμαι ολο και πιο ευγνωμον για οσα βλεπω, για οσα ζω..ξερετε, ο ανθρωπινος νους δεν θελει και πολλα για να μιζεριασει, κατι να σκεφτει και ΜΠΑΜ!Στεναχωριεται.

Εγω πλεον περναω συχνα ολο το φασμα των συναισθηματων. Απο την απολυτη χαρα (και χαζο-χαρα)αν σκεφτω κατι --σχετικο η ασχετο με την αρρωστια-- πεφτω...Γι αυτο και οι πολλες σκεψεις δεν βοηθουν, καλυτερα να παγωνουμε που και που το μυαλο...

Κατα καιρους νοιωθω αρκετες απωλειες τριγυρω και αυτο μου στοιχιζει. Δεν θελω, αλλα πρεπει να μαθω να ζω αλλιως...βλεπω πως οσο αντιστεκομαι στα νεα δεδομενα τζαμπα στεναχωρω τον εαυτο μου...πλεον παρατηρω απο αποσταση πως πολλες καταστασεις δεν ειναι στο χερι μου...δεν μπορω να καταλαβω γιατι τιμωρουμαι μερικες φορες...δεν φτανει οσα εζησα;

Στο αυτοκινητο ακουσα το παρακατω τραγουδι. Με πηγε δεκαετιες πισω, τοτε που γυμνασιοκοριτσο ειχα ενα ραφιοφωνακι στο δωματιο και ως τα μεσανυχτα ακουγα εκπομπες...ανεβαστε τον ηχο, εχει πολλα να πει για missed calls
Καλο υπολοιπο Κυριακης!

5 σχόλια:

Mana είπε...

Μου άρεσε αυτό που είπες ότι οι πολλές σκέψεις δεν βοηθούν. έχεις δίκαιο, κάποτε πρέπει να παγώνουμε το μυαλό. Όταν αποφασίσουμε να το κάνουμε αυτό, θα δούμε μεγάλη διαφορά.

( fortounata) είπε...

Πάγωσε τις σκέψεις σου,απόλαυσε την άνοιξη και μην βασανίζεσαι για πράγματα που μπορούν να αλλάξουν και πράγματα που δεν μπορούν να αλλάξουν.καλή σου εβδομάδα.

dimitris είπε...

Παρακολουθώ το ιστολόγιό σου εδώ και καιρό, μιας κι έχω αντίστοιχο πρόβλημα υγείας με την αδελφή μου.
Μια μικρή συμβουλή μου, είναι να προσθέσεις χαμηλή δόση ασπιρίνης (250mg), είτε καθημερινά είτε μέρα παρά μέρα. Σύμφωνα με την
παρακάτω μελέτη
αυτή η πρακτική μειώνει την πιθανότητα επανεμφάνισης της νόσου σε ποσοστό 71%. Πιθανόν κάποιοι γιατροί να σου μιλήσουν για κάποιους κινδύνους από τη λήψη ασπιρίνης, όμως οι κίνδυνοι αυτοί είναι πρακτικά ασήμαντοι σε σχέση με το όφελος, εφόσον η παραπάνω μελέτη είναι σωστή. Στο φινάλε, γενιές ολόκληρες μεγάλωσαν μόνο με ασπιρίνη για πονοκέφαλο, για πυρετό, ή για αναλγητικό.
Η αδελφή έχει αρχίσει και παίρνει μισή ασπιρίνη μέρα παρά μέρα, από τη δημοσίευση της μελέτης και μετά.

Γιαγιά Αντιγόνη είπε...

Nα σου πω να αλλάξεις δεν γίνεται.
Ασε τις σκέψεις όπως και όταν έρχονται.
Μέρος της ζωής μας δεν είναι κι' αυτές;
Μόνο δες λίγο την Ανοιξη που έρχεται.

Sweet December είπε...

για Mana

ας παγωσουμε λοιπον το μυαλο μας καποια στιγμη!ΦΙΛΙΑ

για φορτουνιασμενη ψυχη

Αυτη μαλλον ειναι η χρυση τομη,οτι δεν αλλαζει,δεν αλλαζει,για οσα αλλαζουν ας χαρουμε ;-)

για dimitris

Σ'ευχαριστω φιλε για την πληροφορια μα πανω απο ολα γιατι εισαι μια ανδρικη φωνη στην παρεα μας!Ευχομαι τα καλυτερα στην αδερφη σου!Να ειμαστε καλα!Φιλια!

για Γιαγια Αντιγονη

ισως πρεπει να αφησω τις σκεψεις αλλα να τις εχω κοντρολαρισμενες ;-)
φιλια!