Πέμπτη 16 Ιουλίου 2009

ΠΟΤΕ ΠΙΑ,ΠΟΤΕ!

αφιαιρώνω το τραγούδι σε όλους όσους κάποια στιγμή στη ζωή τους δυσκολεύτηκαν...Οι δυσκολίες είναι πολλές...τα συναισθήματα όμως ίδια...!

"Ποτέ, πια ποτέ"

Καλό βράδυ!

4 σχόλια:

Unknown είπε...

ΠΟΤΕ ΠΙΑ,ΠΟΤΕ!!
ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΞΙΣΟΥ ΔΥΝΑΤΟ ΔΥΔΙΜΟ.
ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ....ΝΑΙ ΝΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!!
ΘΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ..
ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕΙ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΤΗΣ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ ΤΗΣ ΔΙΨΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΄΄ΠΡΙΝ΄΄ ..ΙΣΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η HERCEPTIN ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΛΑΧΤΑΡΩ ΝΑ ΜΗ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ,ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ ΑΚΑΤΑΠΑΥΣΤΑ,ΝΑ ΑΓΑΠΑΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΟΥ,ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ,ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ (ξερω οτι...οταν εμεις κανουμε σχεδια η ζωη γελαει!!)ΝΑ ΝΙΩΘΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΥΓΕΙΗς....ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΕ ΤΡΟΜΑΖΕΙ!!!!!
ΤΙ ΕΓΙΝΕ??? ΕΤΣΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΡΑΓΕ??
ΘΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΑ ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗ ΧΑΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ?
ΔΕΝ ΞΕΡΩ......
ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΙΓΟΤΡΑΓΟΥΔΩ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΜΑΣ ''κοιταμε αντεχω..''ΤΗς ΗΡΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΜΕ ΔΙΑΨΕΥΣΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΜΟΥ.

ΣΑΣ ΦΙΛΩ Κ2

Ανώνυμος είπε...

Έτσι είναι,
φοβάσαι και ναχαρείς,
διστάζεις να πεις είμαι καλά,
από φόβο μήπως δεν είσαι και δεν το ξέρεις ακόμα.
Όμως ναι, αρχίζεις να ονειρεύεσαι και να κάνεις σχέδια, γιατί αυτά σου δίνουν δύναμη. Παράδειγμα, εκτός από τα ταξίδια που κανονίσαμε για φέτος (βλέπεις έχω ξεπαιδιάσει και στα νιάτα μου στερήθηκα, δεν είχα άνθρωπο να τα αφήσω ούτε ένα απόγευμα, για Σαββατοκύριακο δεν μιλάμε), το πιο μακρινό ταξίδι θα είναι του χρόνου τον Μάιο (σας έχω ξαναπει για τα φτηνά αεροπορικά που κλείνω εγκαίρως).
Και αν δεν είμαστε καλά θα χάσω κάποια λίγα λεφτά. Αλλά θα είμαστε γιατί το βάλαμε στόχο.
πολλά φιλιά

lonely είπε...

Καλημερα.πιστευω Κ2 οτι θα υπαρχει παντα ο φοβος,απλα θα τον κρυψεις καπου μακρια στο μυαλο σου ,και οταν θα κανεις ονειρα και ευχαριστες σκεψεις θα κοιταζεις να τον διωχνεις.Ζωη χωρις ονειρα δεν γινεται,αν δεν ονειρευεσαι δεν ζεις.
Sweety πολλη ωραιο τραγουδι σε ευχαριστω.
Να εχεται ενα καλλο Σαββατοκυριακο.

Sweet December είπε...

για katerina

Στην αρχή καλή μου όντως...φοβάσαι και φοβόμαστε τη χαρά, δεν το πιστεύουμε νομίζω πως γίναμε καλά και νιώθουμε καλύτερα πια. Αλλά σιγά σιγά κάτι γίνεται και επιστρέφουμε στα παλιά μας. Γινεται και θα γίνει!

Φιλάκια!Καλή μας ζωή, καλή μας τύχη!!!Την αξίζουμε!


για Sundy

Αχ βρε Sundy!Πόσο συμφωνώ!Να ζεις, να ταξιδεύεις και να χαίρεσαι τη ζωή!


για lonely

Ζωή χωρίς όνειρα και σχέδια όντως δε γίνεται...!Να είμαστε καλά και να σχεδιάζουμε πλάνα. Αυτό θα μας κρατήσει ζωντανούς! Φιλάκια καλή μου!