Τρίτη 14 Ιουλίου 2009

195 φορές

άνοιξα αυτό το blog για να σας γράψω κάτι. Κάποιες σκέψεις, κάποιους προβληματισμούς μου, για να περιγράψω κάποια συναισθήματα και καταστάσεις. Σκέφτομαι μερικές φορές, μετά απο καμιά δεκαετία πως θα μου φαίνονται όλα αυτά τα posts αν τα ξαναδιάβαζα. Σκέφτομαι ότι μπορεί ο σύζηγός μου ή και τα παιδιά μου να το διαβάσουν κάποτε, ή έστω κάποιοι καινούριοι άνθρωποι στη ζωή μου. Θα συμπλήρωνε σίγουρα το παζλ μου και την εικόνα που έχουν για μένα...γιατί πάντα θα υπάρχει το εγώ "πριν" και πάντα το "μετά". Και όλοι γύρω μου λίγο πολύ αλλάξανε, όλοι όσοι γίνανε μάρτυρες της περιπέτειάς μου. Και εγώ με τη σειρά μου που πάλεψα με το θεριό. Θέλω και προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος άνθρωπος. Δεν έχω ευτυχώς σε καμιά περίπτωση άσχημα συναισθήματα προς κανένα. Νεύρα σπασμένα έχω και αρκετές φορές νοιώθω ότι εκτίθεμαι σε αρκετά άτομα λόγω των νεύρων...

Anyway! Θα τη βρούμε την άκρη. Κατα τα άλλα μετρώ 3 μπάνια στη θάλασσα, κάποιες βόλτες, κάποια ποτά. Πήγα την Κυριακή εκδρομούλα και όλο και κάτι σχεδιάζψ. Το χειρουργείο βέβαια δεν ξέρω για πότε θα είναι...κάτι μου λέει πως έχουμε μέλλον. Απο βδομάδα πάντως ένα ταξίδι αστραπή για Athens θα γίνει!

15 σχόλια:

ΝΙΚΟΛΕΤΑ είπε...

ΚΑΛΙΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ .ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΤΑ ΩΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕΣ.ΟΜΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΩΣ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΙΑ ΑΠΛΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΓΥΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΟΙΤΑΖΕΙΣ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΟΘΜΕ ΠΑΛΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ.ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑΖΟΥΝ .ΒΛΕΠΕ ΕΓΓΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΕΣ ΓΕΝΙΚΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΟΥ.ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΑΓΑΠΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟΜΑΚΡΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΓΧΕΙΡΙΣΗ.ΚΟΙΤΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΩ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΦΙΛΗ ΜΟΥ.ΑΡΑΓΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ....ΦΙΛΙΑ ΝΚΟΛΕΤΑ

Sweet December είπε...

για ΝΙΚΟΛΕΤΑ

έτσι είναι πολλές φορές...λέμε και βγάζουμε τα εσώψυχά μας σε άτομα που δεν τα ξέρουμε. Ε, βοηθά και ο υπολογιστής που απο τη μια μας φέρνει κονά αλλά απο την άλλη είναι πιο απόμακρος. Εξάλλου άλλο να τα "λέμε" και άλλο να τα "γράφουμε".Επίσης σκέψου ότι και οι 2 περάσαμε τα ίδια οπότε φυσικα και σε μένα, και σε αυτό το μπλογκ μπορείς να βρεις κατανόηση!Είναι μεγάλο θέμα κατα πόσο οι σχέσεις επανέρχονται. Θα σου πω την αλήθεια γιατί είδα ότι εμένα ο ρεαλισμός με βοηθάει...θέλει κόπο για τις σχέσεις, είναι σαν να μηδένισαν και αυτές με τη σειρά τους. Εγώ ακόμη το παλεύω με τους γονείς,παλεύω να τους δείξω ότι είμαι καλά και συνεχίζω τη ζωή μου όπως πριν.Παίρνει όμως και γι αυτούς καιρό να το καταλάβουν. Με λίγα λόγια μια λέξη ψάχνω...ΥΠΟΜΟΝΗ.Οι άνθρωποι που είναι δίπλα σου και σε αγαπούν πραγματικά θα βρουν αργά ή γρήγορα τον τρόπο να στο δείξουν, θα νοιώσεις πάλι ασφαλής δίπλα τους και όλα όσα είχες θα τα ξαναέχεις.Μη σε τρομάζει όμως και κάποια μικροαλλαγή...γιατί τελικά αγαπητή όλα είναι στο πρόγραμμα.Και ότα λέω αλλαγή, μη μου τρομάζεις, και συ,δεν είσαι η ίδια.Όπως άλλαξα εγώ, έτσι μάλλον και εσύ.Φιλάακια!Να μου είσαι δυνατή, όπως λέει και ο φίλος Παναγιώτης!

ΝΙΚΟΛΕΤΑ είπε...

ΠΩΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΥΝΤΗ.ΕΧΩ 7 ΚΙΛΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ,ΕΝΑ ΣΤΗΘΟΣ,ΓΟΥΛΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ''ΒΡΕ ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΟΥΚΑ''.ΣΚΑΤΑ,ΟΛΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΘΕΑΤΡΟ,ΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΕΛΙΩΣΟΥΝ.ΕΓΩ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΜΠΟΠΩ ΝΑ ΒΓΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΥΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΠΙΣΩ ΜΟΥ ΑΛΑ ΑΥΤΑ.ΑΥΤΟΙ ΟΜΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΛΕΝΕ ΣΟΥΙΤΥ ΑΧ ΤΗΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΤΗ ΤΗΣ ΕΜΕΛΕ ΝΑ ΠΑΘΕΙ.ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΟΥΔΕΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ.ΑΦΟΥ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΧΤΥΠΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΡΩΤΙΣΟΥΝ''ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΒΡΕ ΜΠΡΑΒΟ ''ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΡΑΒΟ ΞΕΡΕΙΣ ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΩΣ ΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΚΙΛΗΣΕΙΣ.ΟΥΦ,ΤΑ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΞΕΘΥΜΑΝΑ.ΤΕΛΙΚΑ ΕΓΙΝΑ ΠΟΛΥ ΣΤΡΙΓΚΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΕΙΡΩΝΕΙΑ.ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΚΑΛΗΝΥΧΤΕΣ.

Unknown είπε...

ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΑ...ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΗΜ/ΠΕΙΑ.
Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΕΙΧΕ ΠΙΑΣΕΙ ΠΑΤΟ ΕΠΑΙΡΝΑ ΣΑΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΤΟ ''ΑΝΤΕ ΟΛΑ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΕΙΣ'', Α!! ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΑΕΙ Η ΠΕΡΟΥΚΑ''!! ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΤΡΕΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΤΥΠΑΩ ΤΟ ΓΟΥΛΙ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΟ ΤΟΙΧΟ.
20 ΚΙΛΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΛΟΓΩ ΟΡΜΟΝΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ!!ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΣΙΡΙΖΩΩΩΩ..
ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΡΑΣΑΜΕ.
ΜΕΤΡΑΩ 9 ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΗΜ/ΠΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 24/7 ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ HERCEPRIN.TA MAΛΑΚΙΑ ΜΟΥ ΞΑΝΑΒΓΗΚΛΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΩ ΚΟΥΡΕΨΕΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ!! ΓΙΑΤΙ ΒΓΗΚΑΝ 2 ΦΟΡΕΣ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΠΥΚΝΑ,ΤΑ ΦΡΥΔΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ ΞΑΝΑ ΒΓΗΚΑΝ.
ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΟΙΤΑΧΤΗΚΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΚΑΤΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ...ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙ, ΜΟΥ ΠΑΙΔΕΥΤΗΚΕΣ ΠΟΛΥ ΕΚΛΑΨΕΣ ΠΟΛΥ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΕΣ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ, ΝΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ..ΤΩΡΑ ΣΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ...
ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ,ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΛΕΣ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ,ΟΜΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ!!
ΟΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ''Α!! ΤΗΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΤΙ ΤΗΣ ΕΜΕΛΕ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΗΜΩΝ ΚΑΤ ΕΜΕ!!Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ...ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΕΙ ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ .
ΟΜΩΣ ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΑΓΑΠΑΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΡΩΝΙΚΟ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ ΑΠΛΑ ΜΕΡΙΕΚΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΕΚΦΡΑΣΟΥΝ..
Η ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΚΑΙ Η ''ΣΟΦΙΑ'' ΤΗΣ SWEETDECEMBER ΠΑΡ ΟΛΟ ΤΟ ΝΕΑΡΟ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΤΗΣ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ,ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΕΔΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ, ΒΑΛΣΑΜΟ,ΜΙΑ ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ, ΗΤΑΝ ΣΑ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ.
ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΛΑ Η ΘΥΜΙΣΗ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ(κακα τα ψεματα δεν διαγραφονται αυτα)ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΣ ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΑΠΟΜΑΚΡΙΝΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ Η ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΠΟΥ ΗΞΕΡΑΝ ΟΛΟΙ ΑΠΛΑ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΣΟΦΗ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.
ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΗ
Κ2

nikoleta είπε...

ΑΧ ΒΡΕ ΚΟΡΙΣΤΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΑΝ ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΚΑ ΤΑ ΣΑΙΤ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΓΛΥΤΩΝΑ ΤΗΝ ΨΥΧΟΘΕΡΠΕΙΑ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΩ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΩ ΙΣΩΣ ΣΤΑΘΕΙ ΜΟΙΡΑΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΠΟΥ Η ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΟΛΟΥΣΤΗ Η ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΚΑΤΑΦΥΓΕΙΟ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΜΕ Η ΑΚΟΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΕΝΑΣ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ.ΟΤΑΝ ΕΜΑΘΑ ΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΤΕΡΕΥΣΑ ΟΠΩΣ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ,ΑΛΛΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΑΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΜΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΧΙΘΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ,ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ,ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΑΞΕΙΖΟΥΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

Πω, πω,
πήρατε φόρα και δεν σας προλαβαίνω.
Κλείνω με ένα συμφωνώ σε όλα.
Με κάλυψαν οι προλαλίσασες σε όλα, μα σε όλα.
Νικολέτα, εμείς που είμαστε και κοντοχωριανές, δίνω και δωρεάν ψυχοθεραπεία από κοντά.
Καλή η προσφορά;
Φιλάκια
sundy

Ανθούλα είπε...

Ν' αγαπάς, να συγκινείσαι, να ερωτεύσαι, να αισθάνεσαι, να νιώθεις, να γελάς..
Τ' ακούς;
Συνέχισε!
Yπάρχει περίπτωση να υπάρξει φεγγάρι κ ήλιος μαζί?
Μέρα ή νύχτα? Αγάπη και μίσος?

AYTEΣ ΟΙ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ...ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ.....

ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΣΕΙΣ...ΠΩΣ ΘΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΜΑΓΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΞΑΝΑΣΗΚΩΘΕΙΣ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΣ
ΑΠΟ ΠΡΙΝ!!!!!

H πιο σκοτεινή ώρα της μέρας..είναι αυτή ακριβώς...λίγο πριν το ξημέρωμα!

Unknown είπε...

για sundy και sweetdecember
τον Μαρτιο να δω πως θα με ξαναπεισετε να κανω τον επανελεγχο!!! τι λεte
για μια βολτα στην Αθηνα??
Δεν ειναι μακρια ο Μαρτης.....
φιλακια κ2

Sweet December είπε...

για ΝΙΚΟΛΕΤΑ


Αχ φίλη μου...είναι νωρίς ακόμη αλλά θα δεις ότι σύντομα δε θα σε νοιάζει τι λέει ο κόσμος αλλά μόνο το μέσα σου!Οκ, δε θες να σε λυπούνται...κανείς δε θέλει.Δώσε λίγο χρόνο και σε σένα και στους άλλους! Όσο για την εξωτερική σου εμφάνιση, εγώ αυτό που σκεφτόμουν τότε ήταν ότι απλά είχα κερδίσει τη ζωή!Μπορεί οι θεραπείες να είναι ζόρικες και απάνθρωπες αλλά σώζουν ζωές και αυτό είναι που έχει σημασία!Βάλε τη ζωή και την υγεία πάνω απο το πως φαίνεσαι!Ξέρω δεν είναι τίποτα εύκολο αλλά σου δείχνω ένα δρόμο, εγώ αυτό έκανα...!Φιλάκια και να προσέχεις!

Υ.Γ Τα κιλά τα έχασα...η κοιλιά μουτ έφυγε!Και το στήθος μου πίστεψέ με...είναι αξιοζύλευτο...!

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛ είπε...

ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΜΟΥ, ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΗ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΧΤΥΠΟΥΝ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ... ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΑ ΕΓΩ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΔΕΝ ΧΤΥΠΟΥΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ... ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ?

ΠΑΝΤΑ ΗΜΟΥΝ ΤΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΟΤΙ "ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΛΛΑΞΕ ΑΝΘΡΩΠΟ"... ΙΣΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΟΥ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΑ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΙΩΘΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΡΕ ΤΟΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ...

ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΩ ΚΑΛΑ! ΕΤΣΙ ΜΟΝΟΣ ΕΝΟΙΩΘΑ ΠΙΟ ΚΑΛΑ.. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΞΗΓΩ.... ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ...

ΕΧΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ: "ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ, ΜΗΠΩΣ ΛΕΩ... ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΦΙΛΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΝΟΣΟΥΣΕ...?"

ΛΕΣ ΠΩΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΔΥΝΑΤΗ.... ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΔΥΝΑΤΟΙ, ΑΠΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΥΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙ...

ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ 49 ΕΤΩΝ ΤΗΝ ΧΤΥΠΗΣΕ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΜΑΣΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ, Η ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΑΡΓΑ, ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ 3. ΕΚΑΝΕ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΜΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΗΣ ΔΥΝΑΤΑ! ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΘΕΙ ΠΛΑΚΑ ΜΑΖΙ ΤΗΣ...

ΕΑΝ ΤΗΝ ΔΕΙΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ.... Η ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ !!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ !!!! ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΟΝΗ, ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣΜΕΝΗ ΕΝΩ Ο ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΣ... ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ Η ΚΟΡΗ ΔΕ ΔΙΝΕΙ ΔΕΚΑΡΑ...

ΕΑΝ ΑΥΤΗ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΝΕΙ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΛΥΓΙΣΕΙ, ΑΛΛΑ ΑΝΤ' ΑΥΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΔΕΟΝΤΟΣ ΔΥΝΑΤΗ, ΤΟΤΕ ΛΕΩ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΟΤΙ ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΟΥ, Η ΕΛΠΙΔΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΟΥ!!!!

ΠΕΡΑΝ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΟΜΩΣ ΕΙΣΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙΣ ΔΥΝΑΤΗ Η ΝΑ ΛΥΓΙΣΕΙΣ... ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΙΠΟΤΑ !!!

ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΑΓΑΠΗ
ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ
ΜΕΙΝΕ ΔΥΝΑΤΗ !!!

Ανώνυμος είπε...

Nikολέτα, Sweet,katerina,Παναγιώτη για σας.Τι ωραία που τα αναλύετε όλα.
χαίρομαι ιδιαίτεερα που μας κάνει παρέα και ο Παναγιώτης.
Φιλιά
sundy

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛ είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ !!!

ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΜΟΥ ΔΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΙΛΗ ΜΟΥ...

ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ, ΕΝΩ ΕΚΑΝΕ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΓΙΑ 3 ΜΕΡΕΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΑΣ....

ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΗΣ... ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ, ΝΑ ΜΟΥ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΣΤΗΡΙΖΕΙ... ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ... ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΚΕΙ ΣΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙΠΟΤΑ... ΕΚΠΛΗΞΗ!

Η ΠΙΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ...! ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ !!!!

ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΑΝ ΜΟΝΟ 2 ΜΗΝΕΣ... ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΦΟΒΕΡΗ ΕΜΠΝΕΥΣΗ, ΦΟΒΕΡΗ ΦΙΛΗ !!!

http://www.flickr.com/photos/bestronglogo/2805625294/in/set-72157606990734268/

http://www.flickr.com/photos/bestronglogo/2804759795/in/set-72157606990734268/

Sweet December είπε...

για katerina

έτσι είναι Κατερίνα μου!Όπως ακριβώς τα λές.Σιγά σιγά,σταδιακά...έτσι και εγώ είδα τον παλιό μου ευατό με τον καιρό να ξεπροβάλει στον καθρέφτη...Τελικά και εγώ, και εσύ, και όλες μας...καθώς αποστασιοποιούμαστε και περνάνε μήνες και χρόνια απο τότε που μας συνέβησαν όλα αυτά, γινόμαστε πιο δυνατές και αποφασιστηκές για τον τρόπο που θα κοιτάζουμε τη ζωή στα μάτια πια, μα και το μέλλον με αισιοδοξία!

Φιλάκιαααααα!

Sweet December είπε...

για Παναγιώτη

Παναγιώτη μου η παρουσία σου εδώ είναι πολύ ΔΥΝΑΤΗ ;-) Ειναι πάντα καλό μέσα σε τόσες γυναικες εδώ να υπάρχει και ένας "σοφός" άνδρας!

έχεις δίκιο!Γιατί να χάνουμε τα όνειρά μας??Πρέπει να τα κρατάμε δυνατά, πρέπει να ζούμε την κάθε μέρα με χαρά!Ναι, είμαστε εδώ!Δεν ξέρω για πόσο, δεν ξέρω πως ακόμη αλλά αναπνέουμε τον ίδιο αέρα!Ας ελπίσουμε για αρκετό καιρό ακόμα...!

Σ'ευχαριστούμε για το χαμόγελο!


για Sundy

Να δω εμείς φιλενάδα πότε θα τα πούμε απο τηλεφώνου!Θα το κανονίσουμε μέσα στα πολλά μας προγράμματα...φιλιά!