Σάββατο 9 Μαΐου 2009

Καλημέρα!


Γύρισα χθες απο ένα μινι ταξιδάκι αρκετά ανανεωμένη αν και οδηγούσα για ώρες!

Είδα λίμνες, ήλιο με βροχή, χελιδονάκια και πολύ πολύ πράσινο. Στο βάθος χιόνι! Τι ποικιλία! Πραγματικά σκεφτόμουν «πως θα γυρίσω πίσω στο μπετόν;». Δεν ξέρω αν συμβαίνει το ίδιο σε όλους τους ανθρώπους αλλά εμένα η φύση πολύ με ηρεμεί. Μου θυμίζει ότι υπάρχουν ομορφιές εκεί έξω και πως το μεγαλείο της πλάσης είναι πραγματικότητα!

Είμαι καλά (αυτό απασχολεί τους περισσότερούς σας από ότι είδα). Γύρισα από την Αθήνα…με "φούσκωσαν" τη Δευτέρα κατά 90ml. Η αλήθεια έιναι ότι με αυτά τα «φουσκώματα» αισθάνεσαι πως δεν μπορείς να ανασάνεις στην αρχή, γιατί μιλάμε για ένα μπαλόνι στο στέρνο μου που φουσκώνει με αλατόνερο προκειμένου να ανοίξει το δέρμα. Άρα μιλάμε για πίεση και προς το στέρνο αλλά και προς τα έξω. Τις πρώτες δυο μέρες δυσκολεύομαι να γελάσω ή να βήξω, αλλά όντως, όλο αυτό απαλύνεται σε κάποιες μέρες, καθώς το δέρμα τεντώνει. Βέβαια, δε γκρινιάζω..προς Θεού, όλα ok. Τώρα κοιμάμαι καλύτερα καθώς γυρίζω και πλευρό για λίγο στον ύπνο μου, οπότε δεν πονάει η μέση μου. Από τη δουλειά μου έχω άδεια και το απολαμβάνω. Ο καιρός, καθώς γίνεται κάθε μέρα και καλύτερος, μου φτιάχνει τη διάθεση. Ω ναι, έχω σκαμπανεβάσματα αλλά προτιμώ να τα βάζω για ύπνο, για μια «καλοκαιρινή νάρκη» μιλάω δηλαδή!

Πολλά φιλιά!

10 σχόλια:

maria1kem είπε...

χαρηκα πολυ που εισαι καλα. εγω εκει που θα τελειωνα τα herceptin τον απριλιο που ειπε να κανω αλλα δυο δηλδη ιουνιο και επεσα ψυχολογικα γιατι ειχα προετοιμαστη αλλα οτι πει ο γιατρος.και εγω της ασχημες σκεψεις προσπαθω να της βαζω στο συρταρι ειναι και αυτο ενας αγωνας. φιλια πολλα.

sundy είπε...

Hello,καλοπερνάς μωρό μου, ε;
Χαλάλι σου, το αξίζεις.
Μια αδιάκριτη ερώτηση.
maria1kem είσαι η Μαρία που γράφει στον Αρκούδο;
Φιλιά
sundy

Unknown είπε...

''Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΣΒΗΝΕΙ ΚΑΘΕΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ''ΛΕΕΙ ΤΟ ΑΣΜΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩ''ΕΙΔΙΚΑ ΚΑΘΕΤΙ ΑΣΧΗΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΟΝ''
Η ΦΥΣΗ ΜΑΣ ΓΑΛΗΝΕΥΕΙ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ .
ΟΙ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΑΛΛΑ ''ΠΡΙΝ'' ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΠΛΑΣΗΣ.
ΗΜΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΣΗΜΕΡΑ ΓΥΡΙΣΑ) ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ''ΕΠΑΙΖΑ'' ΜΕ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΠΟΥ ΦΥΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ ΤΟΣΟ ΕΝΤΟΝΑ!! ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΑΕΡΑ ΠΟΥ 'ΠΡΙΝ' ΜΕ ΤΣΑΤΙΖΕ ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΥ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΕΚΑΝΑ ΝΑ ΚΡΥΩΝΩ ....ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΛΑΤΡΕΨΑ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑ ΦΙΛΟ ΜΟΥ...ΑΦΗΣΑ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΙΔΕΨΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΗΛΙΟ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΕΛΕΓΑ ΕΚΤΥΦΛΩΤΙΚΑ ΕΝΟΧΛΉΤΙΚΟ,ΕΚΑΝΑ ΓΚΡΙΜΑΤΣΕΣ ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑΣ!!!
ΜΑΘΗΜΑ ΜΕΓΑΛΟ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΠΗΡΑΜΕ!!!
ΤΩΡΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ!!
ΚΑΛΕΣ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ ΕΥΧΟΜΑΙ.....
ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!
ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ
Κ2

me είπε...

Πολύ καλά έκανες και ανανεώθηκες με ταξιδάκι. Είναι γεγονός πως η φύση ξεκουράζει, ηρεμεί και τονώνει τον άνθρωπο. Χαρά σε εκείνους που έχουν τη δυνατότητα και ζουν μέσα σ' αυτήν.
Όλα θα πάνε καλά...
φιλιά

Ελενα καπακιώτου είπε...

χαιρομαι ακουγοντας σε, να ζωγραφιζεις με λέξεις την αποδραση σου στην φυση....

Sweet December είπε...

για maria1kemΔε πειράζει αν και ξέρω πως είναι να νιώθεις ότι φτάνεις στο τέλος αλλά σου λένε "έχεις και άλλο δρόμο ως τον τελικό σου προορισμό". Όμως οι γιατρούλιδες(έτσι τους λέω..)κάτι ξέρουν παραπάνω και καλό είναι να τους αφήνουμε να κάνουν τη δουλειά τους!Δες το αλλιώς...ότι προφανώς θα έχεις περισσότερη προστασία.Εμένα μια φίλη μου ζήτησε η ίδια απο τον γιατρό να το συνεχίσει για παραπάνω για ψυχολογικούς λόγους!Άρα???Άρα μπορούμε να δούμε τη ζωή με άλλο μάτι και όλες τις καταστάσεις διαφορετικά!Φιλάκια καλή μου!

για SundyΤ'αξίζω βρε φιλενάδα!Όλες το αξίζουμε βασικά!Και εγώ δεν ξέρω ποιο είναι το Μαράκι μας...αλλά πάντα χαιρόμαστε που γινόμαστε όλο και πιο πολλες!

για katerinaέτσι ακριβώς είναι κορίτσι μου!Και εγώ είχα τις ίδιες σκέψεις με τον ήλιο, με τον αέρα, με τα μαλλιά. Τώρα όλα άλλαξαν...διάβασα ότι η αρρώστια αποκαλύπτει και πολλές αλήθειες. Συμπληρώνω ότι ίσως μια απο αυτές να είναι πως η κάθε μας μέρα,είναι μοναδική. μπορούμε να χαρούμε πολλά πράγματα,αρκεί να σταματήσουμε και να κοιτάξουμε τριγύρω, και με τα μάτια της ψυχής!
φιλάκια

Unknown είπε...

Την καλησπέρα μου sweet σε εσένα και σε όλες της κοπέλες. Εύχομαι η σοφία που καλλιεργήσατε μέσα από την περιπέτεια σας, να σας βοηθάει πάντα να απολαμβάνετε τη ζωή, να ξεπερνάτε της μικροπρέπειες των ανθρώπων και να φτιάχνετε μια υπέροχη καθημερινότητα. Βλέπεις κάποιες φορές ότι είναι ουτοπικό για πολλούς, για όσους…έχουν μάθει, είναι απλός το λογικό. Χαίρομαι να διαβάζω για της εξορμήσεις και την πρόοδο σου. Να περνάς καλά.

lonely είπε...

Χαρηκα πολη με τα καλα σου νεα.Να εισαι παντα ετσι χαρουμενη.φιλακια

The Small Elephant είπε...

na eisai panta xaroumenh... filakia polla polla

Ανώνυμος είπε...

κοπέλα μου την ίδια διαδικασία με σένα ετοιμάζω κι εγώ αλλά από το φθινόπωρο! το άφησα για τότε για να μην έχω δυσκολίες τώρα με μαγιώ κλπ...
του χρόνου, πλέον, σαν γυναίκα κι εγώ θα βάλω μαγιώ που 3 χρόνια τώρα τα βλέπω και μπορώ μόνο να τα επιθυμώ και να τα ζηλεύω....

από του χρόνου για πρώτη φορά στη ζωή μου θα ψάχνω για τα ομορφότερα μαγιώ της αγοράς...yea... yea.... ;-)